GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Køb dit akvarie online og spar penge
Hos os finder du et bredt udvalg af flotte akvarier og borde i alle prisklasser. Vi fører alle de kendte mærker, herunder Juwelakvarier og Akvastabil Mark II akvarier. Akvastabil er en af de ældste akvarieproducenter i Danmark, og Akvastabil akvariet er i dag det akvarium, der står i majoriteten af de danske hjem. Akvastabils nye serie af akvarier hedder Mark II og er en flot serie af akvarier, der er velegnede til både kontoret og stuen. Vi har noget for alle akvarister!

Akvarier til alle behov
Hvad enten du er nybegynder eller rutineret akvarist, kan du altid finde et stort udvalg af flotte akvarier og praktisk akvarietilbehør hos os. Til nybegynderen tilbyder vi eksempelvis et bredt udvalg af akvariestartersæt. Med et passende underskab kan dit akvariestartersæt blive til en harmonisk og smuk enhed.

Når du skal købe et akvarie...
...bør du først og fremmest overveje hvilke fisk, du ønsker at holde og hvor mange fisk, du vil have i akvariet. Nogle fiskearter stiller nemlig store krav til akvariets dimensioner og størrelse. For nogle akvarister kan et akvarium ikke blive stort nok, mens andre akvarister ikke kan få det småt nok. Derfor finder du hos os et bredt udvalg af akvarier i forskellige størrelser - vi har alt lige fra akvarier på 360 liter til nano akvarier, som er unikke vandlandskaber i miniformat, der passer til både køkkenet, soveværelset og badeværelset. Det er derfor vigtigt, at du tager hensyn til fiskenes behov og ikke mindst den plads, du har til rådighed derhjemme, når du skal købe et akvarie.

Flotte Move og Fusion akvarier fra Akvastabil
Akvastabil producerer akvarier og akvarietilbehør af højeste kvalitet. Det nye Move akvarium er designet, så du som akvarist kan nyde din hobby på højeste niveau. Den elegante top- og bundramme omgiver et nyt og højere designakvarium, der giver maksimalt indblik i den undersøiske verden. Move og Fusion akvarier er kendetegnet ved, at de forener boligdesign med akvaristik. Med et Move eler Fusion akvarie får du med andre ord dit helt eget unikke kunstværk. Der er flere størrelser at vælge mellem, og mange muligheder for at tilpasse og sammenbygge både akvarier og kabinetter til netop dit rum og dit behov.

Praktiske Juwelakvarier
Når du køber et Juwelakvarie, får du et komplet udstyret akvarie med indvendigt filter, varmelegeme og pumpe. Et Juwelakvarie er således specielt velegnede til nybegyndere inden for akvaristikkens verden. Juwelakvarier er kendetegnet ved tidløst design, avanceret teknologi og omhyggelig udførelse! Køb dit Juwelakvarie til en skarp pris hos Petworld.dk.

Bredt udvalg af bowler og akvariesæt
Hos Petworld.dk finder du altid et velassorteret udvalg af små starterakvarier, som leveres med indvendigt filter, termometer og varmelegeme. Starterakvarierne er således særdeles velegnede til nybegyndere indenfor akvaristikkens verden. Udover akvariestartersæt har vi også et udvalg af bowler i forskellige størrelser. Det er imidlertid de færreste fisk, der kan overleve i en bowle uden pumpe, lys og filter. Bowler er derfor primært velegnede til hold af eksempelvis guppyer. Bowler kan tilmed have en negativ indvirkning på fiskene trivsel, da livet der i er meget ensformningt. På baggrund af dette, råder vi til at fylde pynt og planter, i midten af akvariet. Dette giver også et smukt og artistisk indtryk i din bowle.

Designmæssigt flotte nanoakvarier
Hos Petworld.dk finder du altid et bredt udvalg af nanoakvarier, dvs. akvarier i miniformat til rejer, krebs, dværgkrebs, snegle, små fisk og vandplanter. Nanoakvarierne er lavet i et enkelt og tidløst design. Der medfølger armatur og pumpe til alle vores nanoakvarier.

Stilfulde Mark II kabinetter
Ved at købe et Mark II kabinet sikrer du dig, at dit Mark II akvarie præsenterer sig på bedste vis. Mark II kabinettet er et stilfuldt og særdeles solidt kabinet, som fås i hvid- eller sortlakeret MDF og i eksklusiv håndlavet valnød finér. Du kan derfor med garanti finde et Mark II kabinet, som passer ind i dit hjem. Mark II kabinettet er desuden kendetegnet ved, at det er markant højere end andre kabinetter. Det er derfor muligt at anvende selv store eksterne filtre. Mark II kabinettet har herudover aftagelige skillevægge, som gør det muligt at placere sumpe og andre større filterenheder i kabinettet. Køb dit Mark II kabinet hos Petworld.dk og få det til markedets skarpeste pris.

Stort udvalg af akvarieborde
Det er vigtigt, at du får dit nyindkøbte akvarie sikkert placeret på et robust akvariebord. Samtidig er det vigtigt, at du vælger et akvariebord lavet i et design, som matcher din boligindretning. Hos Petworld.dk finder du derfor et udvalg af flotte og robuste standere samt borde til dit akvarie. Vi har akvarieborde i mange forskellige design, materialer og farver. Du har mulighed for at vælge i en passende farve, eller skeje ud og vælge en anden farve, end dit akvarie har. Du kan variere det mellem at være med hylder og låger, eller kun med låger. Vælg det du lyster og pryd dit hjem, med et flot akvariebord.

Flotte kabinetter fra Juwel
Hos Petworld.dk finder du altid et bredt udvalg af elegante men solide kabinetter fra Juwel, som matcher dit Juwelakvarie. Kabinettet giver et smukt udseende og får akvariet og bordet til at have en rød tråd. Et matchende bord og akvarie er stiligt og højner din boligindretning, da det passer sammen og gør udseendet af akvariet stilrent. Kabinetter giver tilmed en praktisk mulighed, for at gemme akvarieudstyr og foder væk, så det ikke bliver en del af din indretning. 

Stort udvalg af akvarier og borde
Kort sagt, hos os har du altid muligheden for at finde et akvarium der passer til din stil og som lever op til dine behov. Hos Petworld.dk kan du ligeledes nemt finde et armatur og akvariebord der passer til det valgte akvarium. Skulle du være i tvivl omkring valg af akvarium er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice enten på telefon eller på mail. Vi sidder altid klar med gode råd og vejledning. Udover et bredt udvalg af akvarier, lamper og borde, kan vi også tilbyde et stort sortiment indenfor akvarietilbehør, akvariedekorationer, akvariebundlag, m.m.

Særlige forhold ved opstart af saltvandsakvarier
Inden opstart skal du naturligvis først vælge den ønskede størrelse akvarium. Du kan godt have et saltvandsakvarium, der er mindre end 200 liter, og stadig have alle fordelene ved det. Udover selve akvariet skal der hertil også være et såkaldt overløb. Overløbet sørger for, at vandet kommer fra akvariet og over til filteret. Overløbet er ofte lavet som et ekstra rum i hjørnet af akvariet, hvor vandet løber over og herfra videre til filteret. Filteret er hos mange saltvandsakvarier en såkaldt sump, der ofte er placeret under akvariet og skjult i akvarieskabet. I sumpen er alt filteret placeret og det er denne, der sørger for filtreringen af akvarievandet. Sumpen fungerer ved, at akvarievandet løber fra overløbet og ned i sumpen, hvor det løber videre igennem filtermaterialet og pumpes af pumpen op i akvariet igen. Sumpen kan være inddelt i forskellige rum, hvor man kan placere f.eks. skummer, pumpe m.v. Er der tale om et lille saltvandsakvarie er dette udstyr som regel placeret i selve akvariet.
Når akvariet er valgt og teknikken opsat, skal der naturligvis hældes vand i akvariet. Du kan vælge at blande saltvandet op direkte i akvariet eller blande det i spande og herefter hælde det op i akvariet. Fordelen ved at blande saltblandingen i en spand, er, at du herved undgår salthinder på akvarieglasset. Saltet til saltvandsakvariet skal blandes op med almindeligt ferskvand, der varmes op. Der skal cirka benyttes 33 gram salt pr. liter vand i akvariet. Alt efter hvilken type saltvandsakvarie og hvilke type fisk, der holdes i akvariet, bør saltindholdet ligge på omkring 1.0299 Røde havet, 1.023 – 1.0260 Det caribiske hav, 1.0222 – 1.0252 Sri Lanka, 1.0222 – 1.0252 Filippinerne, 1.0222 – 1.0237 Singapore, 1.0252 – 1.0260 Florida og 1.0237 Indonesien. Der er stor forskel på saltindholdet alt efter hvilket verdenshav, man ønsker at efterligne i sit akvarie. Det er derfor vigtigt at tjekke saltindholdet jævnligt og tilpasse dette. Et for stort udsving i saltindholdet kan stresse fiskene og korallerne i akvariet, med dødsfald som følge heraf. Er saltindholdet for højt tømmes der vand af akvariet og nyt ferskvand fyldes på for at fortynde saltindholdet. Er saltværdien for lav, hældes der mere salt i akvariet. Vi anbefaler at du tjekker saltværdien i akvariet jævnligt og regulerer dette til, hvis nødvendigt. Herved opnår du det mest optimale vandmiljø for dine fisk og koraller.

Akvarieteknik til saltvandsakvarier
Her på siden finder du også udvalg af akvarieteknik velegnet til saltvandsakvarier. Vi har eksempelvis et udvalg af effektive skummere af høj kvalitet.  En skummer bliver ofte kaldet for hjertet i saltvandsakvariets filter. En skummer er en beholder, hvor vandet pumpes igennem. Inde i denne beholder blandes vandet med en masse luftbobler, enten fra en luftpumpe med en luftsten eller via et såkaldt nålehjul. Ved at blande vand og luft trækkes en masse organiske affaldsstoffer ud af akvariet, da disse binder sig til luftboblerne. Af samme årsag er der i toppen af en skummer en kop, hvor alt dette skumaffald ender. Koppen kan så tages af og tømmes, når dette er nødvendigt. Der findes i dag et bredt udvalg af skummere på markedet. Der findes skummere, som skal stå i selve akvariet, i sumpen eller hænge på siden af akvariet.
Når saltvandsakvariet er sat op til at køre, skal du engang imellem påfylde vand. Dette skyldes at noget af vandet fordamper, når akvariet står tændt blandt andet på grund af varmen fra akvariet selv og omgivelserne. Det er ikke saltet der fordamper, men ferskvandet, derfor er det vigtig jævnligt at tjekke saltkoncentrationen i vandet, da denne ikke må blive for høj.
Et saltvandsakvarie kræver en anden type lys end ferskvandsakvariet og lyset afhænger af, hvad man ønsker at holde i sit akvarium. Saltvandsfisk kræver ikke så meget lys, hvorimod korallerne i et saltvandsakvarie kræver en hel del lys for at trives. Igen afhænger mængden af lys af hvilke koraller, der er i akvariet. Vi anbefaler derfor, at du inden du køber dit lys afgør med dig selv, hvilken type fisk og koraller du ønsker at have i dit akvarie. Når der vælges lys til akvariet er det ligeledes vigtigt, at man finder den rigtige farvetemperatur. De fleste, når der er tale om saltvandsakvarier, vil gerne efterligne det sollys, der naturligt er ved revet, og for at kunne dette, er det vigtigt at finde den rette farvekombination i lyset. Farvekombinationen i lyset hænger også sammen med hvilke fiskearter med mere, du ønsker at have i akvariet.
Udover lyset er cirkulationen i akvariet også vigtigt. Modsat et ferskvandsakvarie, kræver et saltvandsakvarie en del mere cirkulation. For at fiskene og eventuelle koraller i saltvandsakvariet skal have de bedste og mest naturlige leveforhold, er det nødvendigt at forsøge at efterligne havets bølger i akvariet. En lille tommelfinger regel siger, at der skal cirkuleres ti gange akvariets vand volumen i timen. Det er vigtigt, at være opmærksom på, at der ikke må være steder i akvariet hvor vandet står stille. Det kan derfor være nødvendigt med flere pumper til et akvarie, alt efter akvariets størrelse og pumpe valg. Cirkulationen i vandet er vigtigt for både fiskene og korallerne.
Saltvandakvariets skummer er som alt det andet akvarieudstyr til saltvand en vigtig del af akvariet for at dette kan køre optimalt. Skummeren er en beholder, hvor vandet pumpes ind og her blandes vandet med luftbobler. Ved at blande vandet med luft trækkes der en masse affaldsstoffer ud af vandet. Disse affaldsstoffer samles i toppen af skummeren, i en såkaldt kop. Koppen tømmes efter behov. Skummeren fås i mange forskellige designs og kan enten være placeret inde i akvariet eller udenfor dette. Hos os finder du mange forskellige modeller af skummere til akvariet og vi har sikkert også en, der passer til dine behov.

Rengøring
Et saltvandsakvarie skal også rengøres engang i mellem. Vi anbefaler, at du laver et vandskift cirka en gang om måneden. Pumperne med mere skal naturligvis rengøres med jævne mellemrum og skummerens kop skal også tømmes med jævne mellemrum. Men derudover er rengøringen af et saltvandsakvarie minimalt. Rengøringen afhænger af, hvilken type pumpesystem man vælger til sit akvarie. Ved vandskiftet anbefaler vi, at du bruger en akvariestøvsuger hen over bundlaget, for herved at fjerne eventuelt slam og skidt. Har du en filtersump, skal du også fjerne eventuel slam herfra. 
Når du alligevel er i gang med at tjekke pumpe og skifte vand, skal akvarieglasset også tjekkes for alger. Alt efter vandkvaliteten og lyset, der står på akvariet, kan det være nødvendigt at rense ruderne hver anden dag. Hos Petworld.dk finder du et stort udvalg af algemagneter, algeskrabere med mere. Når du benytter en algeskraber, vær da opmærksom på ikke at få sand eller grus ind under denne, da dette vil ridse ruden. Start eventuelt fra toppen af akvarieruden og arbejd dig nedefter mod bunden, herved undgår du, at alt for meget sand hvirvles op.

Vandskift
Vi anbefaler, at du cirka en gang om måneden skifter, hvad der svarer til ti procent af akvariets vand med nyt frisk saltvand. Når vandet skiftes, fjernes alle de skadelige affaldsstoffer, og det er derfor en god idé at overholde vandskiftene. Når du skifter vandet, tilføres akvariet nye mineraler og sporstoffer. Når du skifter vandet, anbefaler vi, at det nye vand der fyldes i akvariet rammer nogenlunde de samme værdier, temperatur og saltindhold, som vandet i akvariet har i forvejen. Herved undgår du, at du stresser fisk og koraller unødigt.

Køb akvarieteknik og tilbehør til dit akvarie hos Petworld.dk
Hos Petworld.dk finder du et stort udvalg af akvarieplejemidler til saltvandsakvariet og et bredt udvalg af akvarieteknik. Vi leverer direkte til din dør inden for 1-3 hverdage.  Er du i tvivl om, hvad du behøver af akvarieteknik til dit saltvandsakvarium, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice enten pr. telefon eller pr. mail. Vi hjælper dig gerne med gode råd og vejledning inden for akvarieteknik til dit saltvandsakvarie. 
Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God oplevelse,hurtig levering,perfekt …
God oplevelse,hurtig levering,perfekt 😘👍
13.12.2017 - Pia Dalsgaard Krak
Søgte efter det hundemad
Søgte efter det hundemad, som vi giver vores hund og fandt det hos petworld til markedets skarpeste pris. Hurtig og sikker levering til pakkeshop uden ekstra betaling. What's not to like ?
16.12.2017 - Lars Jensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.