DKK 199,95

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

FURminator Medium/Large Karte er et køb, du aldrig vil fortryde. Denne børste er særdeles effektiv, når det kommer til at fjerne løse hår fra din korthåret mellemstore kats underuld.  

Selv de korthåret katte kan fælde meget, hvilket kan resultedre i mange katte rundt omkring i huset, på tøjet og ikke mindst være en irritationsfaktor for din kat. Katte er nogle af de mest renlige dyr, man kan finde, og de bruger derfor meget tid på at slikke og pudse deres pels for at holde den ren. Ulempen ved dette er, at de hår din kat kommer til at slikke af havner i mavesækken, hvor det samler sig til hårboller, hvilket kan give din kat problemer med fordøjelsen. 

Denne exceptionelle FURminater Medium/Large Børste/Karte kan hjælpe med at forhindre dette. Denne FURminator er nemlig designet til at fjerne de løse har fra underulden. Den er så effektiv, at den fjerner helt op til 99% af din kats løse hår, så de ikke havner rundt omkring i huset, på dig eller i maven på din kat. 

Hos producenten bag FURminater er man gået over grænsen for hvad man hidtil har vidst om børstning af katte og udviklet en karte med et tidsløst design fyldt med detaljer. Denne FURminater Medium/Large Børste/Karte har en god ergonomi. Håndtaget er betrukket med skridsikkert gummi, der sikre, at du har et godt og behageligt greb på karten, når du børster din kats pels selvom karten måske bliver lidt våd. Hovedet på denne FURminator er specielt udformet, så det perfekt til din kats former, hvilket giver dig bedre mulighed for rigtig at få bugt med de løse hår. 

Når FURminatorens skær er fyldt med pels, så er denne FURminator udstyret med en FURejector-knap, som skubber hårene af skæret, når du trykker på den. 

Vigtige fordele:

  • Fjerner op til 99% løse kattehår
  • Tager kun 10 minutter at bruge
  • Ergonomisk og slidstærkt design
  • Fjern nemt hår med FURejector-knap

Ved ar anvende denne FURminator 10-20 minutter om ugen, reduceres mængden af løse hår markant.

Specifikationer
Varenummer 4048422141259
Bruttovægt 200 g
CATEGORY 3.2.3.6
Mærke furminator
Dyregruppe kat
Problem fældning
Type børste
Egenskab pels < 5 cm
Ingredienser


Video