SPAR ALTID 10% PÅ LOPPEMIDLER TIL HUND OG KAT

filter
RAMME TIL HUNDEGÅRD RAMME TIL HUNDEGÅRD
120 X 180 CM
BYG SELV DIN EGEN HUNDEGÅRD
RAMME TIL HUNDEGÅRD
(7330002022001)  
Vejl. markedspris 599,95 
DKK 449,96
DØRRAMME TIL HUNDEGÅRD MED DØR DØRRAMME: HUNDEGÅRD
120 X 180 CM
BYG SELV DIN EGEN HUNDEGÅRD
DØRRAMME: HUNDEGÅRD
(7330002022018)  
Vejl. markedspris 1.399,95 
DKK 1.049,96

Hundehuse i høj kvalitet 

En hund har brug for beskyttelse mod det hurtigtomskiftende danske vejr. Under høj sol er det vigtigt at hunden kan gå i skygge efter behov, så den ikke risikere at få hedeslag. Med et hundehus får din hund derved mulighed for at få skygge under den varme og bagende sol – samtidige giver et hundehus også beskyttelse mod de kraftige sommerskybrud. Ligeledes er det om vinteren en god idé at give hunden mulighed for læ mod blæst og rusk. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af hundehuse i forskellige størrelser, og som er lavet i en slidstærk kvalitet, så det kan holde til det danske vejr. 

Solide hundegårde

Udover hundehuse har vi også et udvalg af hundegårde fra Ferplast, som er lavet i metal og dækket af plast. Hundegårdene er yderst robuste og leveres komplette med dør med lås samt fødder, så de let kan fastgøres til jorden. Hundegårdene findes i forskellige størrelser, så du kan finde netop den hundegård, der passer bedst til din hund. Vi tilbyder også paneler og tag til hundegårdene, så din hund kan opholde sig i læ for vind og vejr. 

Hundebure til store og små hunde

Et hundebur er et praktisk og fornuftigt valg i forbindelse med al transport. Ved at investere i et hundebur kan du være sikker på, at din hund når sikkert frem til den pågældende destination og ikke lider last i tilfælde af eksempelvis en hård opbremsning. Vi har et bredt udvalg af diverse hundebure i forskellige størrelser, så du kan finde netop det hundebur, som passer bedst til din hunds størrelse. Et hundebur kan desuden også anvendes i hjemmet som hundens fristed, hvor den kan gå ind og ud, som den vil. Vi har altid skarpe priser på hundehuse, hundegårde og hundebure. Så kig blot nærmere her på siden.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores 21 butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 16.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

God service og hurtig levering.
Nemt, hurtigt og med gode besparelser. Jeg er super tilfreds :)
22. jan - Hubert T. Brilliant
Super Service og priser
Jeg bestilte store mængder kattegrus og foder, fik store besparelser og gratis fragt hvilket er rart når man tænker på vægten af varen. alt gik nemt og varene blev leveret super hurtigt.
22. jan - Mette Charlotte Kristiansen Lintonbon

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.