Bemærk: Der kan forekomme lange leveringstider på akvarier.


DKK 109,95

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

Artemia æg fra Hobby er et naturligt foder, der kan fremme farverne hos dine fisk samt stimulere deres naturlige jagtinstinkt. 1 gram artemia æg giver ca. 160.000 nauplier.

Om artemia æg:
Artemia er en meget lille saltsøkrebs og fanges i saltvand, men kan fodres i både saltvands- og ferskvandsakvarier. Artemia er et rigtigt godt fiskefoder til dine akvariefisk, især dine ungfisk, der skal lære at fange sin egen mad og vokse sig store og flotte i farverne. Så selvom artemia æg især er til opfodring af unger og yngel, er det for de større akvariefisk også en lækkerbisken. Artemia saltsøkrebsen kan sikre en god og stabil vækst for dine akvariefisk.

Udstyr til klækning:
Du kan udklække disse artemia æg derhjemme, og det er ikke særlig svært. Det kræver at du har:

  • En stor beholder
  • Salt uden jod
  • Artemia æg fra Hobby
  • En artemia si

Det er en fordel at du på et senere tidspunkt har en artemia si, til at samle dem op fra beholderen og putte dem i akvariet til dine fisk som foder. De er nemlig meget små og svære at håndtere uden.

Sådan klækker du artemia æg:
Tilføj en spiseskefuld salt til 1 liter vand. Vent på at det opløses inden dine artemia æg tilsættes det saltholdige vand. Hvis du holder en temperatur i vandet på 25 grader, tager det 16-24 timer at udlække dine artemia krebs. Herefter kan de uden problemer serveres for dine akvariefisk.

Det er også en mulighed at fodre din artemia op til større størrelse, ved at skifte vand og ikke mindst fodre dem med almindeligt gær. Vil du sikre at dine artemia æg holder i lang tid, skal de opbevares mørkt og køligt.

Specifikationer
Varenummer 4011444213501
Bruttovægt 200 g
CATEGORY 8.1 foder
Mærke hobby
Dyregruppe akvarie
Race/Art rejer
Ingredienser

100% Artemia æg fra saltvandsøer.

Pr. 1 gram artemia æg får du ca. 160.000 nauplier.

 Video