SØNDAG DEN 26. OKTOBER: 50% RABAT PÅ ALLE HUNDE- OG KATTETEGN

Vi holder dig opdateret omkring det nyeste inden for hundeudstyr og hundetilbehør
Vi er stolte af at kunne sige, at vi har noget til alle størrelser og alle hunderacer i alle prisklasser. Hos os går du ikke forgæves.
Ud over en masse spændende hundeudstyr har vi også et stort udvalg i hundetilbehør. Vi tilbyder blandt andet hundeskåle, hundehalsbånd, liner, seler, hundelegetøj, hundefrakker, hundetegn osv. Vi har altid et stort udvalg af billigt og spændende hundetilbehør til din hund eller hundehvalp. Hos os kan du finde  alt det hundeudstyr og hundetilbehør, som du har behov for – og endda mere til. Her kan du finde ting, som du vil opdage, at du ikke kan leve uden. Alt det din hund har brug for i dagligdagen samt ting der gør livet som hundeejer både sjovere og nemmere. Vi holder os løbende opdateret i forhold til de nyeste trends på markedet, så du kan få det bedste hundeudstyr og hundetilbehør til dig og din hund.  

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores 21 butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Ringvej Syd 96
8260 Viby J - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 16.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

Nem og hurtig levering
Varen var som forventet
20. okt - Leif Albrechtsen
Alt i orden.
Vi købte kattemad hos Petworld og alt fungerede til vores fulde tilfredshed.
25. okt - Birgit Andersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.