DKK 249,95

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

Få dig og din kat et super smart koncept, med Catit Senses Scratcher og dennes tilbehør. Her har du blot én ud af de mange plader som kan købes til Catit Senses Scratcher kradsetræet, og det er et fantastisk tilbehør af slagsen.

Ergonomisk designet, med farver som grøn og hvid, tilføjer du leg og sjov ind i hverdagen. Flyt rundt på pladerne en ad gangen, og skab et helt unikt kradsetræ. 

Disse backbone dele, er helt optimalt at tilføje til dit kradsetræ, da de er af samme materiale, som skaber samme interesse og fanger kattens opmærksomhed. 

Da delene er lavet ud af pap, får katten en rigtig dejlig fornemmelse når den kradser løs, og den vil klart vende tilbage. Det er vigtigt, at katten synes det er dejligt og sjovt at kradse løs på træet, da det kan drage deres opmærksomhed væk fra gardiner og eksempelvis møbler. 

Disse Catit cardboard backbone dele er super smarte, da de altid kan byttes ud med nye dele. Forfrisk kradsetræet, så snart det er begyndt at forfalde, og det ser splinter nyt ud igen. 

 

Specifikationer
Varenummer 022517424698
Bruttovægt 750 g
CATEGORY 3.2.3.3b
Mærke catit
Dyregruppe kat
Type tilbehør
Funktion leg
Ingredienser


Video