GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter

Stort udvalg af effektive akvarieplejemidler

Selv om filteret rengør akvarievandet, sørger det dog ikke for, at alle vigtige vandværdier er i balance. Derfor bør enhver akvarist teste akvarievandets beskaffenhed regelmæssigt. Til det formål har vi et bredt udvalg af akvarietestsæt fra Tetra. Regelmæssig vandpleje er kort sagt en nødvendighed. Algeforekomst i akvariet og havebassinet er næsten uundgåelig. Øget algevækst er altid et tegn på, at akvariets biologiske balance er forstyrret. Derfor har vi også et velassorteret udvalg af effektive algebekæmpelsesmidler til akvarier og havebassiner. Planter er ligesom fisk levende væsner, som behøver bestemte forhold for at trives. En prægtig undervandshave fås kun med omhyggelig pleje. Derfor har vi også et bredt udvalg af plejemidler til dine akvarieplanter, herunder effektiv plantegødning som sikrer frodige akvarieplanter.   

Plejemidler til akvarier med tropiske akvariefisk

Regelmæssig vandpleje er nødvendigt for et sundt akvariemiljø. Der findes to muligheder: Du kan udskifte 20 - 30 % akvarievand med vandværksvand ca. hver anden uge. Anvend Tetra Aquasafe ved hver tilsætning af vandværksvand for at gøre det fiskevenligt. Dermed uskadeliggøres alle farlige stoffer som f.eks. klor og tungmetaller. I stedet for at skifte vand hver anden uge kan du ved hjælp af Tetra Easybalance reducere antallet af vandskift. Med Tetra Easybalance bliver alle vigtige vandværdier holdt i en fiske- og plantevenlig balance. Det giver en pålidelig stabilisering af vandets pH- og KH-værdi, hvorved et farligt syrestyrt forhindres, fosfat og nitrat fjernes og algevæksten hæmmes. Ved regelmæssig anvendelse kan akvarievandet holde sig biologisk sundt i op til seks måneder.

Stort udvalg af anti-alge midler

Algeforekomst i akvariet er næsten uundgåelig. Øget algevækst er altid et tegn på, at akvariets biologiske balance er forstyrret. Det kan skyldes mange forskellige faktorer, men der er 3 områder, som kan fastslås som direkte årsag til øget algevækst: Dårlig vandkvalitet, forkerte lysforhold og manglende eller dårlig gødning. Den bedste måde at bekæmpe alger på er ved forebyggelse. Det betyder, at du skal se kritisk på fiskebestanden i dit akvarium. For mange eller for store fisk kan være årsag til en høj vandforurening. Fodringen skal helst foretages en til tre gange dagligt i små portioner. Derefter skal foderet være spist fuldstændigt op i løbet af få minutter, da foderrester giver næring til algerne. En ofte undervurderet faktor er kvaliteten af det anvendte foder. Billigt foder fordøjes ofte dårligt og fører således til en stærk belastning af vandet. Tager algerne overhånd, er det vigtigt, at du griber hurtigt og målrettet ind.Effektive algebekæmpelsesmidler til dit akvarium. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af algebekæmpelsesmidler i enten flydende form eller som tabletter. Vi tilbyder eksempelvis effektive algebekæmpelsesmidler fra Tetra, som intensivt angriber både børste- og trådalger.

Effektive algemidler til dit havebassin

Algeforekomst i havebassiner er næsten uundgåelig. Øget algevækst er altid et tegn på, at havebassinets biologiske balance er forstyrret. Trådalger kan være en virkelig plage i perioder med varmt og solrigt vejr. Trådalger i havebassinet kan være både en fordel og en ulempe. De leverer eksempelvis ilt til havebassinet samtidig med at de fungerer som skjul for dine fisk. Er der imidlertid for mange alger i havebassinet, kan de forbruge for meget ilt, hvilket kan medføre store svingninger i vandets pH. Dette kan være til stor gene for såvel fisk som planter. For mange trådalger kan også medføre for lidt lys til planterne i havebassinet.

Hvordan bekæmpes algerne effektivt?

Hos Petworld.dk finder du et velassorteret udvalg af algemidler specielt udviklet til havebassiner. Det er dog vigtigt, at du følger doseringsvejledningen på de enkelte algemidler nøje, da det ellers kan have skadelige konsekvenser for dine fisk og planter i havebassinet. Algae Wizard er et algemiddel i pulverform, som strøes ud over trådalgerne og effektivt nedbryder trådalgernes struktur, så de smuldrer og driver op til vandoverfladen, så du nemt kan fjerne dem. Algae Wizard bekæmper effektivt trådalgerne uden at gøre skade på planterne eller fiskene i havebassinet.

Bredt udvalg af effektive nano plejemidler

Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af nano plejemidler, som er specielt udviklet til små akvarier. Vores nano plejemidler lever specifikt op til de krav et nano akvarium stiller. På grund af den lille vandmængde kan vandkvaliteten hurtigt forringes, men dette kan undgås ved hjælp af de specielt udviklede nano plejemidler fra markedets førende producenter. JBLs nano vandplejeserie konverterer eksempelvis hanevand til akvarievand og nedbryder skadelige stoffer som klor hurtigt og effektivt. Herudover tilfører JBLs nano vandplejeserie biologisk kalk og andre mineraler, som er essentielle for eksempelvis krebsdyr, som typisk holdes i nano akvarier. Vi tilbyder også et udvalg af plantegødning som er specielt udviklet til nano akvarier.Bestil dine nano plejemidler online på Petworld.dk. Så leverer vi dem direkte til din dør inden for 1-3 hverdage. Og husk: Hos Petworld finder du det største udvalg af nano plejemidler til de skarpeste priser.

Bredt udvalg af plejemidler til dine akvarieplanter

Vandplanter er ikke blot smukke.  De er også vigtige for den biologiske balance. Vandplanter udnytter en del af de vandbelastende stoffer som f.eks. nitrat til deres vækst. Vandplanter producerer ilt ved hjælp af fotosyntesen. Hvis de imidlertid ikke får tilstrækkeligt med lys, næringsstof og kuldioxid, kan planterne ikke vokse rigtigt og iltindholdet i vandet falder. Det betyder øget belastning med skadelige stoffer i vandet, dårligere livsbetingelser for fisk og planter og for fiskene en farlig iltmangel. Den rigtige plantepleje er derfor altafgørende for at sundt akvariemiljø. En prægtig undervandshave fås kun med omhyggelig pleje. Hos Petworld.dk finder du derfor et bredt udvalg af gødningsprodukter til dine akvarieplanter fra markedets førende producenter. Vi tilbyder eksempelvis forskelligt substrat bestående af ler og spagnum, som bruges sammen med akvariegruset ved anlæggelsen af akvariet og flydende plantegødning.

Bestil plantegødning til dine akvarieplanter online på Petworld.dk

Og få det leveret direkte til din dør inden for 1-3 hverdage. Er du i tvivl om, hvilken form for plantegødning du skal vælge til netop dine akvarieplanter, er du velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling.

Stort udvalg af salt og krystaller til dit saltvandsakvarium

Hos Petworld.dk finder du et velassorteret udvalg af avancerede havsaltsblandinger til succesfuld avl og opdræt af saltvandsfisk. Salt er grundlaget i et saltvandsakvarium. Det omdanner ferskvand til fiske- og koralvenligt havvand. Havsaltsblandingerne Instant Ocean indeholder alle de vigtige hovedelementer og sporelementer, som er nødvendige for succesfuld avl og opdræt af saltvandsfisk. Instant Ocean er det mest omhyggeligt formuleret og universelt foretrukne havsalt i verden. Havsaltsblandingerne Reef Crystals er derimod specialudviklet til koralrevsakvarier. Disse blandinger består af en beriget, hurtigt opløselig saltvandsblanding, som indeholder et forhøjet niveau af kalcium, vitaminer og udvalgte sporelementer.

Bredt udvalg af akvarietestsæt

Enhver akvarist bør teste akvarievandets beskaffenhed regelmæssigt. Dårlige vandværdier er tegn på, at den biologiske ligevægt er forstyrret, og at akvariesystemet ikke fungerer optimalt. Dette kan betyde øget algevækst, uklart og grumset akvarievand, døde planteblade og fisk som snapper efter luft. Ved at teste akvarievandet jævnligt kan du i tide opdage eventuelle uregelmæssigheder og dermed nå at afværge permanente skader. Dine fisk har det kun godt, hvis vandkvaliteten er i orden. Hos Petworld.dk finder du enkle men nøjagtige akvarietests til detaljeret analyse af de vigtigste vandparametre i dit akvarium som eksempelvis pH, kalium, nitrat, fosfat, kalk og magnesium. Vi har akvarietestsæt velegnede til såvel ferskvandsakvarier som saltvandsakvarier.


Bredt udvalg af plejemidler til saltvandsakvarier

Optimale vandforhold før isætning af fisk er ligeså vigtige som artsrigtig fodring. Ved tilberedningen af drikkevand sørger forskellige tilsætninger som for eksempel klor for, at vandet er hygiejnisk rent. Dette klor er imidlertid skadeligt for dine fisk. Desuden forekommer der ofte tungmetaller i vandværksvand, som ligeledes er skadelige for fisk. Vandværksvand skal derfor gøres fiskevenligt. Til dette formål finder du her på siden et bredt udvalg af vandplejemidler, som er specielt velegnede til saltvandsakvarier. Vi tilbyder plejemidler, der blandt andet renser akvarievandet, stabiliserer vandkvaliteten, fjerner tungmetaller, kemikalier, medicinrester, alger og lugte, fjerner og forebygger stress hos dine fisk, fremmer flotte farver og vitalitet samt forhindrer bakterielle infektioner.Regelmæssig vandpleje er nødvendigt for et sundt akvariemiljø. Hos Petworld.dk finder du altid et bredt udvalg af vandplejemidler til dit saltvandsakvarium. Køb dine akvarieplejemidler hos Petworld.dk. Vi har alt, du skal bruge for at opretholde et sundt akvariemiljø.

Bestil dine akvarieplejemidler online på Petworld.dk

Til markedets skarpeste priser og få dem leveret direkte til din dør inden for 1-3 hverdage. Så bliver det ikke nemmere at opretholde et sundt akvariemiljø.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

alt fungere godt.
alt fungere godt.
22.11.2017 - Allan Hartvig Pedersen
God service og hurtig levering til en …
God service og hurtig levering til en sulten labrador 😉
21.11.2017 - Christina Sørensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.