GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Bredt udvalg af farvestrålende og sjovt fuglelegetøj til alle fugle
Fugle er yderst intelligente, nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for såvel menneskelig kontakt som stimulerende legetøj. Fuglelegetøj aktiverer næb og klør. Eftersom din fugl har brug for beskæftigelse og afveksling i fugleburet, må der endelig ikke mangle legetøj i fugleburet. Hvis ikke din fugl bliver stimuleret tilstrækkeligt vil den hurtigt blive rastløs og begynde at opføre sig dårligt. Din fugl har brug for daglig afveksling og beskæftigelse, men du skal altid sikre dig, at det fuglelegetøj, du køber, ikke kan gøre skade på din fugl, hvis det brækker i stykker. Det er ok, at fuglelegetøj af træ brækker i stykker, men plastiklegetøj må aldrig gå itu ved at din fugl bider i det. Hos Petworld finder du derfor alt i fuglelegetøj, som kan være med til at give din fugl afveksling i hverdagen. Vi har fuglelegetøj i både plast, træ, metal og akryl. Vi har alt lige fra stiger, klokker, spejle, gynger, klatrereb og karuseller til legetøj med bjælder. Hos os finder du fuglelegetøj til undulater, parakitter og papegøjer. Nogle fuglearter kan imidlertid være særdeles hårde ved deres legetøj, og du bør derfor vælge fuglelegetøj i en kraftig kvalitet, hvis din fugl har en tendens til at lege voldsomt med sit legetøj. Til det formål kan naturlegetøj anbefales. Der er også stor forskel på, hvor meget de forskellige fuglearter skal udfordres i deres leg.  Vi har derfor et bredt udvalg af fuglelegetøj til såvel små som store fugle. Hos os kan du med garanti finde noget fuglelegetøj, der matcher din fugl og dens bur. Din fugl kommer ikke til at kede sig med fuglelegetøj fra Petworld.  

Alt i sjovt, unikt og kreativt papegøjelegetøj
Din papegøje har brug for beskæftigelse og afveksling i fugleburet. Hos Petworld finder du et spændende og varieret udvalg af papegøjelegetøj. Papegøjer elsker at lege, hvorfor vi eksempelvis har et bredt udvalg af forskelligt trælegetøj, klokker, reb og aktivitetslegetøj, som tilskynder til leg og stimulerer samt aktiverer din papegøje. Vi har mange forskellige slags hængelegetøj af læder, sisal og træ med diverse perler til at prikke og hakke i. Især de skinnende perler plejer at fascinere fuglene. Hængelegetøjet kan nemt hænges op i fugleburet. Et stykke reb med en knude er ofte et meget populært stykke legetøj hos mange papegøjer og er et rigtig godt beskæftigelsesmiddel. Du skal blot sikre dig, at rebet er lavet af naturfibre, da det jo er meningen, at fuglene gerne må pille det fra hinanden.  

Sjovt legetøj til parakitter og dværgpapegøjer
Parakitter og dværgpapegøjer elsker at lege og har derfor brug for såvel beskæftigelse som afveksling i fugleburet. Der må med andre ord ikke mangle fuglelegetøj i buret. Hos Petworld finder du altid et spændende og varieret udvalg af farverigt fuglelegetøj, som tilskynder til leg og stimulerer samt aktiverer din fugl. Forkæl din fugl med nyt fuglelegetøj i høj kvalitet fra Petworld, som ikke går itu, hvis din fugl bliver lidt for begejstret. Vores fuglelegetøj holder til mange timers sjov. Et gentagende tema ved de mange forskellige typer af fuglelegetøj er, at man gør det udfordrende for fuglen at spise sit fuglefoder. På den måde aktiverer du din fugls naturlige instinkter på en sund og sjov måde.  

Underholdende fuglelegetøj til undulater, kanariefugle og tropefugle
Hos Petworld finder du et bredt udvalg af farverigt og sjovt fuglelegetøj velegnet til undulater, kanariefugle og tropefugle. De fleste fugle elsker at lege og vil sætte stor pris på afveksling i fugleburet. Vi har fuglelegetøj af høj kvalitet, som tilskynder til leg og stimulerer din fugls intellekt. Vi har eksempelvis et bredt udvalg af gynger i naturtræ, som du nemt kan hænge op i fugleburet. Når du vælger fuglelegetøj af naturtræ, behøver du ikke frygte, at din fugl bliver syg af at bide og hakke i det. Udover gynger har vi også fleksibelt reb af snoet bomuld. Disse reb er fuglene meget glade for at bruge som siddepinde, idet de giver efter og bevæger sig – nøjagtig lige som grene i vinden. Det er de færreste fugle, der ynder at sidde på jorden hele dagen. Derfor er det en rigtig god idé med indtil flere siddepinde i fugleburet, så dine fugle kommer lidt op i højden og samtidig får styrket sine fødder. Det kan derfor også være en god idé at samle nogle grene og lægge disse ind i fugleburet, så din fugl kan slibe såvel sine klør som sit næb herpå. Undulater er kendetegnet ved, at de er flokdyr, hvilket vil sige, at de trives bedst sammen med artsfæller. Har du flere undulater i samme bur, vil de motivere hinanden til at flyve og lege. Din undulat vil med andre ord leve et mere aktivt liv, hvis den har selskab.

Hvilket fuglelegetøj skal jeg vælge?
Er du i tvivl om, hvilken slags legetøj du skal vælge til din fugl, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Så rådgiver vi dig gerne, så du kan finde netop det fuglelegetøj, der matcher din fuglerace bedst. Vi har fuglelegetøj fra markedets førende producenter, hvilket er din garanti for fuglelegetøj af høj kvalitet. Så helt galt kan det trods alt ikke gå.  

Billigt fuglelegetøj leveret direkte til din dør 
Bestil dit nye fuglelegetøj online hos Petworld og få det leveret direkte til din dør inden for 1-3 hverdage. Så bliver det ikke nemmere at forny dit fuglebur.

Hos Petworld har vi prismatch
Det kan være omkostningsrigt at have fugle som kæledyr. Der er derfor heller ingen grund til at betale for meget for dine varer. Finder du derfor fuglelegetøj til en billigere pris i en anden forretning, matcher vi naturligvis prisen én til én. Det vil sige, at vi matcher totalbeløbet inkl. eventuelle fragtomkostninger. Du skal gøre din prismatch gældende senest 14 dage efter dit køb. Husk I så fald at medbringe/fremsende din kvittering og konkurrentens annonce. Vi matcher alle danskbaserede butikker – såvel fysiske butikker som webshops. Se hele vores store udvalg i underholdende fuglelegetøj her på siden. Giv din fugl lidt adspredelse i dagligdagen med fuglelegetøj fra Petworld.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Hurtig levering
Hurtig levering. Sikker indpakning. Ingen problemer
16.12.2017 - Inger Zeeberg
God betjening og hjælp
God betjening og hjælp
17.12.2017 - Kurt

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.