SPAR ALTID 10% PÅ LOPPEMIDLER TIL HUND OG KAT

filter

Kattelemme i høj kvalitet

Når du skal købe en kattelem, skal du først og fremmest have klarlagt hvilke behov du og din kat har. Er der f.eks. risiko for at fremmede katte går ind i dit hjem?Afhængig af risikoens størrelse kan du enten vælge en kattelem med magnet, en chipstyret kattelem eller en manuel kattelem. Dernæst skal du klarlægge, hvilket materiale kattelemmen skal monteres i, og vurdere hvor udsat stedet er for vind og blæst. Find den kattelem som matcher din kats og dine behov bedst hos os.

Særdeles effektive til at holde fremmede katte ude

Med en chipstyret kattelem aflæses kattens chip, så snart katten er inden for kort afstand til kattelemmen. Derved er det udelukkende din egen kat, som kan komme ind i huset. Chippen sidder i selve katten, og meget ofte kan den obligatoriske chip med ejers data let kodes til den chipstyrede kattelem. Såfremt din kat ikke i forvejen har en funktionsdygtig chip i sig, kan dyrlægen på et snuptag sætte en chip i din kat. En chipstyret kattelem kører på batteri og behøver derfor ikke en særskilt strømforsyning tilsat.

Bestem hvilke katte der må komme ind i huset

Du kan let bestemme, hvilke katte der må komme ind med en magnetstyret kattelem. Den åbner sig kun, hvis en kat har en magnet i halsbåndet, som passer til kattelemmen. Sammenlignet med en chipstyret kattelem er den ikke nær så effektiv, hvorfor magnetstyrede kattelemme egner sig bedre til katteejere, som kun har en moderat risiko for besøg af fremmede katte. Ulempen i forhold til chipstyrede kattelemme er endvidere, at katte sommetider taber magneten under leg.

Hvor skal kattelemmen monteres?

Hvilken kattelem du skal vælge afhænger også af, hvilken type materiale du ønsker at montere kattelemmen i. Hvis det er en tyk murstensmur vil der ofte være behov for tunnelelementer, som kan forlænge kattelemmen gennem selve muren. Derimod er der ved montering i en tynd plade eller træ, som regel ikke behov for disse tunnelelementer. Hvis det er i glas, at kattelemmen skal monteres, kræver det dog en kattelem speciallavet til glasmontering. Vær opmærksom på hvor i huset kattelemmen monteres - hvis det er et særligt udsat sted for vind og vejr, er det en god idé at købe en kattelem i en mere slidstærk kvalitet, såsom aluminium.
Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores 21 butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

billigt, hurtigt, nemt
^^ super godt sted at handle
16. apr - Frederik Brix
God kundeservice
Hurtig levering og god kundeservice!!
16. apr - Trine Light

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.