DKK 189,95

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

Med denne FURminator Small Børste/Karte slipper du for, at børstningen bliver en sur pligt, der tager tid. Denne karte er så effektiv, at du ved blot at børste din langhårede lille hund 10 til 20 minutter om ugen, fjerner du op til 99% af de løse hår, der har sat sig i underpelsen. 

Nogle hunde fælder mere end andre, men har du en af dem, der fælder meget, så ved du også, hvor træls de løse hår i sofaen, på sokkerne og på gulvet er, når du lige har støvsuget. Denne FURminater giver dig mulighed for at forebygge, at de løse hår spreder sig over hele huset. 

Det at børste og vedligeholde din hunds pels er lige så vigtigt, som at give din hund mad eller lufte den. Især med de langhårede hunderacer er børstningen vigtig, så din hund kan se godt ud og har en flot, ren og luftig pels. Ved at anvende denne FURminator Small Børste/Karte kan du være med til at mindske løse hår i dit hjem, men du er også med til at vedligeholde din hunds ve og vel. En flot og ren pels er også med til at symbolisere sundhed. Ved at holde din hunds lange pels filterfri, kan du fremme en sund hud på hunden. 

FURminator producenten går meget op i, at det skal være let og ikke en sur pligt at børste din hund. Derfor har de designet et ergonomisk korrekt håndtag, der er belagt med gummi, hvilket sikrer, at du har et godt og fast greb om karten, når du skal børste pelsen. 

Fordele ved FURminator:

  • Fjerner effektivt op til 99% hår
  • Fremstillet i plast og rustfrit stål
  • Nem og behagelig at holde i hånden
  • Kurvet karte følger hundens hud
  • Udløserknap til hurtig karterens


Du vil ikke kunne komme til at skære din hund med karten ved et uheld, da skæret sidder længere tilbage og karten er udstyret med "sikkerheds-tænder" i hver side, så skæret ikke kan ramme din hunds hud. Det er derfor kun pelsen, karten rammer. Når der sidder mange hår på skæret, slipper du for at fumle med at få dem af, da denne FURminator er udstyret med en FURejector, som er en knap, der skubber hårene af skæret, når du trykker på den. 

Specifikationer
Varenummer 4048422141037
Bruttovægt 100 g
CATEGORY 2.2.3.2 f
Mærke furminator
Dyregruppe hund
Problem fældning
Type børste
Egenskab pels > 5 cm
Ingredienser


Video