DKK 189,95

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

FURminator Small Børste/Karte er en af de mest effektive karter. Den er særligt velegnet til mindre katte med en længere pels.

Med en langhåret kat ved du udmærket hvor træls det kan være med løse hår fra katten, der ende alle vegne. Der sidder kattehår i møblerne, de ligger i klumper på gulvet og sidder på dit tøj. Men mange af de løse hår, ender også i din kats mave og bliver i stedet til hårboller. Det kan give problemer med fordøjelsen. 

Med en smart karte fra FURminator, kan du på cirka ti minutters ugentlig børstning af din kat, nedsætte antallet af de irriterende løse hår. Karten fjerner effektivt løse hår fra underulden på katten. Faktisk fjerner den helt op til 99% af de løse hår. Så på samme tid nedsættes også problemerne med hårboller, for din kat slikker dem ikke af og sluger dem, når katten vasker sig. 

Der er tænkt på alle detaljer med en FURminator. Den er designet for optimal ergonomi under brug, da håndtaget er belagt med gummi. Det er behageligt at holde på og selvom den bliver våd eller fedtet, sørger håndtaget for, at den ikke glider i din hånd. Kartehovedet er desuden udformet med en pasform efter katten.

Hjørnerne sikrer, at karten ikke skader din kats hud, hvis du trykker for dybt. Når de løse hår har samlet sig i karten, fjerner du dem hurtigt ved at trykke på FURejector-knappen, så hårene nemt og hurtigt bliver skubbet fri.

Vigtige fordele:

  • Fjerner op til 99% løse kattehår
  • Tager kun 10 minutter at bruge
  • Ergonomisk og slidstærkt design
  • Fjern nemt hår med FUR-ejector

Når du køber en FURminator, har du en holdbar karte, der effektivt afhjælper løse hår. 

Specifikationer
Varenummer 4048422141228
Bruttovægt 100 g
CATEGORY 3.2.3.6
Mærke furminator
Dyregruppe kat
Problem fældning
Type børste
Egenskab pels > 5 cm
Ingredienser


Video