GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Bredt udvalg af praktiske gnaverbure
Gnaverburet er din gnavers bolig, og du skal derfor sikre dig, at gnaverburet har den rigtige størrelse samtidig med, at du skal sikre dig, at gnaverburet indrettes optimalt i henhold til netop den gnaver, du holder dig. Du bør have in mente, at gnaverburet skal fungere som både spiseplads, soveplads, toilet og legeplads. Hos Petworld finder du altid et stort udvalg af praktiske gnaverbure. Vi har gnaverbure i mange forskellige størrelser, modeller og udformninger. Hos os kan du med andre ord nemt finde det helt rigtige gnaverbur til din gnaver, uanset om du har en kanin, chinchilla, hamster, marsvin, rotte eller fritte. Alle gnavere er forskellige, og har derfor også forskellige behov.  Alle vores gnaverbure har plasticbunde og metal- eller plastoverdele. På den måde risikerer din gnaver ikke at komme til skade. Når du skal indrette gnaverburet er det vigtigt, at du giver din gnaver gode muligheder for at bygge skjul. Det kan du evt. gøre ved at lægge masser af hø i gnaverburet og usprøjtede gnavergrene. Hos Petworld finder du alt det gnavertilbehør, som du skal bruge for at indrette dit gnaverbur optimalt. Vi har også et udvalg af startergnaverbure, som er perfekte til nybegynderen. Her medfølger alt det gnavertilbehør, som du har brug for til en god opstart. Så bliver det ikke nemmere.

Store gnaverbure velegnede til chinchillaer og jordegern
Hos Petworld finder du altid et udvalg af gnaverbure, der er velegnede til chinchillaer og jordegern, som kræver masser af bevægelsesfrihed, da de kan lide at springe og klatre omkring. Det er vigtigt at vælge det rigtige gnaverbur fra starten af, da det har stor betydning for, hvorvidt din gnaver vil føle sig godt tilpas i gnaverburet. Både gnaverburet og gnavertilbehøret skal med andre ord være beregnet til netop den gnaver, der skal bo der. Gnaverburet skal være stort nok til at din gnaver både kan spise, lege og sove der. I chinchillaburet skal der udover en sovekasse, hvor den kan finde ro om dagen, også være plads til en sandkasse, hvor den kan sandbade og pleje sin pels. Gnaverburet skal desuden placeres lyst, tørt, uden træk og ikke i direkte sollys, da chinchillaer og jordegern ikke må få det alt for varmt. Køb dit chinchilla- eller jordegernbur hos Petworld.

Rummelige frittebure
Hos Petworld finder du altid et stort udvalg af frittebure. Fritteburene er meget rummelige, da fritter som bekendt kræver masser af bevægelsesfrihed. Husk: Jo længere tid din fritte skal opholde sig i fritteburet, jo større skal fritteburet være. Det er vigtigt at vælge det rigtige gnaverbur fra starten af, da det har stor betydning for, hvorvidt din gnaver vil føle sig godt tilpas i gnaverburet.

Stort udvalg af store og flotte rottebure
Hos Petworld finder du et bredt udvalg af rottebure med nok plads til, at din rotte kan udfolde sig og føle sig sikker og veltilpas. Når du køber et rottebur, er det desuden vigtigt, at du køber et rottebur, som er velindrettet, så din rotte ikke kommer til at kede sig. På den måde undgår du, at din rotte bider i burets tremmer, bund m.m. Derfor leveres alle vores rottebure med indhold.

Flotte og farverige hamsterbure i høj kvalitet
Hos Petworld finder du et bredt udvalg af farverige hamsterbure med masser af aktivitetsmuligheder for din hamster. Din hamsters hjem er dens bur. Det er her, den skal føle sig tryg. Derfor er det vigtigt, at du vælger det rigtige hamsterbur fra starten af. Når du skal vælge et hamsterbur, er det vigtigt, at du sikrer dig, at hamsterburet er stort nok til, at din hamster kan spise, lege og sove der. Hamstere elsker generelt at flytte rundt på ting og sager, lave huler, gemme mad m.m. Hvis ikke din hamster har plads nok til dette, risikerer du, at din hamster hurtigt kommer til at kede sig og begynder at bide i tremmerne, plastikken m.m.

Sjove Crittertrail hamsterbure
Hos Petworld finder du også et udvalg af også sjove og farverige hamsterbure fra Crittertrail. Crittertrail hamsterbure er kendetegnet ved, at de er praktiske, solide og flotte. Fordelen ved Crittertrail hamsterbure er, at der er mulighed for at koble flere bure sammen ved hjælp af diverse former for tunneler og rør. På den måde får din hamster nemt endnu mere plads at udfolde sig på samtidig med, at du undgår, at den keder sig.

Spændende udvalg af rør og tunneler
Nu bliver det endnu nemmere at give dit hamsterbur et personligt udtryk. Hos Petworld finder du et bredt udvalg af farverige rør og tunneler, så du nemt kan udbygge dit hamsterbur.

Søger du et flot og praktisk kaninbur?
Så kig her og gør en god handel! Hos Petworld finder du et udvalg af kvalitets kaninbure i plast. Alle burene har plasticbund og metal- eller plastoverdel. Før du investerer i et kaninbur, bør du sikre dig, at buret har den rette størrelse til netop din kanin. Kaniner føler sig generelt mest trygge i store bure, hvor der er plads til at de kan hoppe og lege. Desuden skal buret være stort nok til, at der kan være både høhæk, kaninhus m.m. Vi har også et udvalg af starterbure fra Vitakraft, som er perfekte til nybegynderen. Her får du alt det, du har brug for til en god opstart.

Få dit kaninbur leveret direkte til døren
Når du køber dit kaninbur eller et vores andre gnaverbure online hos os, leverer vi det direkte til din dør inden for 1-3 hverdage. Så slipper du for selv at slæbe kaninburet hjem. Pakken leveres i nærmeste postbutik, såfremt du ikke er hjemme når fragtmanden er der, eller du kan vælge at pakken må stilles.

Alt i gnavertilbehør
Udover kaninbure finder du desuden et bredt udvalg af gnavertilbehør. På den måde kan du nemt indrette et hyggeligt hjem til dit kæledyr. Når du skal vælge foder- og vandskåle til din kanin, anbefaler vi skåle, der kan sættes fast på metaloverdelen. Kaniner har nemlig en tendens til at vælte skålene, hvilket i sidste ende blot betyder mere arbejde for dig.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Som forventet
Som forventet. Helt klart 5 stjerner :)
23.11.2017 - Mine
Som altid - perfekt
Som altid - perfekt :-)
22.11.2017 - Søren Mogensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.