GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Bundstrøelse til dit gnaverbur
Hos Petworld finder du altid et bredt udvalg af bundstrøelse til dit gnaverbur. Vi har bundstrøelse lavet af bomuld, fyrretræ, hamp og silicatkrystal. Det er vigtigt, at du nøje overvejer dit valg af bundstrøelse, eftersom det du bruger til at ligge i bunden af gnaverburet i høj grad afgør, hvor meget og hvor hurtigt dit gnaverbur kommer til at lugte. Derudover kan valget af bundstrøelse have en indflydelse på dine dyrs helbred. Der findes efterhånden rigtig mange forskellige typer af bundstrøelse, som du kan vælge imellem, når du skal vælge bundstrøelse til dit gnaverbur. Det bedste råd i denne forbindelse er at prøve dig lidt frem. Der er nemlig stor forskel på, hvilket bundstrøelse de forskellige gnavere foretrækker.

Carefresh bundstrøelse
Hos Petworld har vi eksempelvis det populære Carefresh bundstrøelse. Carefresh bundstrøelse er kvalitetsstrøelse, som medvirker til, at buret holdes tørt og lugtfrit i længere tid. Dette bundstrøelse støver langt mindre end andre former for bundstrøelse, hvilket gør det både nemmere og behageligere at bruge samt sundere for dyrene at opholde sig i. Carefresh bundstrøelse adskiller sig desuden fra de andre typer af bundstrøelse ved at være utroligt let og blødt. Din gnaver vil simpelthen elske at boltre sig i dette bundstrøelse, som tilmed er lavet af genbrugspapir. Carefresh er et miljøvenligt bundstrøelse uden kemikalier og tilsætningsstoffer. Med Carefresh bundstrøelse giver du din gnaver et naturligt og sundt gnavermiljø.

Chipsi bundstrøelse
Hos Petworld har vi også det eftertragtede Chipsi bundstrøelse. Chipsi bundstrøelse er et utrolig blødt bundstrøelse, der har en super sugeevne samtidig med, at det binder dårlig lugt ekstra godt. Endelig er det støv- og bakteriefrit. Chipsi bundstrøelse er lavet af harpiksfri ædel- og rødgran. Chipsi bundstrøelse har vist sig at være en succes inden for naturlig strøelse grundet den gode absorberingsevne. Med Chipsi bundstrøelse får din gnaver en blød, hygiejnisk rede af nåletræsspåner.

Bundstrøelse i udendørs gnaverbure
Bor din gnaver udenfor i et udendørs gnaverbur, skal du altid sørge for, at din gnaver har adgang til et gnaverhus, hvor den kan søge læ for vind og vejr samt skygge på de varme dage. Herudover skal din gnaver også have mulighed for at grave underjordiske gange og huler. Der skal derfor være rigeligt bundstrøelse i gnaverburet. Ved hårde vintre bør du desuden sikre dig, at der altid er rigeligt hø og halm i gnaverburet. Hos Petworld finder du derfor altid et bredt udvalg af bundstrøelse.

Spåner, halm, træpiller og hampstrøelse
Hos Petworld har vi altid et stort udvalg af bundstrøelse, så du kan finde netop det bundstrøelse, der matcher din gnavers behov bedst. Hos os finder du eksempelvis også et udvalg af gnaverspåner (også kaldet savsmuld), som suger godt og mindsker ubehagelig lugt. Spåner kan bruges både som bundstrøelse i hele gnaverburet eller blot som bund i det område, hvor din gnaver ynder at gå på toilettet. Du kan også bruge halm som bundstrøelse, men det suger dog ikke lige så godt som spånerne samtidig med, at det ikke mindsker uønskede lugte lige så effektivt. Halm er heller ikke lige så behageligt for gnaverne at sove i. Halm kan desuden fungere som tilskud til din gnavers daglige foder. En tredje mulighed er træpiller, som nogle katteejere også vælger at bruge som kattegrus. Årsagen til det er at træpillerne smuldrer, når de bliver fugtige. Det er dermed meget let at se, hvor din gnaver har tisset, så du ikke behøver udskifte hele bundlaget, når dit gnaverbur skal rengøres. Hos Petworld har vi også et udvalg af hampstrøelse, der er kendt for sin optimale sugeevne på grund af sin unikke struktur. Den unikke struktur betyder også, at hampstrøelsen ikke klæber til pelsen eller poterne. Endelig støver hampstrøelse næsten ikke.

Praktisk badesand til din gnaver
Alle gnavere elsker at bade i badesand. Derfor finder du hos Petworld altid et bredt udvalg af badesand velegnet til gnavere. Det er vigtigt, at din gnaver får mulighed for at bade i badesandet i mindst en halv time dagligt. Ved at lade din gnaver bade i badesand, sikrer du dig, at pelsen holdes ren, blød og velduftende. Det er især hamstere, chinchillaer, ørkenmus og rotter, der ynder at bade i badesand. Vi har badesand i mange forskellige farver og med mange forskellige dufte, eksempelvis æble, jasmin og appelsin. Find netop det badesand, som din gnaver bedst kan lide hos os.

Bundstrøelse til alle gnavere
Hos Petworld finder du bundstrøelse velegnet til alle gnavere. Deguer elsker eksempelvis at bygge reder, huler og ikke mindst at gemme sig i bundstrøelset. Er du hamster-ejer ved du, hvor vigtigt, det er for en hamster altid at have adgang til strøelse, idet de bruger det til at bygge huler og reder. Hamstere har desuden små og bløde poter, som betyder, at de trives bedst med en blød form for bundstrøelse for at undgå skader. Marsvin elsker også at kunne gemme sig og ikke mindst lave reder i bundstrøelset. Mus og ørkenrotter elsker ligeledes at bygge reder og tunneller til at hygge og skjule sig i. Rotter elsker eksempelvis også at rode rundt i bundstrøelset og bygge reder. Da rotter imidlertid er meget modtagelige over for luftvejssygdomme, bør du som rotteejer vælge en så støvfri variant som muligt. Der er ingen tvivl om, at du sikrer dit kæledyr den bedste velvære og tryghed med det rigtige bundstrøelse. Derfor finder du hos Petworld altid et stort udvalg af bundstrøelse.

Bestil dit bundstrøelse online hos Petworld
Når du bestiller bundstrøelse til din gnaver online hos os, leverer vi det direkte til din dør. Så slipper du for selv at slæbe de tunge poser med bundstrøelse hjem. Er du ikke at være hjemme ved leveringen, bliver dit bundstrøelse leveret i din nærmeste postbutik. Så bliver det ikke nemmere.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super sted 👍👍👍👍
Super sted 👍👍👍👍
19.11.2017 - Lone Carlsen
Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.