SPAR ALTID MINIMUM 10% PÅ LOPPEMIDLER TIL HUND OG KAT

Danmarks sødeste kæledyr 2015 skal kåres. Derfor turnerer Petworlds professionelle kæledyrsfotograf rundt i alle Petworlds butikker for at tage billeder til konkurrencen ’Danmarks sødeste kæledyr’ fra den 2. februar til 3. juni 2015.

Den store finale løber af stablen i juli.

Få dit kæledyr fotograferet i din lokale butik

Konkurrencen foregår således, at du møder op til en gratis fotografering i din lokale Petworld-butik. Her kan du se, hvornår fotografen er tættest på dig*. Alle kæledyr** kan deltage i konkurrencen, og det kræver ingen særlige forudsætninger for hverken dyr eller ejer.

10-15 dage efter dit kæledyr er blevet foreviget af vores fotograf i butikken, bliver billedet lagt op på konkurrencesitet. Billederne bliver sorteret efter hvilken butik, kæledyret er fotograferet i*, og alle billeder vil være påført dyrets navn samt et nummer. Nummeret skal man bruge i afstemningen.

Selve afstemningen løber over 18 dage (fra tirsdag til fredag). De to kæledyr i hver butik, som opnår flest stemmer, præmieres med et gavekort til Petworld på henholdsvis 500 kr. og 250 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. 

 

Sådan afgiver du din stemme
1. Find dit favoritbillede under menupunktet "Stem på din favorit" Afgiv din stemme nu
2. Kopier billedets nummer (f.eks. ”Risskov_Hannibal_61”)
3. Tryk på Facebook-knappen
4. ”Synes godt om” på Facebook siden
5. Afgiv din stemme i boksen ved at indsætte billedets nummer


NB: Vi gør opmærksom på, at du kan kun stemme én gang i løbet af konkurrencens indledende runde og én gang i løbet af finalerunden. Yderligere stemmer er ikke gyldige i forhold til konkurrencereglerne.

Den store finale

De to lokale vindere går automatisk videre til en den landsdækkende finale, hvor de skal kæmpe om titlen som ”Danmarks sødeste kæledyr 2015”.

Finalen forløber på samme måde som de lokale afstemninger.

Finalisterne bliver lagt online på www.petworld.dk/fotokonkurrence den 30. juni 2015, og det er muligt at stemme frem til og med den 18. juli 2015.

Kæledyret, som opnår flest stemmer, bliver ”Danmarks sødeste kæledyr 2015” og belønnes med konkurrencens førstepræmie, som er et gavekort på 3.000 kr. til Petworld. Anden- og tredjepladsen belønnes med et gavekort på henholdsvis 1.000 kr. og 500 kr.

Resultatet af afstemningen afslører vi i august-udgaven af Petworld-avisen.

 

Alt det med småt

*Selvom Petworld endnu ikke har en butik nær dig, har vi besluttet at alle kæledyrsejere i landet kan deltage i konkurrencen. Det indebærer dog, at man selv påtager sig erhvervet som fotograf og sender sit billede til adressen: foto@petworldkonkurrence.dk.

**Dyr, som holdes som kæledyr i strid med lovgivningen, kan ikke deltage i konkurrencen.

Alle mails med indsendte fotos skal påføres kæledyrets navn, samt oplysninger på ejeren.

Indsendte fotos findes under kategorien “Indsendte Fotos” i menuen.

For at deltage i konkurrencen skal du have en Facebook-profil – ligesom du skal ”synes godt om” Petworld på Facebook.

Derudover skal du acceptere konkurrencebetingelserne* for Facebook, der som lovgivningen kræver, vises, når man besøger siden som “ikke fan” og forsøger at afgive en stemme i konkurrencen.

Vi gør opmærksom på, at man kun kan stemme én gang i løbet af konkurrencens indledende runde og én gang i løbet af finalen. Yderligere stemmer er ikke gyldige i forhold til konkurrencereglerne.

Konkurrencen er på ingen måde associeret til eller sponsoreret, støttet eller administreret af Facebook. Når du stemmer I denne konkurrence, giver du dine informationer til Petworld og ikke Facebook. Petworld behandler alle data fortroligt, men forbeholder sig retten til efterfølgende at sende opdateringer til alle, der har stemt i konkurrencen. Ansatte i Petworld og medlemmer af deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Petworld forbeholder sig retten til at diskvalificere deltagere ved eksempelvis mistanke om snyd. Petworld forpligter sig til at overholde den lovmæssige databeskyttelse.

Data vil ikke blive videregivet til tredjemand til andre formål.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores 23 butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

fantastisk forretning!
super service og lynhurtig levering!
4. okt - Magnus Basher Baun
Super tilfreds
Absolut tilfreds
6. okt - Kirsten Funch

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.