GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Akvarieluftpumper af høj kvalitet
Ekstra ilttilførsel er nødvendig for mange slags fisk og akvarier. Især hvis du hæver vandtemperaturen i dit akvarium eller reducerer beplantningen. Fisk føler sig kun godt tilpas i akvarievand, som har et harmonisk iltindhold. Samtidig er den ekstra ilttilførsel medvirkende til, at fiskene får smukkere farver og ikke så nemt bliver stressede. Med andre ord er det essentielt med en akvarieluftpumpe i akvariet. Med vores akvarieluftpumper fra Eheim får du en konstant og næsten lydløs drift. Samtidig er luftmængden på Eheims akvarieluftpumper justerbar. Når du investerer i en akvarieluftpumpe fra Eheim, får du således en yderst effektiv akvarieluftpumpe med lang levetid. Eheim akvarieluftpumper er lavet udelukkende af kvalitetsmaterialer.  Som alternativ til Eheim kan vi i stedet tilbyde akvarieluftpumper fra mærket AM-Top. Disse pumper er ikke helt så dyre som Eheim. Luftpumpen bruges sammen med luftsten eller et eventuelt filter. Til AM-Top skal du huske at tilkøbe en luftslange - vi anbefaler, at der benyttes tykkelsen 4/6 millimeter. Luftpumpen er med til at ilte vandet og kan også bruges sammen med enten en indvendig pumpe eller en udvendig akvariepumpe for bedre cirkulation af vandet i akvariet. En akvarieluftpumpe bør benyttes sammen med luftsten.

Akvarie opstart

Når akvariet er valgt og du skal til at opstarte dette, er der en del tilbehør du eventuelt skal have tilkøbt. Hos Petworld.dk kan du finde en stort udvalg i akvarietilbehør og akvariepumper og skulle du have spørgsmål til udstyr til dit akvarium er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice enten på telefon eller pr. mail. Vi giver gerne gode råd og vejledning. Det kræver sin del af tålmodighed at opstarte et helt
ny akvarium. Du skal som regel vente i op til fjorten dage inden du udsætter fisk i dit akvarie. Dette skyldes, at der ved et helt nyt akvarium først skal etableres en god bakterieflora i filteret inden akvariet er klar til fisk. Dette tager som regel op til 14 dage. Du kan hjælpe denne bakterie opbygning lidt på vej ved at tilsætte diverse opstartsmidler. Du kan finde et udvalg af opstartsmidler her på shoppen under punktet ”Akvarieplejemidler”. Er du det mindste i tvivl omkring valg af akvarie, pumpe, fisk, dekoration, foder eller planter, så kontakt endelig vores kundeservice eller besøg en af vores mange butikker med akvarieafdeling. Her kan du få en god snak omkring opstart af akvariet, valg af fisk og planter. Vores personale hjælper gerne med gode råd og vejledning omkring akvarieudstyr og opbygning af akvariet.

Den vigtige ilt

Det er alfa og omega, at dit akvarium har en god iltning af vandet. Fiskene trækker vejret gennem deres gæller, og er der ikke ilt nok i vandet kan du opleve, at fiskene står og gisper efter luft i overfladen. Dette er et dårligt tegn og der bør omgående gøres noget for forbedringen af iltkvaliteten i vandet. Står du i en sådan situation, at dine fisk mangler ilt, kan en akvarieluftpumpe med fordel tilsluttes for at få forøget ilten i vandet. Iltningen i vandet fremmer ligeledes den biologiske proces i filteret og skaber herved et mere optimalt vandmiljø for dine fisk. Udover at luftpumpen hjælper til med en bedre iltning af vandet, ser det også meget hyggeligt ud, når der stiger luftbobler op fra bunden af akvariet. En luftpumpe bør dog aldrig erstatte vandskift, men betragtes som et supplement til akvariets dekoration. Ønsker man mere ilt i vandet, men er ikke interesseret i en luftpumpe, kan planter ligeledes hjælpe til med iltning af vandet.

Ilt i akvariet kan skabes på flere måder, og en af disse er ved hjælp af en akvarieluftpumpe. Luftpumpen pumper luft ned igennem en luftslange, som herefter fordeles ved hjælp af de tilsluttede luftsten. Vandet optager herefter ilten fra luftboblerne, når disse brister i overfladen. Du kan også skabe mere luft i akvariet ved hjælp af en diffuser, der tilsluttes udstrømmerrøret på enten akvariepumpen eller på et powerhead. Luften fordeles ved denne løsning på samme måde som ved luftpumpen. Luften frigives i akvariet, når luftboblerne brister i overfladen. Benytter du udstrømmerrøret fra akvariepumpen til at give mere luft i akvariet, skal dette blot vendes, så det peger en lille smule opad og herved laver små krusninger i overfladevandet. Du får ikke luftbobler ved hjælp af denne metode, men overfladevandet brydes og vandet kan herved optage ilten fra luften. I langt de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt med en luftpumpe i akvariet, men har du mange fisk, der kræver et højt iltniveau i vandet, er det dog nødvendigt med en luftpumpe eller en diffuser. Vi anbefaler ikke, at du benytter en luftpumpe i planteakvarier, der i forvejen får tilført CO2. Luftpumpen her vil blot forstyrre tilførslen af CO2 og dette vil herved være spildt. Dine akvarieplanter burde være nok til iltningen af vandet. Dine akvariefisk vil trives lige godt, om du vælger at tilføre den nødvendige ilt via planter i akvariet, akvariepumpen eller med ekstra hjælp fra en luftpumpe. Du skal blot huske på, at iltniveauet i akvariet skal være i balance for herved at undgå stress hos fiskene. Udover en god iltning af vandet, er en optimal filtrering af akvariet ligeledes et vigtigt element for, at få akvariet til at køre optimalt. Du kan derfor hos os finde både akvarieluftpumper og akvariepumper der dækker langt de fleste akvariers behov.

Køb din akvarieluftpumpe online hos Petworld.dk
Så leverer vi den direkte til din dør inden for 1- 3 hverdage. Er du i tvivl om, hvilken akvarieluftpumpe du skal vælge til netop dit akvarium, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi rådgiver dig gerne. Du kan på vores webshop såvel som i vores fysiske butikker med akvarieafdeling finde et stort udvalg i akvarietilbehør. Vi har også et stort udvalg af akvarieluftpumper og tilbehør til disse. Vi kan tilbyde luftpumper, der dækker langt de fleste behov, og har luftpumper til næsten alle størrelser akvarier. Hos Petworld.dk sælger vi kun kvalitetsprodukter, og køber du en luftpumpe hos os, får et kvalitetsprodukt til rimelige priser. Du kan nemt finde luftslanger, iltsten og meget mere tilbehør til din luftpumpe under punktet ”Tilbehør Akvariepumper”.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Altid super service og super hurtigt …
Altid super service og super hurtigt :-) Kan klart anbefales :-)
14.12.2017 - Anne-Marie Stenderup
Opinion
I am very satisfied with the service of Petworld.
16.12.2017 - Andrea Nagy

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.