GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Godt at vide om fugle
Fugle er generelt intelligente og aktive dyr fra naturens side. Det er derfor vigtigt at du aktiverer dine fugle, så de får et så aktivt og indholdsrigt liv som muligt. Hvis det er muligt vil en daglig flyvetur rundt i huset være god aktivering for dine fugle. Med en daglig flyvetur får fuglene lov til at strække sine vinger og får yderligere styrket sine muskler. Ligeledes kan en daglig flyvetur være et kærkomment afbræk i fuglens dagligdag, hvor den får lov til at opleve noget andet end blot at sidde i sit bur. Husk at lukke alle døre og vinduer, så du ikke risikerer, at fuglen forvilder sig udenfor. Har du store vinduespartier bør disse dækkes til med et gardin eller lignende, da fuglen ellers kan risikere at flyve ind i ruden. Har du ting i hjemmet, der kan være farligt for fuglen, bør disse også stilles væk så længe fuglen flyver rundt. Har du andre husdyr, så som hund og kat, anbefaler vi også, at du lukker dem ind i et separat rum, hvor fuglene ikke har flyveadgang til.
Fuglegodbidder kan være en rigtig god idé til aktivering af dine fugle og medvirke til at holde din fugl beskæftiget, så den ikke keder sig. Du bør ikke give dine fugle godbidder hver dag, da dette kan medvirke til, at dine fugle bliver for tykke eller foretrækker godbidderne frem for sit daglige foder. Benyt i stedet godbidder under træning eller som en ekstra god lille snack, når du synes dine fugle skal forkæles lidt ekstra.
Du kan altid finde et stort udvalg af fuglegodbidder, snacks og frøstænger hos Petworld.dk. Vores sortiment omfatter blandt andet hirsekolber, frøklokker og frøstænger.

Lækre godbidder til din kanariefugl
Hos Petworld.dk finder du altid et velassorteret udvalg af artskorrekte fuglegodbidder til din kanariefugl. Vi har blandt andet velsmagende frøstænger, som aktiverer din kanariefugl samtidig med, at din fugls næb og kløer slibes. Vi har mange forskellige smagsvarianter, så din kanariefugl kan få afveksling i hverdagen.
Ønsker du at gøre dine kanariefugle tamme, kan du med fordel benytte fuglegodbidder under tilvænningen. Ved at benytte fuglegodbidder under tilvænningen, giver du din kanariefugl en ekstra god oplevelse og den vil hurtigere forbinde dine hænder, stemme og tilstedeværelse med noget godt og positivt. Tilvænningen bør altid foregå på kanariefuglens præmisser. Det at gøre en kanariefugl tam tager lang tid og kræver sin del af tålmodighed, men det er hele arbejdet værd.
Vær altid opmærksom på, at ekstra godbidder ikke bør gives for tit, da du herved risikerer at dine fugle bliver for tykke.
Ud over fuglegodbidder kan du også tilbyde dine kanariefugle frisk frugt og grønt. De vil elske det ! Vi anbefaler du blandt andet kan benytte følgende frugter og grønt:
- æbler
- gulerødder
- agurk
- salatblade
- mælkebøtteblade
- fuglegræs

Vælger du at give din kanariefugl frugt og grønt ved siden af dens daglige frøfoder, vil vi anbefale, at du fodrer i separate skåle. Frøfoder bør ikke blive vådt, da dette herved hurtigt mugner.

Sunde og aktiverende godbidder til din papegøje
Hos Petworld.dk finder du altid et udvalg af artskorrekte fuglegodbidder til din papegøje. Vi har blandt andet velsmagende frøstænger, som aktiverer din papegøje samtidig med, at din fugls næb og kløer slibes. Vi har mange forskellige smagsvarianter, så du kan give din papegøje afveksling i hverdagen. Frøstængerne er lavet af kvalitetsingredienser og kan nemt hænges op i papegøjeburet.
Papegøjer er meget intelligente fugle og kan derfor trænes. Ønsker du at træne med dine papegøjer, kan du med fordel benytte godbidder som positiv forstærkning. Vælg nogle godbidder du normalt ikke giver papegøjen, men som du ved den er helt vild med, og benyt disse under træningen. Herved ved papegøjen, at du ønsker at træne med den. Træn aldrig med dine fugle, hvis du eller de er i dårligt humør, træning skal altid være positiv og sjov for begge parter.
Udover fuglegodbidder kan du også benytte frisk frugt og grøntsager. Vi anbefaler du blandt andet kan benytte følgende:
-
bananer
- mandler
- broccoli
- ananas
- agurk
- blomkål

Fodrer du dine papegøjer med frugt og grønt ved siden af deres daglige foder, anbefaler vi, at du fodrer i separate skåle. Frøfoder må ikke blive vådt, da dette herved hurtigt mugner.

Sprøde godbidder og snacks til parakitter og dværgpapegøjer
Hos Petworld.dk finder du altid et velassorteret udvalg af artskorrekte fuglegodbidder og snacks til din parakit eller dværgpapegøje. Vi har fuglegodbidder lavet af kvalitetsingredienser, som opfylder din fugls ernæringsmæssige behov.  Prøv blandt andet vores velsmagende frøstænger, som aktiverer din parakit eller dværgpapegøje samtidig med, at din fugls næb og kløer slibes. Vi har mange forskellige smagsvarianter, så din fugl kan få afveksling i hverdagen.
Både parakitter og dværgpapegøjer kan udover en lækker fuglegodbid i ny og næ også godt lide frisk frugt og grønt. Vil du derfor rigtig forkæle din parakit eller dværgpapegøje, kan vi foreslå følgende frugt / grønt.

Til parakitter:
- agurk
- ananas
- banan
- ærter
- gulerod
- broccoli

Ved fodring med frugt og grønt, husk da at fodre i separate skåle. Frøfoder må ikke blive vådt, da dette kan risiker at mugne.

Knasende lækre godbidder og snacks til din undulat
Hos Petworld.dk finder du altid et velassorteret udvalg af artskorrekte fuglegodbidder til din undulat. Vi har blandt andet velsmagende og sunde frøstænger, som aktiverer din undulat samtidig med, at din fugls næb og kløer slibes. Vi har mange forskellige smagsvarianter, så din undulat kan få sjov afveksling i hverdagen.
Undulater er ligesom andre fugle glade for frisk grønt. Vil du derfor gerne forkæle dine undulater yderligere, kan vi anbefale, at du tilbyder din undulat frugt og grønt udover det daglige foder. Vær dog opmærksom på, at ikke alle undulater tåler frugt lige så godt som grønt, da frugten har et større vandindhold. Undulater er fra naturens side ikke designet til at indtage ret store mængder af frugt. Så for at undgå dårlig mave, bør frugt kun gives sjældent. Vi foreslår følgende frugt og grønt til undulater:

- broccoli
- mælkebøtter
- persille
- kål
- æble
- abrikos

Supplerer du det daglige foder med frugt og grønt, bør du fodre i separate skåle. Herved undgår du at det bliver vådt og hermed mugner.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

100 % hurtig levering.
100 % hurtig levering.
18.11.2017 - Søren Jensen
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, samt meget praktisk, når man ikke har bil.
20.11.2017 - Inger Merete

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.