GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter

Bredt udvalg af filtermaterialer til indvendige og udvendige akvariepumper

Inde i filteret sidder der såkaldt filtermateriale. Her placerer der sig en række aerobe bakterier, der nedbryder og fjerner skadelige stoffer som eksempelvis ammonium. Et utilstrækkeligt filter giver udslag i for meget ammonium og nitrit i akvariet, som så giver syge fisk. Et korrekt filter og dertilhørende filtermateriale har således stor betydning for dit akvarium.  

Filtermaterialer af høj kvalitet

Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af filtermaterialer til indvendige og udvendige akvariepumper.  Vi har alle de kendte mærker, herunder Am-Top filtermateriale, Eheim filtermateriale og Juwel filtermateriale. Med de rigtige filtermaterialer får du krystalklart akvarievand i topkvalitet.  Vi har filtermaterialer, som filtrerer vandet både biologisk og mekanisk. Biologisk filtrering bruges til at fremme vækst af bakterier, der neutraliserer ammoniak, mens mekanisk filtrering sørger for at de synlige partikler fra akvariet minimeres. Filtermaterialer fjerner effektivt skadelige stoffer og sikrer optimale forhold for såvel akvariefisk som akvarieplanter. Vi har som tidligere nævnt filtermaterialer fra markedets førende producenter. Dette er din garanti for filtermaterialer af høj kvalitet, som ikke frigiver skadelige stoffer. Når du skal vælge akvariepumpe og dertilhørende filtermateriale, er det vigtigt, at du tager akvariets størrelse med i dine betragtninger for at træffe det bedste valg. Vi har filtermaterialer til såvel den kvalitetsbevidste som den prisbevidste forbruger.

Filtermaterialer til indvendige akvariepumper fra Am-Top
Her på siden finder du et bredt udvalg af filtermaterialer velegnede til de forskellige indvendige akvariepumper fra Am-Top. På denne side får du et hurtigt overblik over, hvilke filtermaterialer der passer til de forskellige akvariepumper. Filtermaterialerne hjælper med at holde akvarievandets indhold af forskellige skadelige stoffer på et minimum. Med filtermaterialer fra Am-Top får du således sundt og klart akvarievand. Akvariepumper og filtermaterialer fra Am-Top er ofte det rigtige valg for den prisbevidste forbruger.

Bestil dine filtermaterialer online hos Petworld.dk
Og få dem leveret direkte til din dør inden for 1 – 3 hverdage. Er du i tvivl om, hvilke filtermaterialer du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi rådgiver dig gerne, så du får mest muligt ud af din akvariehobby.

Filtermaterialer til udvendige akvariepumper fra Am-Top
Her på siden finder du et udvalg af filtermaterialer velegnede til de forskellige udvendige akvariepumper fra Am-Top. Der findes i dag rigtig mange forskellige filtermaterialer på markedet, men de er alle kendetegnede ved, at de holder akvarievandets indhold af forskellige skadelige stoffer på et minimum. Hos Petworld.dk finder du altid et bredt udvalg af filtermaterialer til udvendige akvariepumper fra Am-Top. Og husk: En akvariepumpe kan være nok så effektiv, men uden de rette filtermaterialer vil den ikke virke efter hensigten.

Sundt og klart akvarievand med filtermaterialer fra Am-Top
For et sundt og velfungerende akvarium er det nødvendigt med permanent filtrering. Filtret opfanger forurenende stoffer og holder akvarievandet klart. Ved hjælp af de bakterier som koloniserer filtermassen, bliver de skadelige ekskrementer fra akvariefiskene desuden biologisk nedbrudt.

Filtermaterialer til indvendige akvariepumper fra Eheim
Her på siden finder du et udvalg af filtermaterialer velegnede til de forskellige indvendige akvariepumper fra Eheim. Selv de bedste indvendige akvariepumper er ineffektive, medmindre de er fyldt med filtermateriale. Eheim filtermaterialer er kendetegnet ved høj kvalitet. Filtermaterialerne er fremstillet af de bedste råmaterialer og indeholder ingen forurenende stoffer. Med filtermaterialer fra Eheim får du krystalklart og sundt akvarievand samt lange intervaller mellem rengøring. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af filtermaterialer fra Eheim, som filtrerer vandet både biologisk og mekanisk.

Køb filtermateriale fra Eheim hos Petworld.dk
Vi har markedets skarpeste priser. Og husk: Når du bestiller dit filtermateriale online, leverer vi det direkte til din dør inden for 1 - 3 hverdage.

Filtermaterialer til udvendige akvariepumper fra Eheim
Her på siden finder du et udvalg af filtermaterialer velegnede til de forskellige udvendige akvariepumper fra Eheim. Eheim er kendetegnet ved overlegen filterteknologi til ethvert akvarie. Med filtermaterialer fra Eheim får du krystalklart akvarievand i topkvalitet.  Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af filtermaterialer fra Eheim, som filtrerer vandet både biologisk og mekanisk.

Filtermaterialer til alle formål
Ved biologisk filtrering forstås filtrering baseret på en naturlig nedbrydning af skadestoffer ved hjælp af aerobe bakterier, som effektivt omdanner proteiner og nedbrydningsprodukter. Til dette formål har vi forskelligt substrat fra Eheim. Med hensyn til mekanisk filtrering kan man for at fjerne flydende partikler sætte et mekanisk virkende materiale ind i filteret. Dette fremmer turbulensen af vandet i filterskålen, så partiklerne synker ned og sætter sig fast. Vi har eksempelvis et udvalg af formskårede filtermåtter lavet i et særligt struktureret materiale, som på mekanisk vis holder både store og små partikelrester fast. Herudover har vi også et udvalg af aktivt kul, som kan benyttes for at nedbryde rester af diverse medikamenter eller fjerne brunfarvning af vandet. Aktivt kul benyttes dog kun i nogle dage for at fjerne skadestofferne, da man kan risikere, at skadestofferne kan slippe ud igen ved længere tids brug. Dette er blot eksempler på nogle af de filtermaterialer, du finder hos Petworld.dk. Du kan læse meget mere om de forskellige filtermaterialer her på siden. 

Filtermaterialer til indvendige akvariepumper fra Juwel
Her på siden finder du et udvalg af filtermaterialer velegnede til de forskellige indvendige akvariepumper fra Juwel. Der findes mange forskellige filtermaterialer, men de er alle kendetegnede ved, at de holder akvarievandets indhold af et givent skadestof på et minimum. Hos Petworld.dk finder du et udvalg af filtervat, grove filtersvampe, fine filtersvampe og anti-nitrat filtersvampe samt filtersvampene Cirax og Phorax fra Juwel. Vi har med andre ord filtermaterialer til alle indvendige akvariepumper fra Juwel.

Hvilket filtermateriale skal jeg vælge?
Juwel filtervat optager de groveste partikler i vandet og bør udskiftes en gang om ugen. Kulsvampe fra Juwel holder vandet fri for kemiske urenheder, idet de binder substanserne, så de ikke flyder frit rundt i vandet. For en fuld udnyttelse af det aktive kul bør denne svamp udskiftes en gang om måneden. I de grove og fine filtersvampe fra Juwel lever de bakterier, der effektivt rengør dit akvarievand. Vi anbefaler, at du udskifter eller forsigtigt rengør svampene under varmt vand hver 3. – 6. måned. For at bibeholde den biologiske ligevægt bør du kun udskifte én af disse svampe ad gangen. Vi har også et udvalg af anti-nitrat filtersvampe fra Juwel, som hjælper med at øge din vandkvalitet. Udskift den hver 6. uge og observer forskellen i dine fisks trivsel. Anti-nitrat filtersvampen reducerer alger og fremmer vitaliteten hos dine planter og fisk. Herudover har vi også et udvalg af Cirax filtermateriale, som er et filtermateriale af et groft, keramisk materiale og har en stor overflade, hvor gode bakterier kan fastsætte sig. Foderrester, ekskrementer og grums bliver nedbrudt af disse gode bakterier. Cirax sørger for klart vand og sundt miljø. Endelig har vi et udvalg af Phorax filtersvampe, som nedbryder phosfat i dit akvarium og reducerer alger. Phorax fremmer desuden plantevæksten i dit akvarium.

Filtermaterialer til diverse akvariepumper
Fandt du ikke, hvad du søgte på de foregående sider? Så kig nærmere her. Her på siden finder du et udvalg af filtermaterialer velegnede til diverse indvendige og udvendige akvariepumper.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda
Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.