Hund


Vælg den rigtige hundesnor

16.09.2020

En hundesnor er en uundværlig ting for langt de fleste hundeejere. Derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvilken snor du vælger. Bliv klogere på dit valg her.


Bliv set i mørket

11.09.2020

Når de mørke efterårs- og vintermåneder nærmer sig, er det ikke kun os mennesker som skal finde reflekserne og lygterne frem. Det skal hunden også.


Sele eller halsbånd?

03.09.2020

Man kommer ikke uden om daglige lufteture som hundeejer. Og mon ikke, at du både har overvejet om din hund skal have sele eller halsbånd på? Bliv klogere på valget her.


Tag hunden med

02.06.2020

Du kommer nok ikke udenom at skulle transportere din hund fra A til B på et eller andet tidspunkt. Men hvilken transportløsning skal du vælge?


Fem “superfoods”, din hund bør prøve

14.05.2020

Du har nok ikke kunnet undgå, at høre om “superfoods”, der de seneste par år er blevet hyldet for deres gavnlige effekter på os mennesker. Nu er turen kommet til menneskets bedste ven.


Med på BARF-bølgen

11.05.2020

Råfodring af hunde er gennem de seneste år blevet mere og mere populært blandt hundeejere. Men hvad er BARF, og er det noget for din hund?


Lav dine egne hundegodbidder

18.03.2020

Der findes et væld af muligheder, når det kommer til at forkæle sin hund med godbidder - og din hund har helt sikkert også sine favoritter. Men vidste du, at du nemt kan lave dine egne hundegodbidder?


Myter og fakta om hundevask

06.02.2020

Der findes mange sejlivede myter derude om vask af hund. Både hvor ofte den skal bades, hvilke produkter, som er bedst, og om det i det hele taget er nødvendigt at vaske hunden. Men hvad er egentlig sandheden?


Kom lopperne til livs

28.01.2020

Langt de fleste hundeejere har stiftet bekendtskab med lopper. Er de små blodsugende parasitter først kommet inden for, kan de være svære at komme af med igen. Heldigvis er der flere ting, du kan gøre for at få et loppefrit hjem.