SPAR ALTID 10% PÅ LOPPEMIDLER TIL HUND OG KAT

filter

Produktinformation

Fuglegodbidder er medvirkende til at holde din fugl beskæftiget, så den ikke keder sig. Derfor finder du altid et stort udvalg af fuglegodbidder, snacks og frøstænger hos Petworld.dk. Vores sortiment omfatter blandt andet hirsekolber, frøklokker og frøstænger.

Lækre godbidder til din kanariefugl

Hos Petworld.dk finder du altid et velassorteret udvalg af artskorrekte fuglegodbidder til din kanariefugl. Vi har blandt andet velsmagende frøstænger, som aktiverer din kanariefugl samtidig med, at din fugls næb og kløer slibes. Vi har mange forskellige smagsvarianter, så din kanariefugl kan få afveksling i hverdagen.

Sunde og aktiverende godbidder til din papegøje

Hos Petworld.dk finder du altid et udvalg af artskorrekte fuglegodbidder til din papegøje. Vi har blandt andet velsmagende frøstænger, som aktiverer din papegøje samtidig med, at din fugls næb og kløer slibes. Vi har mange forskellige smagsvarianter, så du kan give din papegøje afveksling i hverdagen. Frøstængerne er lavet af kvalitetsingredienser og kan nemt hænges op i papegøjeburet.

Sprøde godbidder og snacks til parakitter og dværgpapegøjer

Hos Petworld.dk finder du altid et velassorteret udvalg af artskorrekte fuglegodbidder og snacks til din parakit eller dværgpapegøjer. Vi har fuglegodbidder lavet af kvalitetsingredienser, som opfylder din fugls ernæringsmæssige behov.  Prøv blandt andet vores velsmagende frøstænger, som aktiverer din parakit eller dværgpapegøje samtidig med, at din fugls næb og kløer slibes. Vi har mange forskellige smagsvarianter, så din fugl kan få afveksling i hverdagen.

Knasende lækre godbidder og snacks til din undulat

Hos Petworld.dk finder du altid et velassorteret udvalg af artskorrekte fuglegodbidder til din undulat. Vi har blandt andet velsmagende og sunde frøstænger, som aktiverer din undulat samtidig med, at din fugls næb og kløer slibes. Vi har mange forskellige smagsvarianter, så din undulat kan få sjov afveksling i hverdagen.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores 21 butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Ringvej Syd 96
8260 Viby J - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 16.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

Hurtig levering og nemt at bestille
Det er nemt at handle på Petworld - og hurtig levering :-)
25. nov - Kristoffer
Service i top
Jeg bestilte 10 kg kattefoder på webshoppen. 1 1/2 døgn senere stod det hjemme foran min hoveddør. Det er ikke sidste gang, jeg bestiller via jeres webshop :-)
22. nov - Mia Sørensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.