GRATIS | Altid gratis levering til pakkeshops | GRATIS

Det komplette overblik over transportløsninger til din hund

21.08.2017

Der findes mange forskellige transportløsninger til din hund. Jeg har allieret mig med Petworlds dygtige medarbejdere for at kunne give dig et komplet overblik over transportløsninger til din hund. Jeg har samlet de fire bedste og mest populære transportløsninger nedenfor; bur, kasse, sele og taske. God fornøjelse med læsningen og god rejse med din hund.


Tag din hund med på ferie: Alt du bør vide om regler og sikker transport

04.07.2017

Hvis du skal på ferie og vil have din hund med, er der nogle love og regler, der skal overholdes. Hvad dette helt præcist er afhænger af det land, I skal rejse ind i. Da jeg planlægger at tage min bedste firbenede ven med på sommerferie, har jeg undersøgt emnet i dybden og fundet alle relevante informationer. Derfor kan jeg nu stolt præsentere alt, du bør vide om regler og sikker transport for ferie med hund. Tilbage er der kun at sige god fornøjelse med læsningen - og god ferie, naturligvis!


Tjekliste: Sådan skaber du det bedste miljø til dine fisk

08.06.2017

Hvis du har besluttet dig for at investere i et akvarie med en masse farvestrålende og ønsker du at skabe optimale vilkår for dine fisk, er det altafgørende, at du sørger for at skabe et godt miljø til dem. Hvis akvariets vandmiljø ikke er som det skal være, vil du på sigt opleve at dine fisk vil mistrives og at akvariet bliver trist at kigge på.


Tips og tricks til at give din kat den flotteste pels

17.05.2017

Jeg kender personligt mange, som holder katte i deres hjem. Ofte spørger de mig: “Jakob, hvordan holder jeg min kats pels flot og ren?”. Eftersom jeg ikke tror, at de er de eneste, som står med det spørgsmål, har jeg sørget for, at der er blevet udarbejdet en rigtig fin guide, som kan være med til at hjælpe dig med pelspleje af din kat.


´