GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Alt i gnavertilbehør og gnaverudstyr
Hos Petworld finder du altid et velassorteret udvalg af gnavertilbehør og gnaverudstyr. Gnavere er en fællesbetegnelse for dyr, hvis fortænder vokser hele livet. Gnaveres behov for at gnave og slibe deres tænder er således også meget højt. Derfor finder du altid et stort udvalg af eksempelvis mineralsten og gnavergodbidder, som kan hjælpe din gnaver med at vedligeholde sine tænder. Gnaverburet er det vigtigste af alt det gnaverudstyr, du kommer til at købe til dit kæledyr. Det er der, din gnaver kommer til at bruge det meste af tiden, og det er derfor vigtigt, at der er plads nok til at det kan udfolde sig og lege. Derudover skal gnaverburet også være nemt at rengøre og indrette samtidig med, at det naturligvis også skal matche dit hjem.

Når du har gnavere som kæledyr…
…er der visse ting, som du skal være opmærksom på. Eksempelvis er gnavere kendetegnet ved at være skrøbelige dyr, der ikke kan tåle at blive tabt eller taget for hårdt ved. Du bør også være opmærksom på, at der skal investeres rigtig meget tid, før din gnaver bliver håndtam. Dette skyldes, at gnavere er byttedyr og derfor er meget forsigtige af natur. Høje lyde, stemmer osv. kan derfor meget let skræmme dem. Gnavere holdes som bekendt i bure, men de har rigtig godt af at komme ud under opsyn. Og de fleste gnavere elsker det. Derfor finder du hos Petworld altid et bredt udvalg af indebure, udebure og løbegårde. Gnavere har desuden et stort behov for aktivering. Derfor har vi også altid et stort udvalg af gnaverlegetøj. Når du skal indrette din gnavers bur, er det vigtigt, at du prøver så vidt muligt at efterligne din gnavers naturlige habitat. Hos Petworld har vi altid et velassorteret udvalg af naturhø, halm og gnavertunneler. Samtidig skal buret være stort nok til at din gnaver kan udfolde sig og lege med sit legetøj. Det er ingen hemmelighed, at gnavere bliver kønsmodne meget tidligt og avler meget hurtigt. Derfor er det en god idé altid, at få din gnaver neutraliseret, hvis den går sammen med andre, da det kan være meget svært at se, hvilket køn gnaverne har.

Når du skal vælge gnaver
Der findes mange forskellige gnavere med vidt forskellige behov og vaner. Det er derfor vigtigt, at du gør et grundigt forarbejde for at finde netop den gnaver, som matcher din livsstil bedst. Nogle gnavere er meget aktive om natten, herunder hamstere, rotter og chinchillaer. Andre gnavere er aktive om dagen, herunder marsvin. Nogle gnavere er desuden flokdyr, som eksempelvis marsvin, chinchillaer, kaniner og mus, hvorfor du nemt kan samle flere af disse i ét bur. Andre gnavere kommer derimod op at slås, hvis du sætter dem sammen. Dette gælder også selvom de er af modsat køn, eksempelvis hamstere og dværghamstere.

Energirigt gnaverfoder til alle gnavere
Ligesom vi har, har gnavere også brug for en varieret og alsidig kost. Hos Petworld finder du derfor altid et bredt sortiment af ernæringsmæssigt korrekt sammensat gnaverfoder. Vi har noget til alle gnavere. Egnede friske grønne grøntsager bør også være en del af din gnavers daglige kost. Lejlighedsvis anbefales frugt i små mængder også. De bedste gnavergodbidder bør ikke indeholde sukker.

Bundstrøelse til dit gnaverbur
Det er en god idé at bruge hø, halm og træspåner, som strøelse i dit gnaverbur, da disse materialer ikke kun sørger for at din gnaver ligger behageligt i dens gnaverbur men også isolerer og absorberer. De fleste gnavere bruger en masse tid på at sove. Det stiller krav til deres soveområde. Soveområdet skal være fredeligt, sikkert, rent, tørt og lunt for at efterligne det naturlige habitat for gnavere.  Det er vigtigt, at du nøje overvejer, hvilket bundstrøelse du vil vælge at bruge i bunden af dit gnaverbur, da dette afgør hvor meget og hvor hurtigt dit gnaverbur kommer til at lugte. Derudover kan dit valg af bundstrøelse også have indflydelse på dine dyrs helbred. Derfor finder du hos Petworld eksempelvis et udvalg af Carefresh bundstrøelse, som er lavet af naturlige fibre og ikke støver.

Kradsebræt til gnavere
Ja, det lyder måske mærkeligt med kradsebræt til gnavere, men som du sikkert ved, er de fleste gnavere er gravende dyr. Derfor ynder de at kradse. Det kan derfor være en rigtig god idé at give din gnaver et godt kradsebræt. Samtidig kan kradsebrættet være medvirkende til at slibe din gnavers negle. Du kan også anvende en sisalstolpe.

Gnaverlegetøj
De fleste gnavere elsker at lege. Hos Petworld har vi derfor altid et spændende udvalg af gnaverlegetøj, herunder tyggelegetøj, bolde, huler, løbehjul, hængekøjer og tunneler. Gnaverlegetøj i god kvalitet vil holde i lang tid, men det er vigtigt, at du løbende kontrollerer legetøjet for skader og udskifter dette, så din gnaver ikke kommer til skade. Det er vigtigt, at du giver din gnaver forskelligt legetøj af hensyn til dens generelle sundhed. Udfordrende gnaverlegetøj gør dagen lidt mere spændende – især når du ikke er i nærheden. En gnaver som keder sig, kan begynde at vise dårlig opførsel og endda ende med at blive deprimeret. Løbehjul er en god måde at aktivere din gnaver på. Især hamstere er kendt for at være vilde med løbehjul. Derfor finder du hos Petworld altid et bredt udvalg af sikre løbehjul, som du kan aktivere din gnaver med. Mange gnavere elsker desuden at bruge hængekøjer. Særligt rotter er glade for at putte sig i dem. Derfor har vi hos Petworld også altid et udvalg af farverige og bløde hængekøjer.

Pelsplejemidler til din gnaver
Hos Petworld finder du også et velassorteret udvalg af pelsplejemidler til din gnaver. Vi har eksempelvis et stort udvalg af pelsplejemidler, som er særdeles velegnede, hvis du skal have din gnaver med på udstilling, da disse pelsplejemidler hjælper med at klargøre pelsen og fremme særlige egenskaber i pelsen. Vi har dog også et udvalg af shampooer, der kan bruges til hverdagshold, når din gnaver har beskidt pels og trænger til at blive vasket. Vi har også shampooer, der kan hjælpe din gnaver af med skæl, lugt eller andre hud- og pelsproblemer.

Køb trygt din gnaver og dit gnaverudstyr hos os
Udover gnaverudstyr og gnavertilbehør kan du også købe din nye gnaver hos os. Kig trygt forbi din nærmeste Petworld og se vores udvalg af gnavere. Så rådgiver vi dig naturligvis også gerne i pasning,fodring og pleje af din gnaver. Du finder en oversigt over, hvilke butikker, der har gnavere her:
http://www.petworld.dk/om-petworld/find-din-butik/

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

100 % hurtig levering.
100 % hurtig levering.
18.11.2017 - Søren Jensen
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, samt meget praktisk, når man ikke har bil.
20.11.2017 - Inger Merete

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.