SPAR ALTID MINIMUM 10% PÅ LOPPEMIDLER TIL HUND OG KAT

Petworld er en af Danmarks største supermarkedskæder, når det handler om salg af foder og kæledyrsartikler. Vi har 26 butikker i Jylland og på Fyn samt to webbutikker i 3 forskellige lande - og flere butikker på vej. Hver butik har mere end 5.000 forskellige varer på hylderne.

Petworld er opbygget, så hver butik har en lokal butikschef, der samtidig er medejer af butikken. Det betyder, at man i den enkelte butik kan træffe hurtige, lokale beslutninger til gavn for kunder og kæledyr.

Petworld stiller store dyreetiske og miljømæssige krav til medarbejderne i de enkelte butikker. Derfor har vores ledere næsten altid været ansat i Petworld i mere end to år, før de får medejerskab. Langt de fleste ledere er selv uddannet i butikken og er selvfølgelig meget engagerede i kæledyr og dyrevelfærd.


Historie

Historie

 

Filosofi

Petworlds filosofi er ganske enkel: God service og god kvalitet behøver ikke koste alverden. Vores størrelse betyder, at vi kan købe kvalitetsvarer stort ind og sælge billigt.

For at give vores kunder den bedste service og den mest professionelle rådgivning gennemgår alle vores medarbejdere omfattende træning. Samtidig er butikkerne delt op i specialområder med fast tilknyttede medarbejdere. Det vil sige, at vores kunder altid bliver rådgivet af medarbejder med stor specialviden.

Hos Petworld lægger vi stor vægt på kæledyrenes trivsel. Derfor forsøger vi altid at give dyrene de mest optimale betingelser, når de opholder sig i vores udstillingsløbegårde, bure og akvarier.

 

Værdier


Petworld er kendetegnet af fem stærke værdier. Vi er:

  • Engagerede
  • Kompetente
  • Troværdige
  • Konkurrencedygtige
  • Serviceorienterede

 

Vision & Mission


Vision
Vi ønsker at blive Danmarks førende supermarked for kæledyr.

Mission
Vi ønsker at forbedre og forlænge kæledyrs livskvalitet.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores 23 butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

Kattefoder til næsten halv pris
Kattefoder til næsten halv pris i forhold til køb hos dyrlæger og flere andre forhandlere. Hurtig ekspedition og hurtig levering lige til døren.
7. okt - Else Christel Persson
hurtig levering
de bestilte varer kom hurtigtalt var som forventet
7. okt - Eva Sivesgaard

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.