GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Hvad er det rigtige fuglebur?
Mange vælger at få en fugl som kæledyr, da de synes, at det er hyggeligt med fuglekvidder og sang i huset. Med en fugl som kæledyr er der liv i stuen og én at snakke med. Alle kan som udgangspunkt holde fugle som kæledyr, men det kræver en del tid. Hos Petworld finder du altid et stort udvalg af fugleudstyr og fugletilbehør. Der er flere faktorer at tage hensyn til, når du skal finde netop det fuglebur, som matcher din fugls behov bedst. For det første skal du sikre dig, at fugleburets størrelse matcher din fugls størrelse. Fugle har generelt brug for rigelig plads at udfolde sig på. Samtidig er det vigtigt at investere i det rette tilbehør såsom fuglebadekar, foder- og vandkar samt diverse fuglelegetøj, da din fugl har brug for gode beskæftigelsesmuligheder. Når du køber fuglebur hos os, kan du vælge imellem indtil flere fuglebure, som leveres med indhold.  Endelig bør du være opmærksom på tremmebredden i buret. Sidder tremmerne for langt fra hinanden risikerer din fugl at sidde fast mellem tremmerne. Samtidig kan et kraftigt næb hurtigt bide tremmerne over, hvis disse er for tynde. Tag derfor også hensyn til tremmernes tykkelse, når du skal vælge fuglebur. Hos Petworld har vi altid et stort udvalg af fuglebure og volierer, så du kan finde et passende hjem til din fugl. Du skal være opmærksom på, at din fugl skal have rigeligt med plads til at udfolde sig på og beskæftigelsesmuligheder. Når du har truffet beslutningen om, hvilken slags fugl du vil holde dig, så skal du som noget af det første anskaffe dig et fuglebur, der størrelsesmæssigt passer til den pågældende fugleart. En god rettesnor i forbindelse med valg af fuglebur er, at fuglen skal have plads til at kunne flyve. I naturen lever fuglene oftest parvis, så hvis du kun har en fugl, vil den formentlig komme til at kede sig ret hurtig. Det er derfor værd at overveje, om du skal have to fugle. Når du anskaffer dig et fuglebur, skal der som minimum være en foderskål, en vandskål, et badekar og to siddepinde. Pindene må aldrig være af glat plastik, da fuglene så har svært ved at sidde på dem. Herudover skal pindene helst placeres i forskellig højde. Når du skal finde det perfekte sted at stille dit nyindkøbte fuglebur, så er det bedst at placere det i et af de mest benyttede rum i huset. På den måde tager du bedst hensyn til din fugls sociale behov.

Elegante papegøjebure
Hvis du har sat dig for, at du vil have en papegøje som kæledyr, finder du hurtigt ud af, at de kommer i mange forskellige størrelser og i næsten alle farver. Hvis du vælger en stor papegøje, vælger du også et kæledyr med tilsvarende store krav til pasningen. Det kan derfor være en rigtig god idé at vælge en mindre papegøje – i hvert fald til at starte med. Hos Petworld har vi altid et velassorteret udvalg af papegøjebure af høj kvalitet, som er solide, nemme at rengøre og giver din papegøje rigelig med plads at udfolde sig på. Vi har papegøjebure i mange forskellige design og farver. Find det papegøjebur som matcher dit hjem og din papegøjes behov bedst hos Petworld. Vi har eksempelvis et spændende udvalg af elegante og smarte papegøjebure i orientalsk inspireret design. Papegøjeburene har praktisk snavs-afskærmning og er pulverlakeret. Tremmeafstanden er typisk på 2,5 cm. Papegøjeburene er meget rummelige, hvilket vil sige, at der er mere end nok plads til foder- og vandskåle samt diverse papegøjelegetøj. Papegøjeburene har siddepinde i forskellige længder, hvilket betyder, at din papegøje har såvel en siddeplads som en soveplads. Papegøjeburene har desuden store, stabile døre som gør, at du nemt kan indrette burene samtidig med at din papegøje nemt og bekvemt kan flyve ind og ud af buret. Langt de fleste af vores papegøjebure har desuden skydelåsdør, hvilket betyder, at du let kan åbne og lukke døren, men det kan din papegøje ikke. De fleste af vores papegøjebure har desuden en tagdør, som er yderst velegnet til fri flyvning eller som udkigspost. I bunden af papegøjeburene er der desuden en metalskuffe, som let kan trækkes ud i forbindelse med rengøring. Papegøjeburene har tilmed hjul, så du nemt kan stille buret ud på terrassen, når det er godt vejr. Alle papegøjer, store som små, skal ud af buret jævnligt og være sammen med dig. De er ofte meget sociale og kræver derfor også daglig socialisering. Herudover er det også en rigtig god idé at stimulere din papegøje gennem træning og leg. Vælger du en stor papegøje som kæledyr, skal du tænke over, om du har plads til så stort et papegøjebur, som det kræver, for at din papegøje har nok plads i buret. Desuden kræver en papegøje også godt med flyveplads udenfor buret. Når du slipper papegøjen løs, er der imidlertid nogle ting du skal være opmærksom på, at den ikke kaster sig over, såsom ledninger, tapet, møbler eller lignende.

Praktiske fuglebure til parakitter og dværgpapegøjer
Hos Petworld finder du altid et udvalg af små praktiske bure til parakitter og dværgpapegøjer samt volierer, som giver din parakit eller dværgpapegøje masser af flyveplads. Find det fuglebur, der matcher dit hjem og din fugls behov bedst her på siden.

Elegante fuglebure til undulater, kanariefugle og tropefugle
Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af elegante fuglebure i forskellige design og farver, som er velegnede til undulater, kanariefugle og tropefugle. De fleste af vores fuglebure til undulater, kanariefugle og tropefugle leveres med diverse tilbehør som eksempelvis siddepinde, foder- og vandtrug samt legetøj. Fugleburene til undulater, kanariefugle og tropefugle er desuden kendetegnet ved en høj kant, som mindsker risikoen for, at sand og fuglefrø spredes udenfor fugleburet. Fugleburene er nemme at rengøre grundet bakken, som blot skal trækkes ud.  Vores fuglebure til undulater, kanariefugle og tropefugle er kendetegnet ved at være attraktive og rummelige med varieret fugletilbehør, såsom spejl og siddepinde. Fugleburene passer typisk til to eller fire undulater. Alle fugle sviner – nogle mere end andre. Nogle fuglearter har tilmed en tynd afføring, der kan betyde, at fugleburet jævnligt skal rengøres. Nogle fugle har desuden en tendens til at kaste rundt med frø og frugt, hvor andre fugle støver kraftigt. Uanset hvilket fuglebur du anskaffer dig, kan du ikke undgå, at foder og fjer ryger ved siden af buret.

Er du i tvivl…
… om hvilket fuglebur du skal vælge, så kontakt os endelig. Vores erfarne personale rådgiver gerne omkring dine muligheder.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Som forventet
Som forventet. Helt klart 5 stjerner :)
23.11.2017 - Mine
Som altid - perfekt
Som altid - perfekt :-)
22.11.2017 - Søren Mogensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.