GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Akvarienet og akvarietermometre
Akvarienettene kan anvendes til både ferskvandsakvarier og saltvandakvarier. Udover akvarienet har vi også et udvalg af digitale termometre og termometre med sugekop. Vi har digitale termometre med min/max indstilling af temperatur samt alarm indstilling. Alarmen udløses, når temperaturen i akvariet er udenfor den indstillede temperatur. Termometrene er kendetegnet ved et stort, tydeligt digitalt display, der er oplyst.

Indfangning af fisk
Når du skal indfange dine akvariefisk bør du gøre dette på et tidspunkt, hvor fiskene er mindst aktive og mest rolige. Herved undgår du unødigt at stresse fiskene. Vi anbefaler, at du benytter to akvarienet til indfangningen. Et net benyttes til at fange fisken i og et andet net benyttes til roligt at ”drive” fisken ind i fangstnettet. Det er vigtigt, at du ikke stresser fiskene unødigt og du bør derfor fange den pågældende fisk hurtigst muligt. Efter indfangningen skal fisken hurtigt over i sit nye akvarie og ud af nettet. Det at være fanget i et net, er en høj stres faktor hos alle fisk og bør derfor undgås hvis muligt. Naturligvis kan det være nødvendigt at indfange sine fisk f.eks. hvis de skal flyttes fra et akvarium til et andet eller hvis en fisk er syg og skal fjernes. Hos Petworld.dk kan du finde et bredt udvalg af akvarienet i mange forskellige størrelser. Vores akvarienet kan benyttes til både ferskvand og til saltvand. Du kan derfor altid finde et akvarienet hos os, der passer til dine fisk og dine behov. Er du i tvivl omkring valg af akvarienet kan du naturligvis altid kontakte vores kundeservice for råd og vejledning. Du er også altid velkommen til at besøge en af vores fysiske butikker - mange af vores butikker har akvarieafdeling.

Valg af akvarietermometer
Både planter og fisk kan være følsomme overfor svingende temperaturer i akvariet. Det er derfor vigtigt, at du holder øje med temperaturen, da du ellers kan risikere, at planter og fisk bliver dårlige og i værste fald dør. De fleste tropiske ferskvandsfisk bør holdes i en vandtemperatur på omkring de 25 grader C. Der er dog nogle tropiske fiskearter, der kan gå i vand under denne temperatur, nemlig ved omkring de 22 grader C og op til 28 grader C. Vi vil dog anbefale, at du holder vandtemperatur på omkring de 25 grader C. Temperaturen i akvariet bør ikke svinge for meget op og ned, da de fleste fisk ikke kan tåle pludselige ændringer i vandtemperaturen. Især de tropiske fisk er meget følsomme over for udsving i vandtemperaturen. Hos Petworld.dk finder du derfor et bredt udvalg af forskellige akvarietermometre. Vi tilbyder kun kvalitets termometre fra førende producenter af akvarieudstyr, og du er derfor altid sikker på at få et kvalitets produkt. Prøv f.eks. det selvklæbende termometer fra Trixie. Dette termometer er nemt at påsætte på den udvendige side af akvarieglasset, og du kan herefter nemt og hurtigt aflæse vandtemperaturen i akvariet. Med et akvarietermometer er du altid sikker på, at kunne aflæse den præcise temperatur og du kan herved hurtigt springe til, hvis temperaturen enten falder eller stiger for meget. Synes du derimod, at et termometer, der sidder uden på akvariets glas, ødelægger akvariets design, tilbyder vi naturligvis også akvarietermometre, der kan placeres inde i akvariet. Her har vi f.eks. termometeret fra Trixie med sugekop. Dette termometer kan let og diskret skjules i akvariet og kan også flyde, hvis dette foretrækkes. Termometeret kan måle en temperatur fra 0 til 40 grader C. Har du i forvejen et Juwel akvarie og gerne vil holde designet? Så tilbyder vi naturligvis også et termometer fra Juwel. Dette termometer er digitalt og er derfor nemt at aflæse grundet det store display. Termometeret påsættes nemt på akvarieglasset og passer i Juwels i forvejen stilrene design. Termometeret kan naturligvis også benyttes til andre akvarier end Juwel.

Opstart af det nye akvarium
Har du gået med tanken om at anskaffe dig et akvarium? Så har vi et par forslag til hvilket udstyr og teknik du bør anskaffe dig, inden du går i gang.
Inden du køber akvariet, bør du beslutte dig for, hvilken type akvarium du ønsker dig. Skal det være et ferskvandsakvarie eller et saltvandsakvarie? Skal det være selskabsakvarie eller artsbestemt? Ønsker du levende planter eller kunstige planter i akvariet? Hvor mange liter skal akvariet være på? Når du har bestemt dig for hvilket type akvarium du vil have, vil vi anbefale følgende som basisudstyr;
- akvariepumpe
- akvarievarmelegeme
- akvariestøvsuger
- algemagnet
- akvariedekoration
- akvarieunderlag
- bagbeklædning
- akvarienet
- akvarietermometer.

Herudover skal du gøre op med dig selv hvilket bundlag du ønsker. Dette hænger igen sammen med hvilke fisk og eventuelt planter du ønsker i akvariet, og om det skal være ferskvand eller saltvand. Når du har indkøbt det ønskede, bør akvariet stå i 14 dage, inden der isættes fisk. Det tager cirka 14 dage inden der er skabt den korrekte bakterieflora i akvariepumpen og inden vandmiljøet i akvariet er optimalt for fiskene. Ønsker du at have levende planter i akvariet, kan de isættes med det samme. Planterne er herved med til at skabe det optimale vandmiljø i akvariet. Er du i tvivl omkring valg af akvarieudstyr og opsætning af akvariet med mere, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi hjælper gerne med råd og vejledning.

Skarpe priser på akvarienet og akvarietermometre
Når der skal vælges akvarieudstyr og akvarietilbehør er det vigtigt, at man vælger det rette i første omgang. Der er ikke noget mere irriterende end komme til at købe et produkt, der ikke lever op til forventningerne. Vi har derfor hos Petworld.dk valgt kun at tilbyde produkter fra anerkendte producenter af akvarieudstyr og akvarietilbehør, da vi mener det er vigtigt, at vores kunder kun tilbydes det bedste. Du kan derfor altid finde akvarienet og akvarietermometre til skarpe priser og af god kvalitet lige her hos os. Er du i tvivl omkring valg af akvarieudstyr, akvarieteknik, akvarietilbehør eller andet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice enten pr. telefon eller på mail. Vi er altid klar med gode råd og vejledning til præcis hvilke produkter der passer til dit akvarie og dine behov. Du er naturligvis også altid velkommen til at besøge vores fysiske butikker – mange af vores butikker har akvarieafdeling.

Bestil dine akvarienet og akvarietermometre online
Og så får du dem leveret direkte til din dør eller til nærmeste postbutik. Bestil online i dag og få varerne leveret inden for 1 – 3 hverdage. Så bliver det ikke meget nemmere.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super sted 👍👍👍👍
Super sted 👍👍👍👍
19.11.2017 - Lone Carlsen
Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.