BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Hos Petworld har vi et bredt udvalg af FitPAWS, som er specialdesignet træningsudstyr til hunde - og katte for den sags skyld. FitPAWS er skabt til kæledyr, som har behov for genoptræning eller styrketræning af muskelgrupper og deres balanceevne.
FitPAWS er for alle racer og alle slags hunde, alt fra sportshunde til brugshunde, der har ekstra behov for genoptræning og rehabilitering. FitPAWS er desuden meget benyttet hos dyrlæger, som anbefaler FitPAWS til avanceret træning for netop at styrke dit kæledyrs balance, koordination, kropsbevidsthed samt stabilitet af svage områder.

Hvordan FitPAWS er udviklet?
FitPAWS
er nye kvalitetssikrede produkter, der både designmæssigt og fysiologisk er udviklet til at sikre dit kæledyr den bedste træning og rehabilitering. Derudover er alle FitPAWS produkter testet af professionelle hundetrænere, der har specialiseret sig i rehabilitering, og som altid er på udkig efter produkter, der er med til at understøtte kæledyrs behov.

FitPAWS Peanut Bolden
I år 2010 blev den måske mest kendte af FitPAWS prod
ukter, Peanut Bolden, lanceret. Denne bold blev specielt udviklet til hunde, idet den er præcist tilpasset hundens fysik og dens bygning. Ved at træne din hund med Peanut Bolden vil den kunne forbedre sin fysiske tilstand. Derudover er regelmæssig stabilitetstræning også med til at forlænge kæledyrs levetid samt forhøje deres livskvalitet.
FitPAWS Peanut Bolden har form som en peanut, og er en stabilitetsbold, der som sagt er specifikt designet til styrketræning af hunde. Peanut Bolden kan bruges både til styrketræning af sports- og brugshunde samt til genoptræning og rehabilitering. Grundet formen som en peanut, kan bolden ikke trille rundt, men er begrænset til at køre fra side til side eller frem og tilbage. Denne stabilitet er særdeles vigtig for en hund, der ellers ville miste balancen – specielt en ”utrænet” hund. Træningsbolden kan med fordel bruges som et balance-træningsredskab eller vægtbærende træning til specielt små hunde, der ofte kan være overvældet af Peanut bolden (den helt runde bold), der kan trille.
Des mere man pumper FitPAWS Peanut Bolden op, jo mindre vil den bevæge sig, hvilket gør det nemmere for hunden at stå fast. Omvendt vil hunden blive mindre dynamisk udfordret med en træningsbold, som er mindre pumpet.
Når man køber FitPAWS Peanut Bolden medfølger der en DVD med brugstips og tricks samt en håndpumpe til træningsbolden.

Hvordan vælger jeg den rette størrelse på træningsbolden?
At ud
vælge den rigtige boldstørrelse og form til din hund afhænger helt af, hvilken type øvelser du ønsker, at din hund skal lave på bolden. De mål, som findes på bolden svarer til de mål, træningsbolden har i helt maksimal pumpet tilstand. Det er helt op til brugeren at bestemme hvilken størrelse træningsbolden skal have – blot man ikke pumper den mere op, end den anbefalede maksimale tilstand.

Hvad ønsker jeg at bruge træningsbolden til
Hvis FitPAWS Peanut Bolden primært skal bruges til styrketræning af din hund, er det en god idé at måle længden af din hund i stående stilling fra forben til bagben. Det er vigtigt, at din hund kan stå i en naturlig stilling på toppen af bolden uden at være foroverbøjet eller føle andet ubehag.
Du kan også som en huskeregel tænke på, at man altid kan bruge en stor bold til en lille hund, men ikke den anden vej. Dette vil sige, at det ikke er anbefalet at bruge en lille bold til en stor hund. Hvis du gerne vil have et stort areal at træne din hund på, anbefaler vi, at du køber en større bold.

Gode råd og tips til at bruge FitPAWS Peanut Bolden
FitPAWS Peanut Bolden er lavet af et specielt kraftigt PVC materiale med en stærk overflade. Dette slidstærke materiale bevirker, at det kan modstå skader fra eksempelvis din hunds kløer.
Når du pumper træningsbolden op kan du benytte den luftpumpe, som er vedlagt bolden ved købet. Hvis du oplever problemer med at få FitPAWS bolden pumpet op til den maksimale størrelse, anbefaler vi at lade bolden ”hvile” et døgns tid - eller bare lade den forblive delvist pumpet. I mellemtiden vil materialet blive blødere og derved nemmere at pumpe. Størrelsen, som er trykt på bolden svarer til den maksimale størrelse bolden er designet til at have. Du kan dog altid bruge bolden mindre pumpet op. På den måde er det også nemmere for din hund at balancere på træningsbolden.
Når din FitPAWS Peanut Bold har opnået den ønskede størrelse, skal du blot sørge for at trykke ventilen helt til bunds i træningsbolden. På den måde vil der ikke sive luft ud, når træningsbolden benyttes.
Vil du til gengæld lukke luft ud af træningsbolden, kan du blot fjerne ventilen indtil du har opnået den ønskede luftmængde.

Hos Petworld prismatcher vi dine produkter
Petworld bestræber sig på at have de bedste priser indenfor foder, udstyr og tilbehør til kæledyr. Dette betyder, at finder kunden mod forventning tilbehør til hunde eller katte billigere hos en af vores konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen én til én.

Hos Petworld opnår du bonus på dine køb
Petworld vil gerne belønne vores trofaste kunder. Dette gør vi blandt andet ved at man som medlem opsparer 4 procent bonus på sine køb. Bonussen opnår man uanset hvilke varer, man har købt og uanset til hvilken pris, de er indkøbt. Des mere man køber for, des mere får man i rabat. Handler man eksempelvis for mere end 10.000 kr. i et kalenderår, opgraderes man automatisk til GULD-medlem, hvilket betyder, at man får 8 procent bonus på alle sine køb. Derudover har Petworld også en række andre fordele i forbindelse med større køb, såsom mixrabat, mængderabat, stor- eller megarabat eller stempelkort, hvor der udløses gratis foder på en lang række af vores produkter.

Levering fra Petworld
Når man bestiller FitPAWS hos Petworld leveres varerne direkte til din dør indenfor 1-3 hverdage. Såfremt man ikke er hjemme ved leveringen, kan man vælge at få varerne stillet et sikkert sted på sin adresse – en afdækket garage eller lign. Petworld sørger for at kunden hurtigst muligt får sine bestilte varer.

Spørgsmål og rådgivning
Opstår der behov for vejledning om FitPAWS eller generelt om tilbehør til kæledyr kan man altid kontakte kundeservice på
kundeservice@petworld.dk. Kundeservice besvarer alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage. Vi undersøger også meget gerne mere specifikke spørgsmål hos vores leverandører.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Helt perfektSuper
Helt perfekt
20.11.2017 - Erik Reffs
Altid hurtig levering
Altid hurtig levering
20.11.2017 - Charlotte

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.