filter
Køb dit akvarie online og spar penge
Hos os finder du et bredt udvalg af flotte akvarier og borde i alle prisklasser. Vi fører alle de kendte mærker, herunder Juwelakvarier og Akvastabil Mark II akvarier. Akvastabil er en af de ældste akvarieproducenter i Danmark, og Akvastabil akvariet er i dag det akvarium, der står i majoriteten af de danske hjem. Akvastabils nye serie af akvarier hedder Mark II og er en flot serie af akvarier, der er velegnede til både kontoret og stuen. Vi har noget for alle akvarister!

Akvarier til alle behov
Hvad enten du er nybegynder eller rutineret akvarist, kan du altid finde et stort udvalg af flotte akvarier og praktisk akvarietilbehør hos os. Til nybegynderen tilbyder vi eksempelvis et bredt udvalg af akvariestartersæt. Med et passende underskab kan dit akvariestartersæt blive til en harmonisk og smuk enhed.

Når du skal købe et akvarie...
...bør du først og fremmest overveje hvilke fisk, du ønsker at holde og hvor mange fisk, du vil have i akvariet. Nogle fiskearter stiller nemlig store krav til akvariets dimensioner og størrelse. For nogle akvarister kan et akvarium ikke blive stort nok, mens andre akvarister ikke kan få det småt nok. Derfor finder du hos os et bredt udvalg af akvarier i forskellige størrelser - vi har alt lige fra akvarier på 360 liter til nano akvarier, som er unikke vandlandskaber i miniformat, der passer til både køkkenet, soveværelset og badeværelset. Det er derfor vigtigt, at du tager hensyn til fiskenes behov og ikke mindst den plads, du har til rådighed derhjemme, når du skal købe et akvarie.

Flotte Move og Fusion akvarier fra Akvastabil
Akvastabil producerer akvarier og akvarietilbehør af højeste kvalitet. Det nye Move akvarium er designet, så du som akvarist kan nyde din hobby på højeste niveau. Den elegante top- og bundramme omgiver et nyt og højere designakvarium, der giver maksimalt indblik i den undersøiske verden. Move og Fusion akvarier er kendetegnet ved, at de forener boligdesign med akvaristik. Med et Move eler Fusion akvarie får du med andre ord dit helt eget unikke kunstværk. Der er flere størrelser at vælge mellem, og mange muligheder for at tilpasse og sammenbygge både akvarier og kabinetter til netop dit rum og dit behov.

Praktiske Juwelakvarier
Når du køber et Juwelakvarie, får du et komplet udstyret akvarie med indvendigt filter, varmelegeme og pumpe. Et Juwelakvarie er således specielt velegnede til nybegyndere inden for akvaristikkens verden. Juwelakvarier er kendetegnet ved tidløst design, avanceret teknologi og omhyggelig udførelse! Køb dit Juwelakvarie til en skarp pris hos Petworld.dk.

Bredt udvalg af bowler og akvariesæt
Hos Petworld.dk finder du altid et velassorteret udvalg af små starterakvarier, som leveres med indvendigt filter, termometer og varmelegeme. Starterakvarierne er således særdeles velegnede til nybegyndere indenfor akvaristikkens verden. Udover akvariestartersæt har vi også et udvalg af bowler i forskellige størrelser. Det er imidlertid de færreste fisk, der kan overleve i en bowle uden pumpe, lys og filter. Bowler er derfor primært velegnede til hold af eksempelvis guppyer. Bowler kan tilmed have en negativ indvirkning på fiskene trivsel, da livet der i er meget ensformningt. På baggrund af dette, råder vi til at fylde pynt og planter, i midten af akvariet. Dette giver også et smukt og artistisk indtryk i din bowle.

Designmæssigt flotte nanoakvarier
Hos Petworld.dk finder du altid et bredt udvalg af nanoakvarier, dvs. akvarier i miniformat til rejer, krebs, dværgkrebs, snegle, små fisk og vandplanter. Nanoakvarierne er lavet i et enkelt og tidløst design. Der medfølger armatur og pumpe til alle vores nanoakvarier.

Stilfulde Mark II kabinetter
Ved at købe et Mark II kabinet sikrer du dig, at dit Mark II akvarie præsenterer sig på bedste vis. Mark II kabinettet er et stilfuldt og særdeles solidt kabinet, som fås i hvid- eller sortlakeret MDF og i eksklusiv håndlavet valnød finér. Du kan derfor med garanti finde et Mark II kabinet, som passer ind i dit hjem. Mark II kabinettet er desuden kendetegnet ved, at det er markant højere end andre kabinetter. Det er derfor muligt at anvende selv store eksterne filtre. Mark II kabinettet har herudover aftagelige skillevægge, som gør det muligt at placere sumpe og andre større filterenheder i kabinettet. Køb dit Mark II kabinet hos Petworld.dk og få det til markedets skarpeste pris.

Stort udvalg af akvarieborde
Det er vigtigt, at du får dit nyindkøbte akvarie sikkert placeret på et robust akvariebord. Samtidig er det vigtigt, at du vælger et akvariebord lavet i et design, som matcher din boligindretning. Hos Petworld.dk finder du derfor et udvalg af flotte og robuste standere samt borde til dit akvarie. Vi har akvarieborde i mange forskellige design, materialer og farver. Du har mulighed for at vælge i en passende farve, eller skeje ud og vælge en anden farve, end dit akvarie har. Du kan variere det mellem at være med hylder og låger, eller kun med låger. Vælg det du lyster og pryd dit hjem, med et flot akvariebord.

Flotte kabinetter fra Juwel
Hos Petworld.dk finder du altid et bredt udvalg af elegante men solide kabinetter fra Juwel, som matcher dit Juwelakvarie. Kabinettet giver et smukt udseende og får akvariet og bordet til at have en rød tråd. Et matchende bord og akvarie er stiligt og højner din boligindretning, da det passer sammen og gør udseendet af akvariet stilrent. Kabinetter giver tilmed en praktisk mulighed, for at gemme akvarieudstyr og foder væk, så det ikke bliver en del af din indretning. 

Stort udvalg af akvarier og borde
Kort sagt, hos os har du altid muligheden for at finde et akvarium der passer til din stil og som lever op til dine behov. Hos Petworld.dk kan du ligeledes nemt finde et armatur og akvariebord der passer til det valgte akvarium. Skulle du være i tvivl omkring valg af akvarium er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice enten på telefon eller på mail. Vi sidder altid klar med gode råd og vejledning. Udover et bredt udvalg af akvarier, lamper og borde, kan vi også tilbyde et stort sortiment indenfor akvarietilbehør, akvariedekorationer, akvariebundlag, m.m.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores 26 butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super kundeservice
Bestilte nogle produkter online og en halv time senere ringede de fra den lokale Petworld at min order var klar til afhentning. Det kalder jeg hurtig service!
19. maj - jannie mollerup
Hurtigt og nemt
Det er dejligt nemt at bestille ved petworld. Og jeg modtog mine varer hurtigt efter. Super tilfreds
17. maj - Britta

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.