GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter

Top kvalitet

Vi har fiskefoder af den højeste kvalitet, som indeholder alle de essentielle vitaminer og mineraler, som dine fisk behøver for at holde sig sunde, vitale og farverige.

Kæmpe udvalg af akvariefoder

Vi har fiskefoder af den højeste kvalitet, som indeholder alle de essentielle vitaminer og mineraler, som dine fisk behøver for at holde sig sunde, vitale og farverige.

Fiskefoder til tropiske akvariefisk

Hos Petworld.dk finder du altid et bredt udvalg af vitaminrigt og velsmagende flagefuldfoder, vegetabilsk fuldfoder, farveforstærkende fuldfoder, opdrætsfoder og yngelfoder. Vi har kort sagt alt i fiskefoder til dine tropiske akvariefisk. Når du køber artskorrekt fiskefoder, kan du være sikker på, at dine akvariefisks ernæringsmæssige behov bliver opfyldt. Samtidig bidrager du til, at dine akvariefisks modstandskraft øges. Crisps er særdeles velegnede til tropiske akvariefisk, eftersom disse indeholder mere energi end almindeligt flagefoder. Crisps er desuden kendetegnet ved et optimeret protein- og fedtindhold, som garanterer en bedre foderudnyttelse. Regelmæssig fodring med crisps fører således til mindre nitrat i vandet og dermed en bedre vandkvalitet.

Køb foder til dine tropiske akvariefisk hos Petworld.dk

Og få det leveret direkte til din dør. Husk: Hos Petworld.dk har vi altid skarpe priser på de kendte fodermærker.

Næringsrigt fiskefoder til cichlider

De forskellige fiskearter har forskellige ernæringsbehov. Hos Petworld.dk finder du specialudviklet fiskefoder fra Tetra målrettet cichlider. Vi har et bredt udvalg af hovedfoder til cichlider i form af sticks med et højt indhold af proteiner, som sikrer en naturlig afbalanceret ernæring. Cichlidefoderet er kendetegnet ved at stavene flyder på overfladen af vandet. Foderet matcher således cichlidernes naturlige spisevaner på grund af deres orm-lignende størrelse og form. Cichlidefoderet her på siden indeholder alle de essentielle vitaminer, nærings- og sporstoffer, som fremmer trivsel, en naturlig intens farve og vækst hos dine cichlider. Cichlidefoderet sikrer desuden en optimal foderudnyttelse, som reducerer ekskrementer i akvarievandet. Dermed mindskes nitratindholdet med op til 16% og fosfatindholdet med op til 10%. I kraft af den forbedrede vandkvalitet får du desuden også mindre algevækst.

Køb fiskefoder til dine cichlider online

Benyt dig af de mangfoldige tilbud på fiskefoder og få det leveret direkte til din dør inden for 1-3 hverdage.  Hos Petworld.dk har vi altid skarpe priser på fiskefoder.

Fiskefoder spækket med vitaminer til maller og bundfisk

De forskellige fiskearter har forskellige ernæringsmæssige behov. Her på siden finder du et bredt udvalg af artskorrekt hovedfoder velegnet til maller og bundfisk. Fisk bliver ved regelmæssig fodring hurtigt tillidsfulde. Allerede efter kort tid svømmer fiskene straks til fodringsstedet, når du kommer med deres mad. Foderet her på siden er fremstillet specielt til maller og andre bundfisk, som har behov for at skrabe deres foder op fra akvariebunden. Fiskefoderet indeholder blandt andet stabiliseret C-vitamin, som sørger for øget modstandskraft hos dine maller og bundfisk samtidig med, at det fremmer sund vækst og forhindrer fodringsbetingede mangelsymptomer. Vores fiskefoder indeholder alle livsvigtige næringsstoffer, vitaminer og sporstoffer, som dine maller og bundfisk behøver. De fleste sugemaller kræver desuden foder, der indeholder Spirulina og træfibre, eftersom dette styrker deres fordøjelse.

Køb næringsrigt fiskefoder til dine maller og bundfisk online

Benyt dig af de mangfoldige tilbud på fiskefoder her på siden og få det leveret direkte til din dør inden for 1-3 hverdage.

Artskorrekt foder til guldfisk og slørhaler

Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af artskorrekt fiskefoder velegnet til guldfisk og slørhaler. Foder er ikke bare foder. Derfor har vi eksempelvis et udvalg af flagefoder, som perfekt opfylder dine fisks behov, flydende fodersticks som giver mere vitalitet og modstand mod sygdomme og granulat med et indhold af naturlige stoffer, som fremmer dine fisks naturlige farver. Endelig har vi også et udvalg af crisps, som fremmer udnyttelsen af fiskefoderet hos dine fisk. Fiskefoderet her på siden er spækket med vitaminer, proteiner, kulhydrater, fiberstoffer og fedt. Fiskefoderet indeholder med andre ord alt, hvad dine guldfisk og slørhaler behøver for at holde sig sunde, vitale og farverige. Selvom det er svært, bør du fodre dine guldfisk og slørhaler sparsomt, og kun så meget at fiskene kan spise op på få minutter. Små portioner fiskefoder er lettere for fiskene at fordøje samtidig med, at du undgår foderrester, som forringer akvarievandets kvalitet.Køb næringsrigt fiskefoder til dine guldfisk og slørhaler online
Benyt dig af de mangfoldige tilbud på fiskefoder og få det leveret direkte til din dør inden for 1 – 3 hverdage. 

Nano-foder til små akvariefisk, krebs og rejer

Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af nano-foder med højt næringsindhold velegnet til små akvariefisk, krebs og rejer. Vi har eksempelvis et udvalg af nano-foder bestående af en blanding af miniflakes, hvor en del af disse langsomt falder mod bunden, mens de øvrige miniflakes flyder på vandoverfladen i et stykke tid. Dette gør det muligt for små fisk fra alle vandzoner at spise efter arternes behov. På grund af den bløde struktur accepteres dette foder af alle fisk. Vi har også nano-tabletter velegnet til krebs. I modsætning til små stykker mad kan krebsene ikke bære tabletterne. Alle krebsene vil derfor samles omkring tabletterne og vil således nemt kunne observeres, mens de spiser. Vi har med andre ord nano-foder til småfisk, krebs og rejer, som er spækket med vitaminer og antioxidanter.

Få dit nano-foder leveret direkte til din dør

Når du bestiller online på Petworld.dk, leverer vi dine varer direkte til din dør inden for 1-3 hverdage. Det er nemt, trygt og hurtigt. Og husk: Hos Petworld har vi har altid skarpe priser på foder til dine fisk.

Premium foder til dine bassinfisk

Foder er ikke bare foder. Hos Petworld.dk finder du et velassorteret udvalg af premium bassinfoder fra Vitakraft, som indeholder proteiner af høj kvalitet og fedtstoffer, som sikrer dine bassinfisk alle de ernæringsmæssige byggesten, de har brug for. Når du køber bassinfoder hos os, sikrer du dig med andre ord, at dine fisk får alle de nødvendige kostkomponenter, der skal til for at sikre vækst og fremme vitalitet samt farve. Bassinfoderet fra Vitakraft indeholder ingen kunstige farvestoffer, aromaer eller konserveringsmidler. Bassinfoder fra Vitakraft styrker dine bassinfisks modstandskraft men skåner din havedam.

Få dit bassinfoder leveret direkte til døren

Når du bestiller online på Petworld.dk, leverer vi dine varer direkte til din dør inden for 1-3 hverdage. Og husk: Vi har altid skarpe priser på foder til dine fisk.

Bredt udvalg af weekend- og feriefoder

Hos Petworld.dk finder du altid et bredt udvalg af weekend- og feriefoder til dine akvariefisk. Med et weekend- eller feriefoder sikrer du, at dine akvariefisk bliver mætte og får de nødvendige næringsstoffer, mens du selv er på weekend- eller ferie. Weeekend- og feriefoder udmærker sig ved, at ingredienserne frigives lidt efter lidt, så fiskene kan spise lag for lag. Samtidig forplumrer og belaster foderet ikke akvarievandet. Weekend- og feriefoder er nemt at dosere. Mængden af foderpillerne er afhængig af, hvor lang tid du er væk samt din fiskebestand og akvariets størrelse. Få dit weekend- og feriefoder leveret direkte til døren
Når du bestiller online på Petworld.dk, leverer vi dine varer direkte til din dør inden for 1-3 hverdage. Køb dit weekend- og feriefoder hos Petworld.dk og få ro i sjælen, mens du er på ferie.

Foder til saltvandsfisk

Saltvandsfisk stiller store krav til pleje og er kendetegnet ved at have andre ernæringsmæssige krav til deres foder end ferskvandsfisk.  Derfor finder du hos Petworld.dk altid et bredt udvalg af foder til saltvandsfisk, som er blevet specielt afstemt efter saltvandsfiskenes behov. Vores foder til saltvandsfisk indeholder mange råstoffer med maritim oprindelse, herunder alger og små krebsdyr, som betyder, at foderet hurtigt bliver accepteret af saltvandsfisk. Foder til saltvandsfisk indeholder desuden det stabiliserede C-vitamin, som giver dine saltvandsfisk større modstandskraft, fremmer den sunde vækst og forhindrer ernæringsbetingede mangelsygdomme. For alle mellemstore saltvandsfisk som jomfrufisk, klovnefisk, læbefisk og kardinalfisk er granulat særdeles velegnet, da det udmærker sig ved at synke langsomt mod bunden. Flagefoder er derimod velegnet til såvel mindre som store saltvandsfisk

Få dit foder leveret direkte til din dør

Når du bestiller foder til dine saltvandsfisk online, leverer vi det direkte til din dør inden for 1-3 hverdage

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda
Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.