GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
FORLAGET ATELIER ROTTER
1 STK
ALT OM ROTTER
ROTTER
(9788778575722) Fri fragt  
 
DKK 99,95
Stort udvalg af lærerige gnaverbøger
Har du besluttet dig for, at familien skal forøges med en gnaver, er det meget vigtigt, at du finder informationer om gnavere på forhånd – også selvom der blot er tale om et lille dyr som for eksempel en dværgkanin eller et hamster. Det er vigtigt at finde ud af, om det valgte kæledyr overhovedet passer ind i familien, inden du anskaffer det. Det vil sige, at du på forhånd bør sætte dig ind i, hvordan gnaveren skal passes, og hvor meget det koster at købe og indkvartere den? Det er også vigtigt, at du undersøger om gnaveren godt kan lide at blive kælet med, eller om den foretrækker at blive beundret på afstand? Lær din gnaver bedre at kende. Hos Petworld finder du altid et spændende udvalg af letlæselige gnaverbøger om såvel pasning som ernæring af gnavere. Med en gnaverbog kan du nemt blive klogere på din gnaver, da mange af gnaverbøgerne fungerer som opslagsværker. Gnaverbøgerne er også meget anvendelige, hvis du går med tankerne om at anskaffe dig en gnaver. På den måde kan du hurtigt få et overblik over, hvad du kaster dig ud i.

Informative gnaverbøger om dværgkaniner
Overvejer du at anskaffe dig en dværgkanin? Så kan det være en rigtig god idé at læse lidt om på gnaveren først. Hos Petworld finder du derfor altid et velassorteret udvalg af informative gnaverbøger om dværgkaniner. Vi har bøger som vejleder dig igennem hele processen, lige fra udvælgelsen af dværgkaninen
til indkvartering, pasning, ernæring, adfærd, helbred og opdræt. Gnaverbøgerne om dværgkaniner er ikke komplette håndbøger men fungerer som vejledninger i, hvordan man passe dværgkaniner på ansvarlig vis. I vores gnaverbøger om dværgkaniner finder du grundlæggende, nyttige informationer. Du finder eksempelvis informationer om, hvad du skal vide, før du køber en dværgkanin, hvordan man bygger et bur, og hvad en dværgkanin spiser. Vores gnaverbøger om dværgkaniner indeholder generelle informationer om oprindelse, forhistorie, indkøb, indkvartering, adfærd, formering og helbred. Gnaverbøgerne giver også en kort beskrivelse af kaninavl som hobby og sport. Gnaverbøgerne indeholder desuden information om de forskellige racer og farver, der findes inden for dværgkaninens verden. Gnaverbøgerne beskriver ligeledes de forskellige dværgkaninracer, herunder hvad der er kendetegnende ved de forskellige racer, og hvilken pleje de forskellige kaninracer kræver.

Letlæselige og lærerige gnaverbøger om kaniner
Hvis du er den heldige ejer af en kanin eller blot overvejer at anskaffe dig én, så køb en af vores gnaverbøger om kaniner. Hos Petworld har vi altid et assorteret udvalg af letlæselige og informative gnaverbøger. Vi har eksempelvis bøger af Danmarks mest kendte og populære forfattere til gnaverbøger om dyr. Vi har gnaverbøger, der på en overskuelig måde illustrerer, hvordan man holder kaniner inde og ude, i hus, i have og i lejlighed.  Herudover bidrager bøgerne med en god oversigt over de forskellige kaninracer, der findes, så du kan se de forskellige kaninracers styrker og svagheder og på den måde sikre dig en kanin, som passer til såvel dit hjem som din livsstil. Gnaverbøgerne giver ligeledes et godt indblik i, hvordan du på bedste vis indretter din kanins bolig, og hvilket udstyr din kanin behøver.  Herudover giver gnaverbøgerne gode råd til, hvordan man holder flere kaniner i samme bur, og hvordan du nemt kan samle vilde foderplanter i naturen til din kanin.

Mangler du en gnaverbog om hamstere?
Hvis du søger en bog om hamstere, er du havnet det rette sted. Hos Petworld finder du altid et spændende udvalg af gnaverbøger om hamstere. Hamsteren er et af de mest populære kæledyr i de danske hjem, hvilket formentlig skyldes dens nuttede udseende og dens størrelse, som gør, at også børn kan håndtere den. Herudover har hamsteren heller ikke den ”ulækre” hale, som er hovedårsagen til folks ubehag over for eksempelvis rotter og mus. Desuden lugter hamstere heller ikke, og de er forholdsvis nemme at passe. I gnaverbøgerne om hamstere kan du læse om pasning, fodring og hvordan du får den tam. I vores gnaverbøger finder du praktiske råd om bl.a. hamsterens natur, valg af hamster, pasning, foder og beskæftigelse samt de almindeligste sygdomme.
Der findes mange slags hamstere men kun et fåtal holdes rent faktisk som kæledyr. Den mest almindelige hamster er den syriske guldhamster. Den syriske guldhamster findes i dag i et stort antal farver og pelstyper. Dværghamstere er ligeledes meget populære og fås også i mange forskellige farver efterhånden. Hamsteren har fået sit navn fra dens sjove vane med at hamstre foder. Hertil bruger den sine kindposer, som kan indeholde meget store mængder foder. Hamsteren kan faktisk gemme op til halvdelen af dens kropsvægt i sine kinder. Utroligt men sandt.

Spændende gnaverbøger om marsvin
Hos Petworld har vi også gnaverbøger om marsvin, som giver dig de grundlæggende informationer, du skal bruge for at holde marsvin som kæledyr. Marsvin er populære som kæledyr, idet de er tamme og robuste, men de har imidlertid også nogle særlige behov, hvad angår fodring og pasning, som det er vigtigt, at du som kæledyrsejer tager hensyn til. Marsvinet er et utrolig venligtsindet dyr, som sjældent bliver aggressivt. Det er meget sjældent, at man eksempelvis hører om marsvin der har bidt nogle. Marsvinet har også en god størrelse. Det vil sige, at de ikke er for store til, at børn kan håndtere dem og heller ikke er for små til børns ivrige hænder. Hvis ikke du passer dit marsvin ordentligt, bliver det sygt. Hvis ikke du giver den et godt hjem, hvor den føler sig tryg, risikerer du, at den stikker af og risikerer dermed, at den dør ude i naturen. Hvis du overvejer at købe et kæledyr, skal du finde alle relevante informationer på forhånd. Passer marsvinet ind i familien? Hvor meget kræver det at passe og pleje det? Hvad spiser et marsvin, hvilken slags bur skal det have, er marsvinet eneboer eller skal det helst bo sammen med andre marsvin? Hvad koster det at købe og passe dyret inkl. de dyre dyrlægeregninger. Hos os finder du gnaverbøger med svarene på de spørgsmål på forhånd for at undgå skuffelser og problemer senere hen.

Gnaverbøger om rotter
Hos Petworld finder du også interessante og lærerige gnaverbøger om rotter. Rotter er kendt som elskelige og intelligente dyr. Vi har et stort udvalg af gnaverbøger, så du kan tilegne dig viden om, hvordan rotter lever i naturen og kommunikerer med hinanden, hvordan du fodrer dine rotter, passer dem, giver dem et afvekslende liv og hvordan du indretter et rottebo, så deres naturlige behov opfyldes.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Altid super service og super hurtigt …
Altid super service og super hurtigt :-) Kan klart anbefales :-)
14.12.2017 - Anne-Marie Stenderup
Opinion
I am very satisfied with the service of Petworld.
16.12.2017 - Andrea Nagy

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.