DKK 438,95

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse


Arion Adult Large hundefoder med kylling og ris er specielt sammensat til at kunne dække store, voksne hundes energimæssige behov. Den unikke sammensætning i foderet understøtter funktioner med henblik på at optimere din hunds livsglæde og livskvalitet.

Store hunde og kæmpe hunde bærer mere vægt og er derfor mere disponerede for ledproblemer end mindre hunde. Dette kan forårsage alvorligt ubehag for din hund og en begrænsning af hundens aktivitet. Arion Original Large Breed er beriget med både glucosamin og chondroitinsulfat, som kan fremme fleksible og sunde led, så din hund kan leve et aktivt og sundt liv.

Den ekstra vægt lægger pres på leddene og giver trætte ben, men med Arion Original Large Breed, som indeholder færre kalorier end foder til mellemstore racer, hjælper dette hundefoder din store hund til et liv i perfekt form.

Foderet er glutenfrit. Gluten er et protein, som sammen med stivelse, findes i frøhviden. Glutenintolerance er en tilstand, hvor foringen af tyndtarmen bliver beskadiget. Således forhindres fødevarer i at blive absorberet og vigtige vitaminer, mineraler og energi går tabt. Det kan give alvorlige konsekvenser på længere sigt. Ofte giver det også anledning til løs mave. Gluten findes i kornprodukter som hvede, rug, byg og havre. Det er det stof, som bl.a. gør æltet dej elastisk.

Den unikke sammensætning i foderet understøtter ledfunktioner med henblik på at optimere din hunds livsglæde og livskvalitet.

Vigtige fordele

  • Glutenfrit hundefoder
  • Specialkomponeret opskrift beskytter muskler, knogler og led for at give din store hund fysisk velvære
  • Indeholder glucosamin og chondroitin til at fremme sunde led hos store hunderacer
  • Indeholder de naturlige, fermenterbare fibre FOS og MOS, for at forbedre og vedligeholde tarmfloraen og en optimal fordøjelse

Arion Adult Large er et 100% naturligt fuldfoder, uden kunstige smags- og farvestoffer samt konserveringsmidler.

Specifikationer
Varenummer 5414970055406
Bruttovægt 12,00 kg
CATEGORY 1.1.4.1 ve
Mærke arion
Dyregruppe hund
Smag kylling
Størrelse større end 26 kg
Konsistens tør
Alder voksen
Egenskab glutenfrit
Ingredienser

Kylling 49% (tørrvejed), ris 35%, kartoffel, fedt fra kylling, hydrolyseret kyllingeprotein, ærter, roemasse, raffineret cellulose, tørgær, mineralsalt, calsiumcarbonat, chondroitin sulfat, glucosamin, F.O.S (frukto-oligosaccharider), M.O.S. (mannan–oligosaccharider) vindruekerner, rosmarin.

Tilsætningsstoffer
Vitaminer
Pr. kg: A-Vitaminer 20.000, D3-Vitaminer 1.700.
Mineraler
Calcium 1,5%, fosfor 0,9%.

Sporstoffer
Pr. kg: Jern (E1) 130 mg, kobber (E4) 16 mg, zink (E6) 180 mg, mangan (E5) 9 mg, jod (E2) 3,5 mg, selen (E8) 0,25 mg.

Analyse
Råprotein 25%, råfedt 12%, råaske 7%, råfibre 2,5%.

Energi
Pr. kg: Metabolsk energi 3.504 mg.


Fodringsvejledning
Anbefalet daglig fodermængde (g/dag):

Hundens vægt Tørfoder
(kg) (g)
25 - 30 320 - 360 
25 - 30  360 - 420
35 - 40 420 - 455
40 - 45 455 - 490


Det daglige ernæringsbehov kan variere afhængig af hundens størrelse, alder, belastning, aktivitetsniveau og miljø. Anbefalingerne er derfor kun vejledende. 
Juster andelen af foder, så hunden opretholder en ønsket kropsvægt. Hvis du giver godbidder skal du huske at fratrække dette i fodermængden.

Produktet kan gives som tørfoder eller opblødes i lunkent vand. 
Ved skift til eller fra et andet foder anbefales det at introducere det nye foder gradvist over en periode på 7 dage.

Husk, at hunden altid har tilgang til frisk vand i en ren skål.

 

 Video