GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Bredt udvalg af sikkerhedsseler og sikkerhedsgitre til hunde
Hos Petworld.dk finder du et udvalg af sikkerhedsseler, som er velegnet til såvel store som små hunde. Ved at spænde din hund fast med en sikkerhedssele, sikrer du, at hunden ikke gør skade på sig selv eller øvrige passagerer i tilfælde af en kollision. Hunde, der sikres med en sikkerhedssele, skal placeres på bagsædet for at undgå, at hunden bliver ramt af frontairbaggen ved en eventuel kollision. Hvis du har mulighed for at montere et sikkerhedsgitter i din bil, vil dette være en rigtig god idé. Et sikkerhedsgitter er dog ikke nok i sig selv, da det kun beskytter passagererne i bilen og ikke hunden ved en eventuel kollision.  

Sikkerhedsseler til hunde - praktisk og nemt når hunden skal med på biltur
Du bør spænde din hund forsvarligt fast i bilen med en sikkerhedssele, når I tager på tur – både af hensyn til din hunds og de øvrige passagerers sikkerhed.  Sikkerhedsselerne kan tåle høje belastninger og er derfor meget sikre. De er udstyret med aftagelig polstring i mave- og brystpartiet, hvilket gør sikkerhedsselerne meget komfortable. Sikkerhedsselerne kan bruges i alle biler.  

Transportbure og transportkasser af høj kvalitet til hunde
Hvis du vælger at transportere din hund i et transportbur eller transportkasse, er det vigtigt, at transportburet placeres med siden til i bilen, så din hunds krop vender på tværs af bilens kørselsretning. På den måde er der mindst risiko for skader på hundens ryg og hoved. Vi har transportbure med plads til én eller to hunde, med skrå eller lige sider samt med én eller flere døre. Inden du køber et transportbur bør du naturligvis overveje, hvor stort transportburet skal være for, at din hund kan føle sig veltilpas i buret. Samtidig skal transportburet jo også kunne være i bilen, hvorfor det anbefales, at du måler bilen indvendigt, inden du foretager dit køb.  Udover transport af din hund fra et sted til et andet er transportbure også velegnede til burtræning, hvor hunden lærer at blive på et bestemt sted eller område.  

Bilsædetæpper, bagagerumstæpper og beskyttelsesunderlag
Hos Petworld har vi flere forskellige variationer af bilsædetæpper og bagagerumstæpper. Alle disse er designet til at beskytte din bil mod både hundehår og snavs samt imod hundens kløer. Disse beskyttende bilsædetæpper og bagagerumstæpper er lavet af slidstærkt materiale, som beskytter det indvendige af din bil samtidig med, at det også er behageligt for din hund at ligge på. Vi har også et udvalg af beskyttelsesunderlag fra Trixie, som beskytter din bil mod snavs og ridser, når din hund stiger ind og ud af bilen. Samtidig bliver det lettere for din hund at stige ind og ud af bilen, idet den ikke længere vil være så glat.

Praktiske teleskopramper og bløde bagagerumssenge
Hvis du er ejer af en meget stor hund eller en ældre hund, som kan have svært ved at komme ind og ud af bilen, kan det være en idé at anskaffe dig en teleskoprampe. Hos Petworld har vi altid et velassorteret udvalg af teleskopramper i forskellige længder. En teleskoprampe er utrolig nem at bruge, samtidig med at den beskytter din hunds led, da hunden herved ikke behøver at hoppe ind og ud af bilen men nemt kan gå ind og ud af bilen. Teleskopramperne fra Trixie kan modstå belastninger på op til 120 kg og er nem at bruge. Herudover har Trixie også produceret en bagagerumsseng, som både beskytter din bil og er dejlig blød for din hund at ligge på. Bagagerumssengen er lavet af nylon, som er nem at gøre ren med en fugtig klud.


Trixie sikkerhedsgitre, nylonnet og ventilationsgitre

Med et sikkerhedsgitter til bilen, kan du sikre, at din hund bliver i bagagerummet af bilen, og at den kan rejse sikkert. Sikkerhedsgitret monteres mellem bagsædet og bagagerummet på din bil. Udover sikkerhedsgitre til bilen har vi også forskellige sikkerhedsnet. Fordelen ved et sikkerhedsnet er, at det er let at samle og eventuelt flytte. Hvis du vil være sikker på, at sikkerhedsnettet eller sikkerhedsgitteret passer til din bil, anbefaler vi, at du måler de indvendige dimensioner i din bil, inden du bestiller.


En tryg hund rejser sikkert

En hund, der er tryg ved at køre i bil, er både nemmere og langt mere sikker at rejse med end en skræmt hund. Derfor er det vigtigt, at hunden allerede som hvalp vænner sig til at rejse i bil. Det kan derfor være en god idé de første gange hunden skal prøve at køre i bil at køre forholdsvis korte tur og eventuelt slutte turen af med at køre et sjovt sted hen med hunden, eksempelvis en hundepark eller en nærliggende skov. På den måde lærer din hund at forbinde køreturen med noget godt, hvorved eventuelt ubehag og modstand mindskes. Hvis din hund er meget bange for bilen, kan du eksempelvis også prøve at fodre den i nærheden af din bil for at frembringe positive associationer. Kort sagt kræver det altså en hel del tålmodighed at vænne din hund til at køre i bil.

Hurtig levering af biludstyr og sikkerhedsseler
Når du bestiller biludstyr hos os, leverer vi det inden for 1-3 hverdage direkte hjem til dig. Forventer du ikke at være hjemme på leveringstidspunktet, kan du også vælge at få dine varer leveret i din nærmeste pakkeshop eller stillet i eksempelvis din carport. Transporter din hund sikkert fra A til B med biludstyr og sikkerhedsseler fra Petworld.    

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

100 % hurtig levering.
100 % hurtig levering.
18.11.2017 - Søren Jensen
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, samt meget praktisk, når man ikke har bil.
20.11.2017 - Inger Merete

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.