DKK 199,95

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

FURminator medium børste/karte er en smart og effektiv karte, der er særligt velegnet til at nå ind til underpelsen på langpelsede hunderacer af mellemstore størrelser. 

Når du har valgt at have en hund med lang pels, kender du helt sikkert problemet med løse hår fra underpelsen, der spreder sig i huset og særligt i møblerne og på dit tøj. Med denne FURminator kan du forebygge, at de løse hår ender der, da den effektivt når i dybden med pelsen og fjerner helt op til 99% af de løse hår fra din hunds pels. På den måde styrer du bedre, hvor de løse hår ender. 

Med en langpelset hund i huset, er det en del af den ugentlige rutine at passe og pleje pelsen, så din hund bliver ved med at være flot og har en ren og filtfri pels. Med denne karte kan du på kun 10-20 minutters arbejde om ugen fjerne de fleste løse hår og på den måde holde dit hjem mere rent. I perioder hvor din hund fælder meget, kan det være nødvendigt at bruge mere tid på at børste pelsen igennem. 

Der er tænkt på alle detaljer i designet af denne FURminator. Håndtaget er ergonomisk korrekt og med gummibelægning, så den ikke glider, når du børste din hund. Når skæret et blevet fyldt med hår, kan du nemt skubbe dem fri med en lille knap, der sidder på bagsiden af kartens hoved. Udformningen af skæret er tilpasset din hunds naturlige kurver, så du ikke kan ramme huden eller på anden måde skade din hund. 

Med en FURminator i huset, har du en solid og holdbar karte, der effektivt afhælper løse hår. 

Se alle FURminator til hunde og katte her.

Specifikationer
Varenummer 4048422141068
Bruttovægt 150 g
CATEGORY 2.2.3.2 f
Mærke furminator
Dyregruppe hund
Problem fældning
Type børste
Egenskab pels > 5 cm
Ingredienser


Video