SPAR MOMSEN HELE WEEKENDEN - TAST RABATKODEN "MOMSFRI"

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Din guide til hundesnore og hundeseler til menneskets bedste ven

Din guide til hundesnore og hundeseler til menneskets bedste ven

07.03.2017

Hunden er, som bekendt, menneskets bedste ven. Den er også min bedste ven - udover Teddi naturligvis, som du allerede er stødt på, hvis du har læst mine tidligere blogindlæg. I dette blogindlæg får du en guide til, hvordan du finder den perfekte hundesele og hundesnor til din firbenede ven.


Billigt eller dyrt kattemad: Dét skal du kigge efter, når du køber mad til din kat

Billigt eller dyrt kattemad: Dét skal du kigge efter, når du køber mad til din kat

22.02.2017

Hvis du har kæledyr, ved du, at der er meget forskelligt foder at vælge imellem, og at det alt sammen findes i flere forskellige prisklasser. Dette gælder både for mad til kaniner, hunde og katte - og naturligvis også for papegøjer som i mit tilfælde. Jeg har slået mig sammen med Daniel, som er dyrlæge hos Petworld, for at kunne fortælle dig, hvad du skal kigge efter, når du skal købe kattefoder.


Den store foderguide: Sådan finder du det rigtige foder til din hund

Den store foderguide: Sådan finder du det rigtige foder til din hund

03.02.2017

Da hunde er forskellige, skal de naturligvis have forskelligt foder. Men hvad er det bedste for din hund? Og hvad skal du kigge efter for at finde det bedste hundefoder? Jeg har lavet en foderguide til dig, hvor du kan læse om, hvordan du vælger foder ud fra din hunds vægt, aktivitetsniveau og race, og hvad du ellers skal kigge efter, så du kan finde det bedste foder til din hund.


Tag på ferie med din hund: Alt, du bør vide om regler og sikker transport

Tag på ferie med din hund: Alt, du bør vide om regler og sikker transport

03.02.2017

Hvis du skal på ferie og vil have din hund med, er der nogle love og regler, der skal overholdes. Hvad dette helt præcist er afhænger af det land, I skal rejse ind i. Da jeg planlægger at tage min bedste firbenede ven med på sommerferie, har jeg undersøgt emnet i dybden og fundet alle relevante informationer. Derfor kan jeg nu stolt præsentere alt, du bør vide om regler og sikker transport for ferie med hund. Tilbage er der kun at sige god fornøjelse med læsningen - og god ferie, naturligvis!


Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God service
Hurtig og gratis levering(uanset køb) er super lækkert!
19.03.2017 - Katrine Corfitsen
Super
Websitet virker rigtig godt, hurtig levering gode priser.
23.03.2017 - Britt Daugaard

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.