BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
BARF ERNÆRING RIGTIG HUNDEMAD PETMAN HEST HUNDEFODER
1000 G
FROSSEN FULDNÆRING
PETMAN HEST HUNDEFODER
(4014719403669) Fri fragt  
Vejl. markedspris 56,95 
DKK 48,41
BARF ERNÆRING RIGTIG HUNDEMAD PETMAN LAM HUNDEFODER
1000 G
FROSSEN FULDNÆRING
PETMAN LAM HUNDEFODER
(4014719403225) Fri fragt  
Vejl. markedspris 51,95 
DKK 44,16
BARF ERNÆRING RIGTIG HUNDEMAD PETMAN HJORT HUNDEFODER
1000 G
FROSSEN FULDNÆRING
PETMAN HJORT HUNDEFODER
(4014719403263) Fri fragt  
Vejl. markedspris 69,95 
DKK 59,46
BARF – hundefoder af rent kød! 

Sundt og naturligt. Dette er kendetegnene ved foder, som følger BARF-princippet, da disse alle indeholder 100% rent kød. En hund er fra naturens side bygget til udelukkende at spise kød, og hunden er således indrettet til at spise rent kød, hvorfor en hund som udgangspunkt ikke har brug for korn, majs, ris, ærter, kartofler osv., som bruges som bindemiddel i traditionelt hundefoder.
Hos Petworld.dk finder du altid et varieret udvalg af BARF foder fra nøje udvalgte leverandører, dette sikrer dig BARF hundemad af høj kvalitet. 


Ideen med at fodre din hund med BARF foder, er at fodre din hund på samme måde som vilde hunde ville spise. Det vil sige, du fodrer din hund så naturligt som muligt, og uden brugen af unødige tilsætnings- og fyldstoffer. BARF serveres rå, da man ved tilberedning ødelægger og nedbryder de vitaminer og enzymer som er vigtige for hundens trivsel. 


Biologically Appropriate Raw Food - kort sagt: BARF 


BARF er en forkortelse for Biologically Appropriate Raw Food - eller med forståelige ord, mere vitalitet og sundhed for dit kæledyr! Nogle kalder det også for Bones And Raw Food. Det blev ”opfundet” af dyrlæge Ian Billinghurst tilbage i 80erne. 


Den rå kost er den mest naturlige måde at fodre dit kæledyr - fordi tidligere, da der ikke var nogen klargjort mad og kæledyr var vilde, der gik de på jagt. Så det er ikke underligt, at vores kæledyr bedre tolererer råt kød end sukkerholdigt færdig foder. I mellemtiden er der mange allergikere blandt vores firbenede venner, som skyldes fodring med unaturlige tilsætningsstoffer. Mange hundeejere har haft den erfaring, at deres hundes sundhed har forbedret sig ved at skifte til rå fodring. 


Vi mennesker har erkendt overfor os selv, at fastfood og usund mad ikke er et godt grundlag for at holde os sunde på lang sigt. Så hvorfor ikke give vores dyr fødevarer der er naturlige for dem? 


Med BARF, er det ikke kun om at fodre råt kød, det er snarere om en samling afbalancerede ernæringsmæssige komponenter - som består af råt kød, indmad, frugt og grøntsager, samt æteriske olier og mineraler. 

Lidt historie: 

Ulven er stamfader til nutidens hunde, udseendet har måske ændret sig, men de artsbestemte egenskaber fra forfædrene er bibeholdt. Hunde er rovdyr ligesom ulven, de er kødædere men ikke udelukkende. 

Ulven lever primært af kød, men også af indvoldene og dets indhold fra sine byttedyr. Det gør at den ud over det animalske protein også indtager kulhydrater og fibre, en komplet blanding af næringsstoffer, vitaminer og mineraler. 

For at fodre med en naturlig og sund tilpasset ernæring til din hund, er det vigtigt at dens foder ikke udelukkende består af kød men også en vegetabilsk andel, det kan eksempelvis gøres ved at supplere med grøntsager og lignende. Dette kan nemt blandes i kødet. 


I mange år har fodring efter BARF principperne været en trend i bl.a. USA. Det drejer sig om at skabe den mest naturlige form for ernæring til din hund. Kosten skal passe til arten. BARF er muligheden for at fodre med råt kød, indmad, grønt og vitaminer og mineraler – uden skadelige og unødige tilsætningsstoffer, perfekt afstemt i forhold til din hunds næringsbehov. 

BARF kan give din hund en masse fordele ud over det perfekte mix for energi og velvære. 


Nogle af fordelene er: 

Sunde knogler og led med lavere vækstfase for hvalpe 
Lettere ved at nå og opretholde den ideelle vægt 
Skinnende pels 
Forebyggelse af tandsten og dårlig ånde 
Øget udholdenhed og styrke 
Helingsprocess udvikler sig positivt 
Reduktion i mængden af afføring 
Forebyggelse af diabetes ved at eliminere sukker i foderet 
Stærkere immunforsvar 
Færre parasitangreb 


Vi er BARF forhandler af bl.a. ZiwiPeak, PETMAN og Easybarf. 
Lidt om vores leverandører af original BARF:


Easybarf ®

Easybarf er som navnet antyder – Easy BARF – den nemme måde at fodre BARF til hunde. Easybarf er det første BARF tørfoder til hunde som udelukkende består af råt kød, ben og vitaminer. Det indeholder alt hvad din hund måtte have brug for, og er helt uden unødvendige fyldstoffer, konserveringsmidler og tilskudsstoffer. Det består af kød af høj kvalitet som er lufttørret, derudover er det tilsat let optagelige vitaminer og mineraler så det samlet giver et komplet og naturligt foder. 

Det er den nemme måde for alle som ønsker at fodre med BARF men måske ikke har den fornødne frysekapacitet. Dette problem løser Easybarf med deres 5 forskellige varianter. De passer til alle hundens livsfaser og ingredienserne i hvert enkelt produkt er nøje udvalgt herefter. De høje kvalitetskrav som Easybarf stiller til deres produkter og leverandører hertil, gør at vi kan sige at de brugte tørvarer ikke kommer fra Indien og Kina, samt at ingen af råvarerne er bestrålet med gammastråling eller konserveret på anden måde. 

Easybarf er BARF til hunde, hvalpe, voksne og seniorer ligesom de har foder til den overvægtige eller aktive hund. Easybarf er BARF foder med alle de livsnødvendige proteiner, fedtstoffer, vitaminer, mineraler og sporstoffer.


PETMAN 
PETMAN er en tysk producent der tilbyder et omfattende program af kvalitets produkter indenfor BARF, indeholdende alt det nødvendige til en velafbalanceret og sund kost til din hund, UDEN TILSÆTNING af nogen art. Når kød er den vigtigste bestanddel af BARF kosten, er det vigtigt med en ensartet høj kvalitet fra alle dyrene, dette sikrer PETMAN ved løbende at kontrollere kvaliteten. Man har med PETMAN BARF valget mellem mange varianter af råt frossen kød fra blandt andet elg, lam, okse, laks, gås, kylling, hest, brisling, hjort, struds, kænguru, rensdyr med flere. Der kan vælges mellem Vitalpower som er løse stykker, nemme at anrette og Compact som er hakket kød i blokke. Produkterne findes i diverse størrelser og pakninger. Hvis man finder det for kompliceret eller tidskrævende at fodre med BARF og sammensætte det korrekt kan man bruge PETMAN BARF-in-One som er den komplette løsning med færdige produkter af komplet mad som følger FEDIAFs retningslinjer. Her får man en bred vifte af produkter, så man frit kan sammensætte en individuelt udvalgt menu og fodre med denne. Med PETMAN BARF har man rig mulighed for nemt at variere menuen. 

ZiwiPeak 
Som stolt følger BARF-princippet, får hunden et naturligt foder indeholdende udelukkende tørret kød såsom hjortekød elle lammekød. Alle dyr er avlet under høje dyreetiske og miljømæssige krav i New Zealand og under tilsyn af førende internationale dyrlæger for sikring af den ekstrem høje kvalitet. 
Hunde trives bedst på et foder der svarer til et vildt bytte i naturen. Ziwipeak er det tætteste man kommer på en rå og naturlig diæt for hunde, uden frysning og optøning. 


ZiwiPeak er bæredygtigt foder, fri for bl.a. salt, sukker, hormoner, antibiotika, konserveringsstoffer, fyldstoffer, farvestoffer mv. De er yderligere også GMO-fri og uden BHA og BHT.


Her er nogle af de spørgsmål som knytter sig til BARF fodring. 

Hvordan kommer jeg i gang? 
Hvis du har behov for råd og vejledning i forbindelse med fodring med BARF foder kan du altid kontakte din lokale Petworld eller Petworld.dk Vi har et stort udvalg af BARF hundefoder og kan levere hurtigt. 
De fleste hunde har bedre af et skifte med det samme fremfor en 50/50 model hvor man blander halvt normalt foder og halvt BARF fodring. Husk at holde tingene enkle for din hund til at starte med, du kan starte op med fjerkræ og derfra gå videre efter de første dage. Lad hunde vænne sig til de nye fødevarer. Start også med enkle grøntsager iblandet for eksempel hakket kød og tilføj med tiden fødevarer som lever og æg. Hold det simpelt fra start af. 

Hvordan kan en BARF kost reducere chancerne for oppustethed hos min hund? 
Chancerne for oppustethed er langt mindre end på tørfoder. Det er ganske sjældent, at en hund er oppustet når de spiser rå kost. For det første, så vil rå kost ikke svulme op ligesom foderpiller, som nogle gange kan give problemer. For det andet, de fleste hunde spiser langsommere, når de spiser rå fødevarer i forhold til den velkendte "slugen" flere hunde bruger, når de spiser tørfoder. Fordi de ikke sluger deres fødevarer, suges der også mindre luft ind i maven. En tredje grund er, at når maden tygges så hjælper det hundens krop til at forbedre fordøjelsen. 

Vil fodring råt kød gøre min hund ond og skabe en "blodtørst”? 
Der er ingen sygdomsfremkaldende forhold mellem at spise råt kød og ønsker om at dræbe dyr. Det har intet at gøre med, hvad en hund er fodret med og har alt at gøre med naturlige jagtinstinkter, træning og socialisering. 


Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God service og hurtig levering til en …
God service og hurtig levering til en sulten labrador 😉
21.11.2017 - Christina Sørensen
Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.