GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Stort sortiment af udstyr til fugle til konkurrencedygtige priser
Hos Petworld.dk finder du alt inden for tilbehør til både papegøjer, undulater, kanariefugle, parakitter, dværgpapegøjer, tropiske fugle og til de vilde fugle i haven. Vores brede udvalg omfatter artsspecifikt fuglefoder og fuglegodbidder. Gennem vores store sortiment kan du nemt finde et nyt bur eller voliere, der passer både til dine fugles behov og til stilen i dit hjem. Da fugle er intelligente dyr, har de brug for daglig aktivering. Du kan aktivere din fugl ved hjælp af legetøj. Vi tilbyder fuglelegetøj i naturtræ, klatrereb, klatrestativer og gynger. Alt vores fuglelegetøj er med til at stimulere fuglen og herved aktivere den i dagligdagen, så din fugl får et langt og aktivt liv.

Fuglefoder til undulater
Undulaten stammer fra Australien, hvor den er udbredt i hele landet. I Australien lever undulaten vildt i flokke, hvor de dagligt flyver langt og vidt omkring for at indsamle føde. Undulaten er en frøspisende papegøjeart. Hos Petworld.dk kan du finde et bredt udvalg af undulatfoder fra de førende producenter inden for fuglefoder. Vi tilbyder undulatfoder i mange forskellige smagsvarianter, du kan derfor altid finde en frøblanding din undulat kan lide. Du kan naturligvis også veksle mellem de forskellige varianter, dog er undulater vanedyr og en ændring i deres kost bør derfor foregå gradvis. Undulaten sætter også stor pris på frugt og grønt og du kan derfor med fordel supplere undulatens foder med fx agurk, gulerod og salat. Vær dog opmærksom på, at du skal fodre i forskellige skåle, hvis du benytter både frøblandinger og frugt/grønt. Husk altid, at undulaten skal have adgang til frisk drikkevand døgnet rundt.
Vi anbefaler, at du udover det daglige foder også tilbyder undulaten en kalksten. Herved kan undulaten selv regulere sit kalkindtag og samtidig få slebet sit næb.

Fuglefoder til parakitter
Hos Petworld.dk finder du et stort udvalg af frøblandinger til parakitter. Vi har de mest kendte mærker og i forskellige smagsvarianter. Du kan derfor nemt finde en frøblanding, der passer til din parakit. Parakitter er også meget glade for frisk frugt og grønt, og du kan derfor med fordel supplere den normale daglige frøblanding med noget ekstra lækkert frugt eller grønt. Vi kan bl.a. anbefale gulerødder, broccoli, æbler, pærer, rønnebær og appelsin. Benytter du både en frøblanding og frisk frugt/grønt, skal foderet altid deles op i forskellige skåle, så frøblandingen ikke bliver fugtig af saften fra frugten. Parakitterne skal derudover altid have adgang til frisk drikkevand døgnet rundt.

Fuglefoder til kanariefuglen
Kanariefuglen lever vildt på Madeira, Azorerne og på de Kanariske Øer. Kanariefuglen er ikke et flokdyr, men  trives i selskab med egne artsfælder. Du kan godt gøre en kanariefugl tam, men det kræver tid og tålmodighed. Kanariefuglen lever hovedsageligt af frø, hvilket betyder at du bør tilbyde din kanariefugl en god frøblanding dagligt. Hos Petworld.dk tilbyder vi flere forskellige kanariefrøblandinger. Du er derfor altid sikker på at kunne finde et godt grundfoder til din kanariefugl lige her hos os. Du kan også med fordel supplere den daglige frøblanding med frugt og grønt - det vil din kanariefugl sætte stor pris på. Vi kan bl.a. foreslå følgende lækkerier: abrikos, karse, rå rødbeder, ribs, majs, bønnespirer, blomkål og chili, og det er blot nogle få bud på, hvordan du kan forkæle din kanariefugl lidt ekstra. Husk dog altid, at frøblandingen og frugt/grønt skal serveres i separate skåle og kanariefuglen skal altid have adgang til frisk drikkevand.

Fuglefoder til papegøjer
Papegøjer er meget sociale dyr og det anbefales derfor, at de holdes som par. Vi tilbyder et bredt udvalg af papegøjefrøblandinger. Vi har frøblandinger både til store og små papegøjer. Udover den daglige frøblanding anbefaler vi, at du også giver din papegøje frugt og grønt. Herved varierer du dens kost, og du hjælper den til at holde sig sund og rask.

Fuglegodbidder
Fugle kan også godt lide at blive ekstra forkælet engang imellem. Du kan derfor altid finde et stort udvalg af lækre og velsmagende fuglegodbidder. Fuglegodbidder er velegnede som supplement til det daglige fuglefoder, da de hjælper med at vedligeholde din fugls næb og kløer. Du bør dog ikke give for mange af disse, da du herved kan risikere, at din fugl bliver for tyk.

Fugleburer og volierer
Det er ikke altid lige praktisk, at lade sine fugle flyve frit rundt i hjemmet. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af fuglebure til undulater, kanariefugle, papegøjer og parakitter til fordelagtige priser. Vi har med andre ord fuglebure til såvel små som store fugle.

Fuglelegetøj
Fugle er kloge dyr, og har derfor brug for aktivering i hverdagen. Hos Petworld.dk finder du et spændende og bredt udvalg af artskorrekt fuglelegetøj velegnet til henholdsvis undulater, parakitter, papegøjer, kanariefugle og tropefugle. Du kan derfor hos os altid finde noget fuglelegetøj, der passer til din fugls behov.

Redematerialer og redekasser
Fugle har forskellige krav og behov til redekasser og redemateriale. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af redekasser lavet i forskellige materialer. Vi har gjort det nemt for dig, at finde den redekasse og det redemateriale, der passer til netop dine fugle.

Trug, badekar og siddepinde
Når fugleburet skal indrettes, kan du hos Petworld.dk finde alt i tilbehør til fugleburet. Vi har et bredt udvalg af vandtrug, fodertrug, badekar og siddepinde.

Tilbehør vildtfugle
Vi tilbyder et bredt udvalg af foderautomater og vildtfuglefoder. Hvornår skal man fodre de vilde fugle? De fleste vælger at fodre om vinteren, dog anbefales det, at man fodrer de vilde fugle hele året rundt. Undersøgelser foretaget både herhjemme og i udlandet har vist, at det er bedre for fuglene, at blive fodret året rundt. Ved at fodret året rundt hjælper du fuglene med at opbygge tilstrækkeligt fedt og energi, så de har en større chance for at overleve vinteren. Vi anbefaler, at du varierer udbuddet af foder, herved tiltrækker du flere forskellige fuglearter til haven. Fyld ikke mere foder op i foderautomaterne eller på foderbrættet end der bliver spist, herved undgår du besøg fra uindbudte gæster, såsom mus og rotter.
Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af tilbehør til vildtfugle. Vi har mange forskellige typer foderautomater både til mejsebolde, solsikkefrø, nødder og fuglefrø. Vi tilbyder foderautomater, der kan hænges op og foderbræt, der kan stå frit. Et foderbræt kan du nemt flytte rundt med, hvis du ikke ønsker at foderpladsen skal være det samme sted hele tiden.
Vil du gerne give de små vildtfugle en hjælpende hånd med en god yngleplads? Så kan du hos os finde et udvalg af redekasser, der tilbyder fuglene læ imod vind og vejr. En redekasse er ligeledes med til at beskytte æggene og ungerne imod rovdyr.

Vitaminer
Fugle har brug for vitaminer ligesom os. Vi tilbyder derfor et bredt udvalg af nærende vitaminer til dine fugle.

Mineralsten, sand og rør
Til bunddække i fugleburet anbefaler vi, at du benytter fuglesand eller fuglesandpapir alt efter fuglearten. Hos Petworld.dk finder du altid et stort udvalg af fint og groft fuglesand, sandpapir og mineralsten. Vi har fuglesand velegnet til alle fuglebure.

Fuglebøger
En god bog er altid en oplagt gave idé og vil du gerne glæde en fugleinteresseret, kan du hos Petworld.dk altid finde et udvalg af spændende og lærerige fuglebøger omkring fodring, pasning og pleje.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Hurtig levering
Hurtig levering. Sikker indpakning. Ingen problemer
16.12.2017 - Inger Zeeberg
God betjening og hjælp
God betjening og hjælp
17.12.2017 - Kurt

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.