Frolic hundefoder – for en komplet og afbalanceret kost
Frolic hundefoder er et fuldfoder, som kombinerer glæden ved vådfoderet med den praktiske tørre form i de unikke, halvfugtige ringe. Frolic fuldfoder til voksne hunde er et fuldfoder med saftige og kødrige bidder fremstillet af ferskt kød, sunde grøntsager, vitaminer og mineraler.  Frolic hundefoder er et naturligt smagfuldt hundefoder, fordi det ikke indeholder kunstige smags- eller aromastoffer. Frolic indeholder kort sagt alt det, din hund behøver. Frolic hundefoder kan med fordel anvendes som belønning til hundetræning, da ringene nemt kan deles i fire mundrette stykker. Frolic hundefoder findes i to varianter – mini til hunde af små og mellemstore hunderacer og complete til store hunderacer. Frolic hundefoder fås i genlukkelige poser, så den gode smag og den naturlige friskhed bevares. Vælg Frolic – din hund vil elske smagen!

Levering lige til døren
Er du træt af at slæbe tunge foderposer med hjem? Så bestil online hos Petworld. Vi leverer foderet lige til din dør inden for 1 - 2 hverdage.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores 26 butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Fremragende shop af dyreartikler
Nem og overskuelig hjemmeside, god service og hurtig levering
26. maj - Stephan Kragelund
Fantastisk.
Fantastisk hurtigt levering, kan varmt anbefale.
26. maj - Laila Johansen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.