GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter

Spændende akvariedekorationer og dekorativt akvariebundlag

Jo større akvarium, jo mere akvarieudstyr og jo flere akvariedekorationer skal der til. Giv dine fisk deres egen undervandsverden med flotte akvariedekorationer og dekorativt akvariebundlag. Mange akvarister foretrækker naturlig dekoration af akvariet, så der skabes et naturtro levested til fiskene.

Flotte akvariebaggrunde til dit akvarium

Med en spændende og flot akvariedekoration eller akvariebaggrund kan du nemt gøre dit akvarium til et smukt og attraktivt undervandslandskab.  Derfor finder du altid et bredt udvalg af unikke akvariedekorationer og dekorative akvariebaggrunde hos os. Med lyst eller mørkt grus kan man indrette akvariet helt forskelligt. Overvej derfor hvilken atmosfære du ønsker i dit akvarium, før du køber akvariegrus. Det er kun din fantasi, som sætter grænsen for indretningen af dit akvarie. Det er imidlertid vigtigt, at du ikke fylder dit akvarium helt op med dekorationer, da dine fisk har brug for rigeligt med frit svømmerum. Vær desuden opmærksom på at de tekniske apparater også kræver plads. De bør derfor monteres i akvariet, før dekorationerne placeres, så du ved, hvor megen plads du har tilgode.

Bredt udvalg af dekorativt akvariebundlag

Når først akvariet er anskaffet, skal du ud at købe akvariebundlag. Hos Petworld.dk finder du altid et stort udvalg af akvariebundlag i mange forskellige farver, former og størrelser. Vi har et bredt udvalg af både akvariegrus og akvariesand. På den måde kan du nemt give dit akvarium et personligt udtryk. Når du skal vælge akvariebundlag, handler det i høj grad om personlig smag, men det handler også om, hvilket akvarium du ønsker dig og hvilke fisk, du ønsker at holde. Nogle akvariefisk har nemlig brug for et specielt akvariebundlag. Akvariebundlaget er en vigtig del af indretningen af dit akvarium og har betydning for både planter og fisk. Der findes mange typer akvariebundlag. Der er akvariebundlag, som er mere eller mindre finkornet, og det kan være lyst eller mørkt og have en bestemt farve. Mørkt akvariebundlag er roligere at se på og skjuler lettere urenheder end lyst akvariebundlag. Lyst akvariebundlag kan imidlertid give dit akvarium et friskere udseende men kan desværre også betyde, at dine fisk bliver mere stressede grundet den store mængde af lys, som vil blive tilført akvariet. Akvariebundlaget har også en camouflerende effekt, hvilket der naturligvis også bør tages hensyn til, når der skal vælges akvariebundlag. Akvariebundlagets kornstørrelse har også en vis betydning, idet nogle akvariefisk ynder at flytte akvariegrus med munden, når de eksempelvis ”redebygger”. Valget af akvariebundlag har også en betydning for dine akvarieplanter, idet planterødderne rådner lettere i finkornet akvariesand end i grovkornet akvariegrus. Det er altid en god idé at skylle det nyindkøbte bundlag godt igennem inden det kommes i akvariet for at fjerne de værste urenheder. Køb akvariebundlag hos Petworld.dk til markedets skarpeste priser.

Vedligeholdelse af akvariebundlag

Det er vigtigt, at du vedligeholder dit akvariebundlag. Selvom du filtrerer akvarievandet for urenheder og jævnligt skifter akvarievand, er det svært at undgå bundslam. Smuds og andre urenheder vil efterhånden samle sig på akvariebundlaget, hvorfor det vil blive nødvendigt at rengøre akvariebundlaget med en slamsuger.  Du bør dog ikke rengøre akvariebundlaget for ofte, da du dermed fjerner essentielle næringssalte og bakteriekulturer i akvariebundlaget.

Flotte akvariebaggrunde til dit akvarium

Når du skal vælge en akvariebaggrund, handler det primært om smag. Med en akvariebaggrund kommer undervandslandskabet til sin ret. Samtidig kan du dække for kedelige vandslanger og kabler bag akvariet. Hos Petworld.dk finder du derfor et bredt udvalg af flotte akvariebaggrunde fra markedets førende producenter. Prøv eksempelvis baggrundsfolien fra Juwel, der har ét motiv på den ene side og et andet på den anden side. Baggrundsfolien kan nemt klippes til, så størrelsen passer til akvariet. Vi har også forskellige akvariebaggrunde fra Juwel med stenmotiv og 3D-effekt, som giver en utrolig dybdevirkning. De er nemme at sætte op samtidig med, at de let kan beskæres og tilpasses til netop dit akvarium.

Akvariebaggrunde til konkurrencedygtige priser

Hos Petworld.dk har vi altid et bredt udvalg af akvariebaggrunde i mange forskellige materialer, farver og størrelser til konkurrencedygtige priser. Køb din akvariebaggrund online og få den leveret direkte til din dør inden for 1-3 hverdage.

Stort udvalg af flotte og unikke akvariedekorationer

Trænger dit akvarium til at blive piftet lidt op? Hos Petworld.dk finder du altid et bredt udvalg af spændende akvariedekorationer, så du kan sætte dit personlige præg på dit akvarium. Vi har akvariedekorationer, som giver dine fisk masser af muligheder for at svømme omkring og udforske. De fleste akvariedekorationer giver også dine fisk rig mulighed for at gemme sig for de lidt større fisk. Vores akvariedekorationer er primært lavet af polyester-harpiks, som gør dem meget holdbare og får dem til at fremstå utroligt smukke i ethvert akvarium. Akvariedekorationerne forringer ikke vandkvaliteten og er nemme at rengøre. De fleste af vores akvariedekorationer er desuden saltvandsresistente, hvorfor de også kan bruges i saltvandsakvarier. Vi har mange flotte og naturtro reproduktioner af kranier, som er både uhyggelige og mystiske på en og samme tid. Vores akvariedekorationer vil med garanti få forbipasserende til at vende sig om og kigge en ekstra gang på dit akvarium. Med en spændende og flot akvariedekoration kan du forvandle dit akvarium til et smukt kunstværk. 

Få dine akvariedekorationer leveret direkte til døren

Når du bestiller online hos Petworld.dk, leverer vi dine akvariedekorationer direkte til din dør inden for 1-3 hverdage.

Bredt udvalg af dekorativt bundlag til saltvandsakvarier

Der findes mange forskellige typer af dekobundlag til saltvandsakvarier. Hos Petworld.dk finder du altid et stort udvalg af akvariegrus i mange forskellige farver, former og størrelser, som er velegnet til saltvandsakvarier. På den måde kan du give dit saltvandsakvarie et personligt udtryk.  Vi har eksempelvis et udvalg af knuste koraller og koralgrus.  Dekobundlag til saltvandsakvarier er mest af alt en smagssmag, eftersom dekobundlag ikke har en egentlig funktion men primært bruges for synsskyld. Derfor kan det være en god idé at anskaffe nogle dyr, som kan holde det pænt ved at rode lidt rundt i det. De forskellige typer af dekobundlag har dog nogle fordele og ulemper, som du bør være opmærksom på. Koralgrus kan for eksempel nemt komme til at samle en masse skidt og skal derfor renses og støvsuges rent. Desuden er et grovere bundlag lettere at ilte end et fint sandlag, da vandet strømmer igennem. Endelig skal du være opmærksom på, at nogle dyr har brug for det helt rigtige bundlag. Eksempelvis finder der små saltvandsfisk, som ynder at grave sig ned i sand. Køb dekobundlag hos Petworld.dk til markedets skarpeste priser.

Flotte saltvandssten til dit saltvandsakvarium

Udover et bredt udvalg af dekobundlag har vi også et udvalg af flotte og dekorative saltvandssten. Disse saltvandssten bliver også kaldet for levende sten. Stenene kommer direkte fra koralrevet og er i bund og grund gamle døde koraller. Derfor er stenene også meget porøse. I stenene lever et væld af bakterier og organismer. Stenene er således akvariets vigtigste biologiske filter, hvorfor det er vigtigt at få en masse af disse sten i dit akvarium. Desuden er saltvandsstenene oplagte gemmesteder til dine fisk. 

Flotte akvariedekosten og rødder til dit akvarium

Mange akvarister foretrækker naturlig dekoration af akvariet, så der skabes et naturtro levested til fiskene. Hos Petworld.dk finder du derfor et velassorteret udvalg af trærødder og sten til dit akvarium. Vi har akvariedekosten og rødder i et væld af farver og størrelser. Dekosten og trærødder er komponenter, som skaber rum og elegance i de forskellige akvariemiljøer. De kan både bruges som dekorationer i sig selv eller som basis for diverse akvarieplanter. Her er det kun din fantasi, som sætter grænser. Eksempelvis kan dele af en rodstængel fra Microsorum eller Anubias fastgøres til en dekosten eller trærod med et stykke fiskesnøre, og efter et par måneder kan snøren fjernes. Små totter af mos eller Hemianthus kan også fastgøres i forgreninger i trærødder eller hulrum i dekosten. Mulighederne er mange, når du skal indrette dit akvarium. Du bør dog være opmærksom på, at dine akvariefisk kræver rigeligt med svømmerum, hvorfor det ofte er en god idé at montere de nødvendige tekniske installationer, før du dekorerer dit akvarium.

Dekosten og rødder til markedets skarpeste priser

Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af flotte dekosten og trærødder til konkurrencedygtige priser. Bestil online og få dine akvariedekosten og rødder leveret direkte til døren inden for 1-3 hverdage.

Flotte nano-dekorationer til dit nano-akvarie

Nanoakvarier er tidens trend - det lille, dekorative akvarium hvor planter og fisk i samspil skaber liv og stemning i dagligstuen eller på kontoret. Ofte siger man, at det kun er fantasien, som sætter grænser for indretningen af dit akvarium. Men det kan imidlertid være vanskeligt at finde passende dekorationer til nano-akvarier.  Her på siden finder du et spændende udvalg af små plasticplanter og dekosten velegnede til nano-akvarier. Sten og rødder er komponenter i nanoakvarier, som skaber rum og elegance i de små miljøer. De kan både bruges som dekorationer i sig selv eller som basis for levende akvarieplanter. Nano-dekorationer kan være utrolige flotte og naturtro.  Vi har et stort udvalg af nano-dekorationer fra markedets førende producenter.  Når du indretter dit nano-akvarie, bør du også være opmærksom på, at de tekniske apparater kræver en del plads. Du bør derfor montere disse, før dekorationerne placeres. Det er vigtigt, at du husker, at dine akvariefisk skal bruge rigeligt med svømmeplads.

Få dine nano-dekorationer leveret direkte til din dør

Bestil online hos Petworld.dk og få dine nano-dekorationer leveret direkte til døren inden for 1 – 3 hverdage.  

Plasticplanter eller levende akvarieplanter?

Det er svært at holde akvarieplanter uden nogle former for tilskud af eksempelvis jern, mangan og CO2, og dette kan være noget af en udfordring for nybegyndere med mindre akvarier. Derfor kan et akvarium med plasticplanter være et godt alternativ, eftersom et akvarium med kunstige planter er meget nemt at vedligeholde. Sunde akvarieplanter øger trivslen for dine akvariefisk ved blandt andet at forsyne dem med oxygen. Hvis du derfor fravælger levende akvarieplanter til fordel for plasticplanter til dit akvarium, bør du tilføre ekstra luft via en lille pumpe.

Flotte og naturtro plasticplanter

Hos Petworld.dk finder du altid et bredt udvalg af plasticplanter, der ser så naturtro ud, at man skulle tro, de var ægte. Vi har plasticplanter i mange forskellige farver og størrelser, så du kan finde netop de plasticplanter, der matcher dit akvarium bedst. Så bliver det ikke nemmere at dekorere dit akvarium. Selvom du vælger plasticplanter til dit akvarium, kan du imidlertid risikere, at der kommer alger. Du bør derfor reagere med det samme, der viser sig tegn på alger i dit akvarium. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af effektive midler til algebekæmpelse.


Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda
Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.