Siden under opdatering - vi beklager eventuelle driftsforstyrrelser

filter
Solide hundegårde
Udover hundehuse har vi også et udvalg af hundegårde fra Ferplast, som er lavet i metal og dækket af plast. Hundegårdene er yderst robuste og leveres komplette med dør med lås samt fødder, så de let kan fastgøres til jorden. Hundegårdene findes i forskellige størrelser, så du kan finde netop den hundegård, der passer bedst til din hund. Vi tilbyder også paneler og tag til hundegårdene, så din hund kan opholde sig i læ for vind og vejr.


Hundebure til store og små hunde
Et hundebur er et praktisk og fornuftigt valg i forbindelse med al transport. Ved at investere i et hundebur kan du være sikker på, at din hund når sikkert frem til den pågældende destination og ikke lider last i tilfælde af eksempelvis en hård opbremsning. Vi har et bredt udvalg af diverse hundebure i forskellige størrelser, så du kan finde netop det hundebur, som passer bedst til din hunds størrelse. Et hundebur kan desuden også anvendes i hjemmet som hundens fristed, hvor den kan gå ind og ud, som den vil. Vi har altid skarpe priser på hundehuse, hundegårde og hundebure. Så kig blot nærmere her på siden.

PETWORLD
Ringvej Syd 96
8260 Viby J - DK
CVR: 33 04 18 45

Kundeservice:
Åbent hverdage 10.00 – 16.00
Telefon: 76 90 80 00 
Email: web@petworld.dk
Kundechat: start chat

Vi benytter os af Pensio Payment Gateway til at håndtere vores kortbetalinger. Så du er sikker på, at dine oplysninger bliver behandlet sikkert og fortroligt.

Vi er medlem af Trustpilot og håber du vil anmelde din oplevelse hos os her.

Du kan også vælge at kontakte os gennem vores Ris/Ros som du finder her.

 

Som medlem opsparer du 4% / 8% i bonus på dit køb.

Er du ikke medlem kan du blev det her.