GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Har du Danmarks dejligste kæledyr?

Vær med når Petworld i samarbejde med vores følgere på Facebook kårer ’Danmarks dejligste kæledyr’.

 

Alle kæledyr en velkomne, når Petworld afholder fotokonkurrencen ’Danmarks dejligste kæledyr’. Konkurrencen afholdes i alle Petworlds butikker i løbet af foråret 2017 og afsluttes med en stor landsdækkende finale i juni 2017.

Se tid og sted her.

 

Vinderne findes på Facebook

I hver butik bliver de fremmødte kæledyr fotograferet, og allerede samme aften bliver billederne lagt online på den lokale Petworld-butiks Facebook-side. Her har brugerne præcis én uge til at stemme på de kæledyr, som de synes er mest dejlige.

De to kæledyr med flest likes går videre til den landsdækkende finale, som afvikles på Petworlds landsdækkende Facebook-side. Ingen kæledyr får deres likes med i finalen.

 

Tøm en butik på 2 minutter!

Den samlede vinder af ’Danmarks dejligste kæledyr’ får – udover titlen og den store ære – to minutter til at fylde en kundevogn i sin lokale Petworld-butik – helt gratis!

De to lokale vindere bliver belønnet med et gavekort på henholdsvis 1.000 kroner og 500 kroner til Petworlds webshop.

Se konkurrencereglerne her.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God betjening og hjælp
God betjening og hjælp
17.12.2017 - Kurt
Gode priser :))
Gode priser :))
15.12.2017 - Emilie

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.