GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Stort udvalg af akvarievarmelegemer
Tropiske akvariefisk har brug for tropiske vandtemperaturer oftest fra ca. 24 – 27 grader. Derfor hører der et varmelegeme til ethvert tropisk ferskvandsakvarium. Varmelegemet er den del i akvariet, der bruger mest strøm. Det kan derfor betale sig nøje at overveje, hvilke fisk man ønsker at holde, hvis strømforbruget samtidig skal holdes nede. Mange nybegyndere inden for akvaristikkens verden bliver overraskede over, hvor meget strøm deres akvarium egentlig forbruger.
Det er ikke alle akvarier der har behov for at have et varmelegeme kørende hele tiden. Det kommer helt an på hvilke fisk du vælger at have i akvariet. De forskellige fiskearter er alle udviklet i hvert deres specifikke område og har derfor udviklet sig til at overleve i forskellige vandtemperaturer. Det kan derfor, især ved de tropiske fisk, betale sig at have et varmelegeme i sit akvarie. Hvis fiskene ikke har den rette temperatur i akvariet kan du risikere, at de mistrives og du vil gå glip af deres naturlige adfærd. Ligeledes vil det være svært at få fiskene til at yngle, hvis de rette elementer ikke er tilstede. Det er især i vinterhalvåret, der er risiko for, at akvariet ikke kan holde den anbefalede temperatur, og her kan det være en fordel at sætte et varmelegeme i akvariet. Fiskene har ikke godt af alt for store temperaturudsving. Det er ikke kun fiskene der kan være afhængig af en konstant temperatur, også nogle af akvariets planter kan være temperatur følsomme. Naturligvis kan fiskene og planterne godt overleve små temperatursving, men temperatursving på flere grader kan de fleste fisk og planter dog ikke holde til.

Køb dit akvarievarmelegeme online hos Petworld.dk
Vi har markedets skarpeste priser på akvarievarmelegemer. Samtidig leverer vi din akvarieteknik direkte til din dør inden for 1-3 hverdage. Så bliver det da ikke nemmere at starte akvariehobby. Hos Petworld.dk tilbyder vi kun kvalitets varmelegemer fra nogle af de førende producenter inden for akvarieudstyr. Vi har varmelegemer fra både Eheim, Juwel og Trixie. Vi anbefaler, at du inden du køber dine akvariefisk undersøger om disse tilhører varmefølsomme arter og gør de det, anbefaler vi at du sætter et varmelegeme i akvariet. Herved er du sikker på, at temperaturen ikke giver for store udslag.

Hvorfor er varmelegemet vigtigt?
Et varmelegeme i akvariet er ikke altid nødvendigt, hvis man holder slørhaler eller lignende fisk i sit akvarium da disse fisketyper har det bedst ved almindelig stuetemperatur. Har du derimod tropefisk, er der visse arter der kræver en bestemt temperatur for optimal trivsel og her anbefaler vi, at du isætter et akvarievarmelegeme i dit akvarium. Når der vælges varmelegeme er det en god regel, at du skal vælge en watt styrke, der svarer cirka til 1 Watt pr. 1,5 liter vand. Som ved pumpevalg er det vigtigt at vælge et varmelegeme, der passer til akvariets størrelse. Vælger du et varmelegeme, der har for lidt Watt i forhold til akvariets størrelse, risikerer du at dette ikke kan varme vandet optimalt op. Har varmelegemet derimod en højere Watt end det anbefalede til akvariets størrelse, risikerer du at vandet bliver varmet for hurtigt op.  De fleste varmelegemer kan indstilles på temperaturer der ligger mellem 18 og 32 grader. De er lavet i et så diskret design som muligt, så de nemt kan skjules i akvariet. Enten bag ved planter eller anden akvariedekoration. De mest almindelige varmelegemer fås i størrelser fra 25 watt og op til 300 watt.
Udover de mere almindelige akvarievarmelegemer der sættes inde i akvariet findes der også en type varmelegeme, der i stedet placeres i den udvendige akvariepumpe. Disse varmelegemer kendetegnes ved, at de er lidt kraftigere i udformningen og er især beregnet til de helt store akvarier. Disse varmelegemer placeres som før nævnt i den udvendige akvariepumpe og varmer herved vandet op samtidig med, at pumpen filtrerer vandet. Varmelegemerne fås i størrelser fra 75 til 400 watt. Eheim har fx produceret en udvendig akvariepumpe, hvor varmelegemet er indbygget i selve filtret. Her er det nemt at indstille en stabil temperatur og det er nemt at aflæse temperaturen på vandet. Eheim har været kendt blandt akvarister i mange år som en af de førende producenter af akvarieudstyr. Eheim er kendt  for sine produkter af høj kvalitet, produkter der er nemme at indstille og som er holdbare. Vælger du derfor et varmelegeme fra Eheim er du sikker på, at få et produkt du kan stole på.
Den helt rigtige temperatur i vandet er yderst vigtig for, at både fisk og planter har det godt og kan leve optimalt. Vi vil derfor anbefale, at man altid investerer i et varmelegeme af god kvalitet, der er nemt at indstille. Tænker man på strømforbruget er det ligeledes vigtigt, at man vælger et varmelegeme, der passer i størrelsen til akvariet. Varmelegemet bør hverken være for lille eller for stort til akvariets størrelse, da dette kan medføre problemer for dig, når du forsøger at holde den rette temperatur i vandet. Til et akvarie på mellem 200 til 300 liter anbefaler vi et varmelegeme på 150 watt.

Kvalitets varmelegemer
Her på siden, såvel som i vores fysiske butikker med akvarieafdeling, kan du finde et bredt udvalg af kvalitets varmelegemer til dit akvarie. Vi har varmelegemer både til de små starterakvarier og til de helt store selskabsakvarier. Vores produkter er nøje udvalgt, og vi tilbyder derfor kun produkter i bedste kvalitet. Du kan derfor hos os nemt finde et varmelegeme eller andet akvarieudstyr, der dækker lige præcis de behov dit akvarium har.  Har du spørgsmål til valg af varmelegeme eller andet udstyr til dit akvarium, er vores personale altid klar med gode råd og vejledning.

Varmelegemer fra Juwel
Med et varmelegeme fra Juwel er du altid sikker på at få et kvalitetsprodukt til en rimelig pris. Varmelegemets effekt kan fint varme almindeligt koldt vand fra vandhanen op til de ønskede 28 grader ved en stuetemperatur på omkring de 21 grader. Står dit akvarium placeret i et rum med en betydelig lavere temperatur, vil vi dog anbefale, at du benytter to varmelegemer for at sikre en jævn og optimalt vandtemperatur. Herved sikrer du, at dine fisk, planter og rejer forbliver sunde. Juwels varmelegemer er placeret inde i akvariets filterhus, og der sikres herved en jævn opvarmning af vandet, samtidig med at vandet filtreres. Ligeledes er varmelegemet herved skjult i akvariet. Det er nemt at regulere vandtemperaturen på varmelegemet. Der kan gå op til 12 timer eller længere inden den ønskede vandtemperatur er opnået. Når først vandet er opvarmet til den ønskede temperatur, holdes den på denne konstant og varmelegemet vil tænde / slukke af sig selv efter behov. På varmelegemet sidder der en lille lysdiode, som blinker, når varmelegemet kører.

Installering af varmelegeme
Vi anbefaler altid, at du følger monteringsinstruktionerne til det indkøbte varmelegeme og først tilslutter dette, når der er kommet vand i akvariet. De fleste varmelegemer bør placeres i vandet til minimums dykkedybden. Varmelegemet bør aldrig være tændt uden for vandet og bør kun anvendes til indendørs medmindre andet er angivet fra producentens side. Vi anbefaler, at man jævnligt kontrollere vandtemperaturen med et termometer, så man altid er sikker på, at akvariet har den helt korrekte vandtemperatur.
Hos Petworld.dk finder du altid varmelegemer og andet akvarieudstyr fra de førende producenter.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

alt fungere godt.
alt fungere godt.
22.11.2017 - Allan Hartvig Pedersen
God service og hurtig levering til en …
God service og hurtig levering til en sulten labrador 😉
21.11.2017 - Christina Sørensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.