DKK 199,95

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

FURminator large børste/karte er en effektiv og smart karte, der er særligt velegnet til store katte med stor pels med langt hår. 

Når du har en langhåret kat, ved du hvor mange forskellige steder de løse hår fra katten kan ende. Ud over at ende i møbler, på gulvet og på dit tøj, kan de løse hår også ende i din kats mave og blive til hårboller, der kan give problemer med fordøjelsen. 

Med denne FURminator kan du nemt med kun 10-20 minutters arbejde om ugen nedsætte generne med løse hår, da den effektivt fjerner løse hår fra underulden på din kat. Den fjerner helt op til 99% af de løse hår og det nedsætter dermed også problemerne med hårboller, da din kat får langt færre hår slikket i sig, når den vasker sig. 

Denne FURminator er designet, så der er tænkt på alle detaljer. Håndtaget er belagt med gummi, der er behageligt at holde på og som sørger for, at den ikke glider i din hånd, selvom håndtaget bliver vådt eller fedtet. Selve kartehovedet er formet, så den passer med din kats form og hjørnerne sikrer, at karten ikke kan skade din kats hud. Når der har samlet sig løse hår i karten, fjerner du dem nemt ved at trykke FURejector-knappen på bagsiden ind, så hårene bliver skubbet fri. 

Når du køber en FURminator, har du en holdbar karte, der effektiv afhjælper løse hår. 

Vigtige fordele:

  • Fjerner op til 99% løse kattehår
  • Tager kun 10 minutter at bruge
  • Ergonomisk og slidstærkt design
  • Fjern nemt hår med FURejector-knap

 

 

Specifikationer
Varenummer 4048422141280
Bruttovægt 200 g
CATEGORY 3.2.3.6
Mærke furminator
Dyregruppe kat
Problem fældning
Type børste
Egenskab pels > 5 cm
Ingredienser


Video