DKK 189,95

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

Har du brug for en super effektiv børste/karte, der giver en synlig reducering af løse hår, så er denne FURminator lige sagen. 

Denne FURminator Small Børste/Karte er designet specielt til de små hunderacer, der har en kort pels. Med denne karte, kan du rigtig komme i dybden og fjerne de irriterende løse hår, så de ikke ender på gulvet, på dit tøj, i møblerne og hvor de nu ellers lige ender op henne.

Hvad vigtigere er, så kan du også være med til at mindske kløe, da de løse hår nogle gange kan irritere din hunds hud, hvilket får din hund til at klø sig. Ved blot at anvende denne FURminator Small Børste/Karte i 10-20 minutter om ugen, kan du reducere din hunds fældning med op til 99%. 

Denne karte er god til at komme helt ned i underulden på din hund, hvor mange af de løse hår sætter sig. Når din hunds underuld er flot, kan det ses på resten af pelsen. Du kan derfor være med til at give din hund en flot pels, der ikke er helt sammenfiltret. 

Når du børster din hund med denne FURminator, vil du opleve, at mange af de løse hår sætter sig på selve skæret. Når skæret på karten fra FURminator er fyldt, kan du benytte dig af den smarte FURejector-knap, som skubber de løse hår af, og karten er derved klar til en ny omgang børstning.

Denne FURminator er designet sådan, at den er komfortabel for dig og sikker for din hund at bruge. Det ergonomiske håndtag, der er betrukket med gummi, giver dig et godt greb. Ved selve skæret er der i hver side nogle "tænder" i plast, der skal sikre, at karten ikke kan komme for tæt på din hunds hud. På den måde kan du holde komfortabelt på karten velvidende, at du ikke kan komme til at skære din hund med karten.

Vigtige fordele:

  • Fjerner op til 99% løse hundehår
  • Tager kun 10 minutter at bruge
  • Ergonomisk og slidstærkt design
  • Fjern nemt hår med FURejector-knap


Når du køber en FURminator, får du en slidstærk karte, der effektivt afhjælper løse hår fra din hund. 

Specifikationer
Varenummer 4048422141006
Bruttovægt 100 g
CATEGORY 2.2.3.2 f
Mærke furminator
Dyregruppe hund
Problem fældning
Type børste
Egenskab pels < 5 cm
Ingredienser


Video