DKK 329,95

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

FURminator X-Large Børste/Karte er et effektivt redskab, når du skal bekæmpe løse hår på dit gulv, under dine strømper, på dine møbler og ikke mindst - på din hund. 

Denne FURminator er egnet til de ekstra store hunde med lang pels. Det er ikke altid nemt at finde en børste eller karte, de passer til størrelsen på din store hund, men det er hermed slut. Dette er ikke bare en eller anden børste, da denne er designet til at passe til din hunds former og dens lange pels. 

Ved at bruge denne FURminator i blot 10-20 minutter om ugen, kan du bekæmpe de løse hår med helt op til 99%, hvilket er en forskel, der bemærkes. De løse hår kan også virke irriterende for din hund og ikke mindst hundens hud, hvilket også kan være med til at få din hund til at klø sig, som bare giver flere løse hår over det hele. 

Skæret er udstyret med nogle hjørner yderst på skæret, hvilket forhindrer selve skæret i at komme ned og ramme din hunds hud. På den måde kan du komme til at børste helt i bund, uden at være bange for at skade din hund. 

Denne FURminator X-Large Børste/Karte har også en super smart funktion, som de færreste børster har. Denne børste har nemlig en FURejector, der skubber de løse hår af skæret, så du kan have et rent skær hele tiden. 

Fordele ved FURminator:

  • Fjerner effektivt op til 99% hår
  • Fremstillet i plast og rustfrit stål
  • Nem og behagelig at holde i hånden
  • Kurvet karte følger hundens hud
  • Udløserknap til hurtig karterens


Denne karte fra FURminator er effektiv og er alle pengene værd.

Specifikationer
Varenummer 4048422141167
Bruttovægt 250 g
CATEGORY 2.2.3.2 f
Mærke furminator
Dyregruppe hund
Problem fældning
Type børste
Egenskab pels > 5 cm
Ingredienser


Video