SPAR ALTID 10% PÅ LOPPEMIDLER TIL HUND OG KAT

filter
Produktinformation
Fuglegodbidder er medvirkende til at holde din fugl beskæftiget, så den ikke keder sig. Derfor finder du altid et stort udvalg af fuglegodbidder, snacks og frøstænger hos Petworld.dk. Vores sortiment omfatter blandt andet hirsekolber, frøklokker og frøstænger.

Lækre godbidder til din kanariefugl
Hos Petworld.dk finder du altid et velassorteret udvalg af artskorrekte fuglegodbidder til din kanariefugl. Vi har blandt andet velsmagende frøstænger, som aktiverer din kanariefugl samtidig med, at din fugls næb og kløer slibes. Vi har mange forskellige smagsvarianter, så din kanariefugl kan få afveksling i hverdagen.

Sunde og aktiverende godbidder til din papegøje
Hos Petworld.dk finder du altid et udvalg af artskorrekte fuglegodbidder til din papegøje. Vi har blandt andet velsmagende frøstænger, som aktiverer din papegøje samtidig med, at din fugls næb og kløer slibes. Vi har mange forskellige smagsvarianter, så du kan give din papegøje afveksling i hverdagen. Frøstængerne er lavet af kvalitetsingredienser og kan nemt hænges op i papegøjeburet.

Sprøde godbidder og snacks til parakitter og dværgpapegøjer
Hos Petworld.dk finder du altid et velassorteret udvalg af artskorrekte fuglegodbidder og snacks til din parakit eller dværgpapegøjer. Vi har fuglegodbidder lavet af kvalitetsingredienser, som opfylder din fugls ernæringsmæssige behov.  Prøv blandt andet vores velsmagende frøstænger, som aktiverer din parakit eller dværgpapegøje samtidig med, at din fugls næb og kløer slibes. Vi har mange forskellige smagsvarianter, så din fugl kan få afveksling i hverdagen.

Knasende lækre godbidder og snacks til din undulat
Hos Petworld.dk finder du altid et velassorteret udvalg af artskorrekte fuglegodbidder til din undulat. Vi har blandt andet velsmagende og sunde frøstænger, som aktiverer din undulat samtidig med, at din fugls næb og kløer slibes. Vi har mange forskellige smagsvarianter, så din undulat kan få sjov afveksling i hverdagen.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores 21 butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Ringvej Syd 96
8260 Viby J - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 16.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Chat med os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

Kan kun være "glad og tilfreds"
Alle varer kom som lovet til tiden..Så kan kun være glad og tilfreds. :)Vil helt sikkert handle hos Petworld igen
23. jul - Morten Nielsen
Billig og hurtig handel
God pris, hurtig levering.
26. jul - mette

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.