SØNDAG DEN 26. OKTOBER: 50% RABAT PÅ ALLE HUNDE- OG KATTETEGN

HUNDEMAD TIL ALLE RACER ALL DOGS HUNDEFODER
10 KG
Pris pr. kg DKK 12,00
ALDER: 1 ÅR -
ALL DOGS HUNDEFODER
(5710535680138) Populær
 
DKK 119,95
Krav til hundefoder?
Når du bestiller hundefoder hos os, er det vigtigt, at du overvejer, hvilke krav du stiller til dit hundefoder. De vigtigste faktorer, som du bør være opmærksom på, er: Råvarer, optagelighed, smagelighed samt selvfølgelig pris. Er du i tvivl om, hvilket hundefoder du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os. Vi har efterhånden mange års erfaring indenfor kæledyrsbranchen og vejleder dig derfor gerne.


Hvilke råvarer bør mit hundefoder indeholde?
Din hund har brug for proteiner, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler m.m. for at holde sig sund og rask. Se altid på deklarationen efter det, der står først. Den vigtigste proteinkilde bør altid være kød. Derved sikrer du, at din hund får det kød, som en hund naturligt har behov for, da kød skal være hundens primære ernæringskilde til proteiner og fedt. Det opbygger og vedligeholder dens muskler og fremmer pelsens naturlige glans og smidighed – som et plus kan korrekt fodring mindske fældningsproblemer,

Hundefoderets optagelighed
Vær opmærksom på hundefoderets optagelighed. Optagelighed varierer afhængig af fodertypen. Hundefoder med gode råvarer har en større evne til at blive omsat til energi i hunden. Dermed får du mindre spild og afføring. Så selvom et hundefoder virker dyrt i pris, kan det i længden godt svare sig at tage de dyrere mærker, der typisk har en væsentlig bedre optagelighed. Hos os finder du bl.a. kvalitetsmærker som Royal Canin, Hills og ZiwiPeak.
 

Hvordan skal hundefoder smage?
Ligesom os mennesker så er din hund glad for variation - både i forhold til smag og konsistens. Tilbyd din hund et kvalitetsfoder med fjerkræ, oksekød eller fisk. Lam kan også være en god idé, hvis din hund eksempelvis har en følsom mave. Alternativt kan du prøve et hundefoder med en anden type hårdhed, og den varierende konsistens er god for både hundens mundhygiejne og fordøjelse. For den mere unikke smagsoplevelse tilbyder Petworld.dk endvidere produkter indeholdende henholdsvis hjorte, bison, hest eller and – smagsoplevelser som vil være et sikkert hit hos din hund!
 

Har din hund et højt aktivitetsniveau?

Har du en meget aktiv hund, skal du være opmærksom på, at hundefoderet skal indeholde megen energi. En aktiv hund defineres som en hund, der eksempelvis deltager i arbejdet på en gård eller anden energikrævende aktivitet på daglig basis. Et højt aktivitetsniveau defineres derved ikke som værende en hund, der lejlighedsvis deltager i jagt eller agility. Får din hund for lidt energi, kan det medføre, at den taber sig, og at pelsen mindskes i kvalitet. Hunden bliver desuden meget sløv og ugidelig, Produkter velegnet til hunde med et højt aktivitetsniveau kan eksempelvis være Royal Canin 4800, Arion Performance og Kingsmoor Sport.  

Hundemad til alle racer og størrelser
Der er efterhånden rigtig mange gode mærker på markedet indenfor hundefoder, som du kan vælge imellem. Når du skal vælge hundemad er det derfor relevant at tænke over, hvorvidt der er særlige ingredienser, som din hund foretrækker, eller om der eventuelt skulle være ingredienser, som din hund er allergisk over for. Derfor finder du hos os et bredt sortiment af hundemad fra de førende producenter.
 

Allergivenligt foder

Lider din hund af allergiproblemer, som resulterer i kløe og irritation i din hunds hud? Lider din hund ofte af dårlig og træg mave? Som noget nyt tilbyder Petworld.dk nu kornfrit hundefoder, som ofte har en særdeles positiv indvirkning på allergiproblemer. Årsagen hertil er, at korn ofte indeholder lagermider, som er svære at nedbryde for en hund. Dette kan resultere i hud- og maveproblemer. Endvidere er et kornfrit hundefoder også kendetegnet ved, at disse ofte indeholder færre kulhydrater. Hunde har brug for små kulhydratmængder, da kulhydrater forhøjer blodsukkeret og blandt andet kan føre til overvægt. Proteiner og fedt bør derimod udgøre hovedparten af  energitilførelsen for optimal velvære for din hund. Petworld.dk tilbyder blandt andet konrfrit hundefoder fra Taste of the Wild og Kingsmoor Pure.  

BARF – hundefoder af rent kød!
Sundt og naturligt. Dette er kendetegnene ved foder, som følger BARF-princippet, da disse alle udelukkende indeholder 100% rent kød. En hund er fra naturens side bygget til udelukkende at spise kød, og hunden er således indrettet efter at spise rent kød, hvorfor en hund som udgangspunkt ikke har brug for korn, majs, ris, ærter, kartofler osv., som bruges som bindemidler i traditionelt hundefoder. Når man bruger BARF er det imidlertid svært at sikre, at hunden får tilført den korrekte mængde af livsnødvendige mineraler og vitaminer, men med færdigproduceret hundefoder efter BARF-princippet sikrer man netop korrekt tilføring af disse. Med eksempelvis hundefoder fra ZiwiPeak, som stolt følger BARF-princippet, får hunden et naturligt foder indeholdende udelukkende tørret kød såsom hjortekød elle lammekød. Alle dyr er avlet under høje dyreetiske og miljømæssige krav i New Zealand og under tilsyn af førende internationale dyrlæger for sikring af den ekstrem høje kvalitet.      

Billigt hundefoder leveret direkte til din dør 
Er du træt af at slæbe tunge foderposer med hjem? Så bestil online hos Petworld. Vi leverer hundefoderet lige til din dør inden for 1 - 2 hverdage.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores 21 butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Ringvej Syd 96
8260 Viby J - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 16.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

Nem og hurtig levering
Varen var som forventet
20. okt - Leif Albrechtsen
Nem bestilling, gratis hurtig fragt
over skriften siger alt. ingen problemer. super man kan udfylde fuldmagt til fragtmanden så de bare sætter varene af.
22. okt - Martin

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.