GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Alt hvad du behøver til dit akvarie eller bassin
Hvad enten du søger et nyt akvarie eller bord, ønsker at udskifte det gamle akvarie eller søger nyt udstyr til dit nuværende akvarie, finder du alt, du behøver hos Petworld.dk. Vi har et bredt udvalg af akvarier, lamper, borde, akvariefoder, akvarieplejemidler, CO2-udstyr, akvariedekorationer, akvariefoderautomater, filtermaterialer, indvendige og udvendige akvariepumper, akvarieluftpumper, tropica akvarieplanter, tilbehør akvariepumper, UV-udstyr, akvarievarmelegemer, algefjernere, akvariebøger, fødekasser og akvarienet. 
Kort sagt, hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af alt hvad du behøver til dit akvarie og til fordelagtige priser.

Akvarier, lamper og borde

Står du med ønsket om at investere i et akvarium til dit hjem? Eller ønsker du at udskifte det du i forvejen har til en nyere model? Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg inden for kendte og kvalitetsmærkede akvarier. Vi har noget for enhver smag og pengepung.

Akvariefoder

Akvariefisk har ligesom alle andre dyr behov for foder. Vi har derfor et bredt udvalg af akvariefiskefoder. Vi har foder både til tropiske akvariefisk, cichlider, maller, slørhaler, guldfisk og havedamsfisk. Skal du på weekendophold eller ferie, kan du hos os også købe weekend-og feriefoder til dine akvariefisk. Du behøver således ikke at bekymre dig om dine fisk, mens du holder ferie.


Akvarieplejemidler
Skal du opstarte et nyt akvarium? Eller har du behov for at regulere vandværdierne i dit akvarium? Så kan du hos Petworld.dk finde akvarieplejemidler til tropiske akvariefisk, saltvandsfisk og havebassinfisk. Vi har plejemidler
til både store og små akvarier.

Indvendige og udvendige akvariepumper

For at akvariet kan køre optimalt er en akvariepumpe en vigtig del af udstyret. Vi tilbyder derfor et bredt udvalg i både indvendige og udvendige akvariepumper. En indvendig akvariepumpe har den fordel, at den ikke fylder udenfor akvariet. Hos os har vi nogle af de førende mærker inden for akvariepumper, f.eks. fra mærkerne Juwel, Eheim og Am-top. Ønsker du derimod en udvendig spandpumpe, kan vi naturligvis også tilbyde dette. Vi har udvendige akvariepumper fra nogen af de førende producenter såsom Eheim og Am-Top. Eheim pumperne er især kendt for, at være støjsvage, holdbare og nemme at rengøre.

Akvarieluftpumper

Mangler dit akvarie ekstra luft? Eller ønsker du at udvide en akvariedekoration med bobler? Så kan du hos Petworld.dk finde et udvalg af akvarieluftpumper i forskellige størrelser og mærker. Vi har akvarieluftpumper i alle prisklasser.

Akvarievarmelegemer

De tropiske akvariefisk har fra naturens side behov for mere varme end f.eks. guldfisken. Det er derfor nødvendigt med et varmelegeme i akvariet. Vi tilbyder et bredt udvalg inden for akvarie varmelegemer fra nogen af markedets førende producenter.

Tropica akvarieplanter

For at gøre sit akvarium så naturligt og så naturtro som muligt for sine akvariefisk, er akvarieplanter en nødvendighed. Hos Petworld.dk finder du nogen af de bedste, smukkeste og mest hårdføre akvarieplanter fra Tropica. Alle Tropicas planter gennemgår en hård kvalitetskontrol inden de sendes ud, hvorfor du som kunde altid er sikker på at få kvalitets planter til dit akvarium.

Filtermaterialer

For at sikre et sundt akvariemiljø er det nødvendigt med jævnligt at foretage vandskift i akvariet. Ligeledes er det vigtigt, at akvariepumpen har et godt filtermateriale, så urenheder med mere kan filtreres fra og vandet i akvariet kun indeholder ”de gode” bakterier.

Akvariedekoration og bundlag

Et akvarie er ikke særlig sjovt at kigge på, hvis det ikke er dekoreret. Hos Petworld.dk finder du derfor et velassorteret udvalg af akvariegrus, sten og trærødder til akvariet. Derudover tilbyder vi også et bredt udvalg af huler, klipper og pynt. Akvarieplanter er altid fascinerende at kigge på, men nogen gange kan det virke uoverskueligt at skulle plante disse og vedligeholde dem. Vi tilbyder derfor kunstige planter som et alternativ til de levende.

Tilbehør akvariepumper

Mangler du en sugekop? Et akvarierør? Eller en luftslange? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi har et bredt udvalg sugekopper, haner, rotorer, akvarieslanger, udstrømningsrør, bredstrålerør og tætningsringe. Kort sagt - vi har akvarietilbehør, der kan dække de fleste behov.

Akvarieteknik saltvand
Har du et saltvandsakvarie og mangler du udstyr hertil? Hos Petworld.dk finder du et stort udvalg af akvarieteknik og udstyr til saltvandsakvariet. Vi har blandt andet et bredt udvalg af skummere til saltvandsakvarier samt filtermaterialer.


Akvarie CO2-udstyr
CO2 er med til at sikre frodige og sunde akvarieplanter. Ved hjælp af CO2 opnår du sundere og stærkere akvarieplanter. Med de optimale vækstforhold hos dine akvarieplanter opnår du desuden en stigning i akvarievandets iltindhold, hvilket er vigtigt for dine fisks trivsel. Vi tilbyder CO2-udstyr i alle prisklasser.

Akvarie UV-udstyr

UV-lys kan have en særdeles effektiv effekt overfor bakterier og alger, og kan derfor med fordel benyttes i f.eks. havebassinet.

Akvariefoderautomater

Inden du tager på ferie er det en god idé at skifte akvarievandet og rense akvariepumpen - så kan du trygt overlade akvariet til feriepasseren. Er der dog ingen mulighed for, at en eventuel feriepasser kan fodre dine akvariefisk kan du anskaffe dig en foderautomat. Hos Petworld.dk finder du et velassorteret udvalg af praktiske foderautomater, der alle er nemme at indstille og rengøre.

Algefjernere og rengøring

Det lyder måske underligt, men jo større akvariet er, jo mindre pasning kræver det som regel. Det er altid en god idé at sætte sig grundigt ind i, hvordan akvariet vedligeholdes inden du køber et akvarium.

Fødekasser og opbevaring

Kunne du godt tænke dig at avle på dine akvariefisk? Så kan en fødekasse i enten plast eller net være en fordel, da disse er særdeles velegnet til f.eks. guppyer, platyer, mollyer og lignende fiskearter. Med en fødekasse undgår, du at ungerne bliver spist af moderen eller andre fisk i akvariet. Ungerne bør blive i fødekassen indtil de er så store, at de andre fisk ikke kan spise dem længere.

Akvarienet og termometre

Hos Petworld.dk har vi et stort udvalg i akvarienet, så du nemt og hurtigt kan indfange dine akvariefisk hvis nødvendigt. Akvarienettet er velegnet til at indfange f.eks. yngel. Vi tilbyder akvarienet med både fine og grove masker og i forskellige farver og størrelser. For at kunne holde den rette temperatur i akvariet, er det altid en fordel, at have et termometer i akvariet, herved kan du nemt aflæse temperaturen og regulere denne. Vi har et spændende udvalg inden for termometre til akvariet, og har sikkert også et, der passer til dit akvarium.

Øvrige akvarietilbehør

Vi tilbyder stort set alt til akvariet, og du kan hos os altid finde et bredt udvalg af praktisk og funktionelt akvarieudstyr. Vi har akvarieudstyr til alle akvarier uanset størrelsen. Hos os finder du derfor altid det udstyr du har brug for, for at holde dit akvarium kørende og så til skarpe priser.

Akvariebøger

En god og spændende bog er altid et godt gavehit. Kender du en med interesse i akvarier, akvariefisk, akvarieplanter og vedligeholdelse af akvariet, kan du hos os finde et spændende udvalg af akvariebøger.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda
Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.