DKK 279,95

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

FURminator Large Børste/Karte er et meget effektivt redskab. Den fjerner op til 99% af de løse hår. Anbefalet store hunde til alle racer fra 24 - 41 kg og med en pelslængde på over 5 cm.

Smarte funktioner
Hjørner beskytter skæret så du undgår skader på hundens hud ved brug. Håret samles i karten og en knap skubber hårklumpen ud af værktøjet - det er nem og hurtig rengøring. Knappen sidder bag på kartehovedet og hjælper med at holde skæret rent og klar til næste gang.

Børst din hund ugentligt
Børster du din hund som en ugentlig rutine eller bader du hunden og børster den igennem, bliver kun det øverste pelslag børstet på din hund. Og hunden fælder stadig. Hårene kan i stedet ende i en FURminator karte. Den når nemlig helt ned i underulden og fjerner hår helt i dybden. FURminators karte udtynder hundepelsen effektivt og fjerner næsten alle de løse hundehår, der er ved at falde af.

Brug kun 10-20 min
vi anbefaler en FURminator Large Børste/Karte til alle store hunde, som har en kort eller lang pels over 5 cm. Hunde taber lige så mange hår, uanset om det er lang eller kort pels. Hundehår sidder godt fast og er alle vegne i møbler, på tøjet og andre upraktiske steder. Det er naturligt at tabe pels når hunden skifter fra vinter- til sommerpels. Nogle hunderacer fælder mere end andre og mere med alderen. Med en FURminator karte kan du effektivt fjerne op til 99% hundehår, efter kun 10-20 minutters brug.

Ergonomisk design
FURminators produktudviklede design er behageligt at anvende og holde i hånden, med det meget ergonomiske håndtag. Det er udformet med et blødt og behageligt gummigreb, så børsten ikke skrider i hånden. På trods af et fedtet og vådt håndtag, holder du et solidt greb om din karte.

Fordele ved FURminator:

  • Fjerner effektivt op til 99% hår
  • Fremstillet i plast og rustfrit stål
  • Nem og behagelig at holde i hånden
  • Kurvet karte følger hundens hud
  • Udløserknap til hurtig karterens


Med en FURminator børste, får du et solidt redskab til din hund, der kan holde i mange år.

Se udvalget og find alt i FURminator børster.

Specifikationer
Varenummer 4048422141136
Bruttovægt 200 g
CATEGORY 2.2.3.2 f
Mærke furminator
Dyregruppe hund
Problem fældning
Type børste
Egenskab pels > 5 cm
Ingredienser


Video