GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
PARAKITBLANDING 65 KING PARAKITBLANDING
15 KG
FULDFODER TIL PARAKITTER - FIN
KING PARAKITBLANDING
(5420010082233)  
 
DKK 249,95
TROPEBLANDING KING TROPEFUGLEBLANDING
15 KG
FULDFODER TIL FINKER M.M.
KING TROPEFUGLEBLANDING
(5420010082219)  
 
DKK 279,95
Førsteklasses papegøjefoder
Hos Petworld.dk finder du et udvalg af velsmagende papegøjefoder rigt på essentielle næringsstoffer. Artskorrekt papegøjefoder bidrager til en glansfuld fjerdragt og et sundt og langt papegøjeliv. Køb dit papegøjefoder hos Petworld.dk Papegøjer er både sociale, intelligente og meget aktive dyr fra naturens side. Det anbefales derfor, at man holder papegøjer som par. For at undgå, at dine papegøjer bliver for tykke, kan det være en fordel at aktivere dem under fodringen. Undersøg f.eks. hvilke steder dine papegøjearter lever og hvordan de finder deres foder i naturen. Prøv herefter at lave de samme forhold hjemme og du kan herigennem aktivere dine papegøjer. Hos Petworld.dk har vi frøblandinger til både store og små papegøjer. Du kan derfor altid finde en frøblanding, der passer til dine papegøjers foderbehov. Udover den daglige frøblanding anbefaler vi, at du også giver dine papegøjer frugt og grønt. Ved at supplere den daglige frøblanding med frugt og grønt varierer du deres kost og hjælper dine papegøjer med at holde sig sunde og raske. Det er vigtigt, at du varierer dine papegøjers foder, da papegøjer fra naturens side har et meget bredt og sæsonvarieret foderindtag. Papegøjer flyver i naturen ofte over store afstande for at finde foder og bruger herved meget energi. I fangenskab er det svært at tilbyde papegøjerne de samme forhold, og der er derfor desværre en stor risiko for, at papegøjer i fangenskab tit bliver overvægtige. Med en varieret kost og daglig aktivering af dine papegøjer kan du undgå overvægt, og herved tilbyde dine papegøjer et langt, sundt og aktivt liv.

Næringsrigt fuldfoder til parakitter og dværgpapegøjer

Hos Petworld.dk finder du altid et bredt udvalg af velsmagende fuglefoder tilpasset parakitters og dværgpapegøjers ernæringsmæssige behov. Vores frøblandinger er rige på naturlige vitaminer og omega-3 fedtsyrer, som styrker din parakits eller dværgpapegøjes fjerdragt. Vi har med andre ord mange forskellige slags frøblandinger velegnede til parakitter og dværgpapegøjer, men glem endelig ikke at give din parakit eller dværgpapegøje masser af frisk frugt og grønt ved siden af.
Hos Petworld.dk tilbyder vi de mest kendte mærker inden for fuldfoder til parakitter og dværgpapegøjer, og du kan ligeledes finde disse i forskellige smagsvarianter. Du kan derfor altid nemt og hurtigt finde en frøblanding, der passer til netop din parakit eller dværgpapegøje.
Parakitter er også meget glade for frisk frugt og grønt. Du kan derfor med fordel supplere den normale daglige frøblanding med noget ekstra lækkert frugt eller grønt. Vi kan bl.a. anbefale gulerødder, broccoli, æbler, pærer, rønnebær og appelsin. Benytter du både en frøblanding og frisk frugt/grønt, bør foderet altid deles op i forskellige skåle, så frøblandingen ikke bliver fugtig af saften fra frugten. Parakitterne skal derudover altid have adgang til frisk drikkevand døgnet rundt.
Dværgpapegøjer er ligesom andre papegøjearter sociale af natur. Det anbefales derfor at holde minimum to sammen. Dværgpapegøjer er nemme at fodre. Vi anbefaler, at du fodrer med en god frøblanding og frugt / grønt. Herved får dine dværgpapegøjer variation i foderet og holdes sunde og raske. Vær dog opmærksom på ikke at give for store mængder af fedende frøsorter, da du herved risikerer, at dine dværgpapegøjer kan  blive overvægtige. Husk altid, at dine dværgpapegøjer skal have adgang til rent og frisk drikkevand hele døgnet rundt. Fodrer du med en kombination af frøblandinger og frugt / grønt bør du fodre i separate skåle, så frøblandingen altid er tør.

Førsteklasses fuldfoder til tropefugle
Tropefugle har behov for et næringsrigt og varierende fuldfoder for at holde diverse sygdomme bort. Da ikke alle fuglearter har brug for de samme bestanddele i fuglefoderet, bør der tages hensyn til dette i valget af fuglefoder for at undgå mangelsygdomme. Hos Petworld.dk finder du et udvalg af artskorrekt fuglefoder til tropefugle, som indeholder alle de essentielle vitaminer og mineraler, som din fugl behøver for at opretholde en sund tarm- og muskelfunktion samt en glansfuld fjerdragt.

Undulatfoder spækket med vitaminer og mineraler

Hos Petworld.dk finder du altid et stort udvalg af velafbalanceret artskorrekt fuldfoder til undulater, som forebygger mangelsygdomme og giver de bedste forudsætninger for en kraftig og glansfuld fjerdragt. Vi har undulatfoder fra markedets førende producenter, hvilket er din garanti for premium undulatfuldfoder, der indeholder alle de vitaminer og mineraler, som din undulat behøver for et sundt og langt fugleliv.
Undulaten stammer fra Australien, hvor den er udbredt i hele landet. Hos Petworld.dk kan du finde et bredt udvalg af undulatfoder i mange forskellige smagsvarianter. Du kan derfor altid være sikker på at finde en frøblanding, som din undulat kan lide. Du kan naturligvis også veksle mellem de forskellige varianter, dog er undulater vanedyr og en ændring i deres kost bør derfor foregå gradvis. Undulaten sætter også stor pris på frugt og grønt, og du kan derfor med stor fordel supplere undulatens foder med f.eks. agurk, gulerod og salat. Vær dog opmærksom på, at du skal fodre i forskellige skåle, hvis du benytter både frøblandinger og frugt/grønt. Husk altid, at undulaten skal have adgang til frisk drikkevand døgnet rundt.

Førsteklasses fuldfoder til kanariefugle

Kanariefuglen lever hovedsageligt af frø, hvilket betyder, at du bør tilbyde din kanariefugl en god frøblanding dagligt. Hos Petworld.dk tilbyder vi flere forskellige kanariefrøblandinger. Du er derfor altid sikker på at kunne finde et godt grundfoder til din kanariefugl lige her hos os. Du kan også med fordel supplere den daglige frøblanding med frugt og grønt, hvilket din kanariefugl sætter stor pris på. Vi kan bl.a. foreslå følgende lækkerier: abrikos, karse, rå rødbeder, ribs, majs, bønnespirer, blomkål og chili, og det er blot nogle få bud på, hvordan du kan forkæle din kanariefugl lidt ekstra. Husk dog altid, at frøblandingen og frugt/grønt skal serveres i separate skåle og kanariefuglen altid skal have fri adgang til frisk drikkevand.

Næringsrigt vildtfuglefoder
Der bliver stadig færre og færre foderemner til vildtfugle i naturen – og det er ikke kun om vinteren, at vildtfuglene har svært ved at finde føde. Derfor finder du altid et bredt udvalg af premium vildtfuglefoder hos Petworld.dk. Vores vildtfuglefoderblandinger er derfor velegnet til fodring hele året rundt. Vi har velafbalancerede foderblandinger af frø, korn og nødder samt mejsebolde i forskellige størrelser og udformninger.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Som forventet
Som forventet. Helt klart 5 stjerner :)
23.11.2017 - Mine
Som altid - perfekt
Som altid - perfekt :-)
22.11.2017 - Søren Mogensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.