SPAR ALTID MINIMUM 10% PÅ LOPPEMIDLER TIL HUND OG KAT

Hund Med SkålVELKOMMEN TIL PETWORLDS FOTOKONKURRENCE 2015

Petworld - Danmarks største supermarked for kæledyr - kårer for 6. år i træk 'Danmarks sødeste kæledyr' i samarbejde med deres leverandører.

Petworlds professionelle kæledyrsfotograf drager rundt i vores butikker og tager billeder af til fotokonkurrencen ’Danmarks sødeste kæledyr’. Så mød op med dit kæledyr, når fotografen er i en butik i nærheden af dig. Se tid og sted her.

Konkurrencen er kun for sjov, og alle kæledyr og ejere kan være med. Brugerne på Petworlds Facebook-side kårer to vindere i hver butik, som herefter går videre til den landsdækkende finale, hvor der kæmpes om titlen som ’Danmarks sødeste kæledyr’. Der er præmier til en samlet værdi af mere end 20.000 kr.

Læs konkurrencereglerne her.

Køb billederne til eget brug

Det er gratis at få fotograferet dit kæledyr til ’Danmarks sødeste kæledyr’. Men ønsker du at købe nogle af billederne i god kvalitet til eget brug, så kan du aftale det med fotografen i butikken – læs mere om priserne her.

Vi glæder os til at se dig og dit kæledyr!

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores 23 butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

Køb af Hundefoder
Jeg er meget tilfreds med Petworld. Jeg bestilte hundefoder af mærket Arion original og allerede 2 dage efter fik jeg det leveret -12kg - lige til døren. Fin service.Anette
26. aug - Anette Saust
jeg blev totalt overrasket, da jeg bestilte foder til mine dyr, en eftermiddag og så allerede blev der banket på døren dagen efter om formiddagen, det synes jeg er så dejligt det gik så hurtig :-)
har kun positiv oplevelse, hurtig levering osv
25. aug - jette sørensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.