DKK 199,95

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

FURminator medium børste/karte er en meget effektiv karte, der fjerner op til 99% af de løse hår fra din korthårede hund. 

Brug kun 10-20 min
Denne karte er beregnet til mellemstore hunde med kort pels. Selvom din hund er kortpelset, kan den sagtens fælde og hårene har en tendens til at ende i møbler, på tøjet og andre steder, hvor de kan være til gene. Det er en helt naturlig proces for hunde, at de fælder, ikke mindst når de skal skifte fra vinter- til sommerpels.

Nogle hunderacer fælder mere end andre og det svinger også alt efter hundens alder. Med denne FURminator kan du effektivt fjerne de løse hår og du behøver kun bruge den 10-20 minutter hver uge for at opnå den gode effekt.

Børst din hund ugentligt
Når du har valgt at have en hund i huset, er det en del af den ugentlige rutine, at passe og pleje den. Bad og børstning er helt naturlige dele af denne rutine og hvis du også vælger at bruge denne karte, så kan du styre, hvor hårene skal ende.

Når du børster og friserer din hund, er det kun det øverste af pelsen, du når, men når du bruger en FURminator, kommer du i bund med underulden og får tyndet ud i de løse hår. Netop fordi den går i dybden med underulden, er den effektiv til at fjerne de døde og løse hår, der alligevel er ved at falde af. 

Ergonomisk design
FURminator er designet, så den er behagelig at bruge, både for dig og din hund. Håndtaget er ergonomisk formet og belagt med blødt gummi, der gør at den ikke glider i din hånd, selvom håndtaget skulle blive vådt eller fedtet. Skæret er beskyttet af høje hjørner, der sikrer at du ikke kommer til at skade din hunds hud, når du arbejder med at fjerne de løse hår.

Når du har brugt karten, vil der samle sig hår i selve skæret. Dem skubber du nemt ud ved at trykke på knappen på bagsiden af kartehovedet. På den måde kan du nemt holde skæret rent og klar til næste omgang karten. 

Fordele ved FURminator:

  • Fjerner effektivt op til 99% hår
  • Fremstillet i plast og rustfrit stål
  • Nem og behagelig at holde i hånden
  • Kurvet karte følger hundens hud
  • Udløserknap til hurtig karterens

Med en FURminator får du et solidt redskab til din hund, der kan holde i mange år. 

Tjek alle produkter, i kategorien FURminator.

Specifikationer
Varenummer 4048422141372
Bruttovægt 150 g
CATEGORY 2.2.3.2 f
Mærke furminator
Dyregruppe hund
Problem fældning
Type børste
Egenskab pels < 5 cm
Ingredienser


Video