GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
FORLAGET ATELIER GUPPYER
1 STK
ALT OM GUPPYER
GUPPYER
(9788778574886) Fri fragt  
 
DKK 199,95
Uundværlige akvariebøger
Når du anskaffer dig et akvarium, bringer du et levende kunstværk ind i din stue. Smukke farvestrålende fisk, der svømmer gennem en undervandsskov af frodige vandplanter, virker dragende på de fleste. Et velplejet akvarium kræver et minimum af pasning, blot det bliver indrettet rigtigt. Men hvordan kan du vide, om du har indrettet dit akvarium optimalt?

Nanoakvarier

De små såkaldte nanoakvarier er gennem de seneste par år blevet utrolige populære. En af årsagerne til dette, er at denne form for akvariehold er forholdsvis nem og det lille akvarie, der kommer i mange forskellige varianter, passer flot ind i langt de fleste hjem. De fleste nanoakvarier er lavet i et tidløst design, der tiltaler de flestes smag og som hurtigt bliver en del af hjemmets indretning. Hos Petworld finder du bøger om hold af nanoakvarier. Bøgerne indeholder grundlæggende inspiration til opsætning, indretning og pasning af nanoakvariet. Grundet nanoakvariets størrelse, egner dette sig ikke til det store fiskehold, men kan med stor fordel benyttes som rejeakvarie, akvarie til dværgkrebs, små krabber, snegle eller udelukkende som planteakvarie. Nanoakvariet er forholdsvis nemt at holde og kræver ikke det store vedligehold.

Guppyen
Denne fiskeart har altid været en populær akvariefisk, da den findes i et væld af smukke farver og er forholdsvis nem at holde som førstegangs fisk. Mange nye akvarister starter deres møde med akvariehobbyen med denne fiskeart. Guppyen er naturligt udbredt ved Barbados, Brasilien, Guyana og Venezuela. Grunden til, at guppyen er en så populær akvariefisk skyldes, at den ikke stiller de høje krav til vandets sammensætning eller temperatur. Derudover er den meget ynglevillig og er en utrolig dejlig fisk at kigge på. De fleste af de guppyer der kan købes i akvariehandlen minder dog ikke særlig meget om deres vilde slægtninge, da avlen har ændret meget ved denne fisk. Ønsker du at opdrætte guppyer, kan du godt gøre dette i dit selskabsakvarie. Du skal blot huske på, at der skal være godt med vegetation i akvariet, hvor ungerne kan gemme sig. Du kan godt holde flere hanner sammen, men bør dog som minimum have 3 hunner pr. han, da hannen ellers vil stresse hunnerne med sin interesse. Guppyen trives ved en vandtemperatur på omkring de 22 – 24 grader C. Hos Petworld.dk har vi spændene bøger omkring hold af guppyer, der både er let forståelige og indeholder en masse god inspiration til hold af guppyer. Vi anbefaler altid, at du sætte dig godt ind i pasning og pleje af guppyen inden du anskaffer dig denne dejlige akvariefisk.

Labyrintfisk
Labyrintfiskene består af en stor gruppe meget forskellige fisk, der stammer fra Asien og Afrika. En af de meget populære labyrintfisk er blandt andet dværgguramien. Denne fredelige akvariefisk kommer fra områder, hvor vandtemperaturen kan blive meget høj. Man kan tit støde på fisken i f.eks. rismarker, der ofte er mudrede og iltfattige. Guramien kan dog sagtens klare det iltfattige vand, da den er udstyret med et specielt åndingsorgan kaldet labyrinten. Labyrinten består af et hulrum forsynet med benlameller. Disse benlammeler er yderligere dækket af et såkaldt ”hus”, som er forsynet med en masse blodkar. Det er på grund af labyrinten, at guramien har fået det charmerende tilnavn labyrintfisken. Når du indretter dit akvarie til dværgguramien skal dette være tæt beplantet. Overfladen må også gerne være dækket af planter, men der skal dog være ”huller” så fisken kan komme op til overfladen og optage luft. Vandtemperaturen må ikke komme under de 23 grader C, men skulle temperaturen stige til omkring de 28 grader C, kan guramien godt klare dette. Vi tilbyder et udvalg af gode og informative bøger omhandlende pasning og pleje af labyrintfisken. Bøgerne skal ikke ses som en endelig guide til pasning af denne type akvariefisk, men som en inspiration og et opslagsværk.

Tanganyika cichlider
Hos Petworld.dk finder du et spændene udvalg af bøger omkring pasning og pleje af Tanganyika cichlider. Denne cichlide art er en utrolig spændene fisk at holde i akvariet. Dog anbefales det ikke at cichlider holdes sammen med andre fisk i et selskabsakvarie, da cichliden har et stort behov for at grave i bundlaget. Tanganyika cichliden kommer fra Tanganyika søen i Afrika og lever tæt ved kysterne, hvor den kan finde store samlinger af rullesten den kan gemme sig ved. Denne type fisk foretrækker sten i akvariet og har det bedst, når den tilbydes små huler. Du kan være heldig, at fiskene yngler i akvariet, men det kræver de rette forhold. Hos Petworld.dk finder du bøger omkring pasning og pleje af Tanganyika cichliden. Vi anbefaler, at du sætter dig godt ind i hvilke krav og forhold denne type cichlide har behov for, inden du anskaffer denne.

Dværg cichlider

En af de mest kendte og smukkeste af dværg cichliderne er nok sommerfuglecichliden. Denne lille cichlide er meget smuk at holde i et planteakvarie og med sin lille størrelse er den en fryd af se på i planteakvariet. Fisken lever blandt andet vildt i området omkring nordvest for Rio Orinoco i Venezuela, ved Rio Meta og Rio Vichade i Colombia. Dværg cichliden holder meget af de klare, langsomt rindende vande der findes på disse steder og trives i en sandet til mudret bund. Vandet i disse områder er blødt og surt. Det anbefales, at sommerfuglecichliden holdes i et veltilplantet akvarium og en temperatur på mellem 25 – 27 grader C. Fisken er dog meget følsom over for affaldsstoffer i vandet og regulære vandskift er derfor nødvendige for, at fisken skal have det optimalt. Ønsker man at opdrætte sommerfuglecichlider bør vandtemperaturen ligge på omkring de 28  - 29 grader C. Hos Petworld.dk finder du et interessant udvalg af bøger omkring pasning og pleje af dværg cichlider og du kan herigennem få inspiration til opsætning af akvarie med mere.

Spændende udvalg af akvariebøger
Hos Petworld.dk finder du et spændende udvalg af uundværlige akvariebøger om akvariefisk, akvarieplanter og vedligeholdelse af dit akvarium. Vi har akvariebøger, der forklarer udførligt om akvarieteknik, indretning af akvariet og beskriver pasning samt fodring af udvalgte akvariefisk.  Vi har akvariebøger til såvel nybegyndere som erfarne akvarister. Selv den garvede akvarist kan have gavn af et godt opslagsværk. Køb dine akvariebøger hos Petworld.dk til altid skarpe priser.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Opinion
I am very satisfied with the service of Petworld.
16.12.2017 - Andrea Nagy
Altid super service og super hurtigt …
Altid super service og super hurtigt :-) Kan klart anbefales :-)
14.12.2017 - Anne-Marie Stenderup

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.