GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
GNAVERBLANDING UDEN PILLER KING PREMIUM GNAVERFODER
15 KG
ALDER: 6 UGER -
KING PREMIUM GNAVERFODER
(5420010030425)  
 
DKK 259,95
FODERPILLER TIL MUS OG ROTTER HOBBY FIRST GNAVERFODER
20 KG
ALDER: 6 UGER -
HOBBY FIRST GNAVERFODER
(5400515000550)  
 
DKK 299,95
FODERBLANDING TIL EGERN LUX KING EGERNBLANDING
15 KG
FODER I LÆKKER MIX
KING EGERNBLANDING
(5420010081595)  
 
DKK 699,95
Gnaverfoder – stort udvalg af kvalitetsfoder
Det er vigtigt, at du fra starten af vælger det rette foder til din gnaver, da alle gnavere har forskellige behov. Derfor finder du hos os et bredt udvalg af gnaverfoder til alle gnavere i alle aldre, så du kan finde netop det foder, der matcher din gnavers ernæringsmæssige behov bedst.

Hvad har min gnaver brug for?
Gnaveres foderbehov varierer meget i forhold til, hvilken art de tilhører. Kaniner har eksempelvis behov for en afbalanceret kost bestående af hø, tørfoder og grøntfoder. En kælerotte har derimod brug for frugt, grøntsager og animalske proteiner for at holde sig sund og vital. Chinchillaer har brug for gnaverfoder med et afbalanceret indhold af fibre – udover den daglige portion hø naturligvis. Chinchillaer i naturen spiser tørt græs, urter, bark, blade, plantefrø, kaktus og evt. insekter. De lever i et miljø, hvor vegetationen er relativt grov, tør og næringsfattig, og deres fordøjelsessystem er tilpasset hertil. De tåler derfor dårligt meget grøn, væskeholdig, proteinrig og fedtholdig føde. Hamstere skal derimod have grøntfoder, frugt, hø og en portion animalsk protein af og til. Til marsvin har vi et bredt udvalg af marsvinefoder, som holder dit marsvin stærkt og sundt - både som suppleringsfoder og som fuldfoder. Du kan læse meget mere om fordelene ved de enkelte fodertyper ved at klikke ind på de forskellige dyregrupper her på siden.

Sundt og nærende dværgkaninfoder
Hos Petworld finder du altid et stort udvalg af dværgkaninfoder. Vi har de førende fodermærker til de skarpeste priser uanset, om du søger kaninpiller eller en decideret kaninfoderblanding. Kaninpiller udmærker sig ved, at din dværgkanin ikke kan foretage en selektiv foderindtagelse. Dermed sikres din dværgkanin det fulde udbytte af vitaminer og mineraler, da intet kan fravælges. Hos os finder du både dværgkaninfoder til juniordværgkaniner og seniordværgkaniner samt et udvalg af glutenfri dværgkaninfoder, som fremmer fordøjelsen og forebygger fedme hos dværgkaniner.

Komplet og nærende hamsterfoder
Når du køber hamsterfoder hos Petworld får du et komplet og nærende hamsterfoder rigt på essentielle mineraler og vitaminer. Vi har altid et stort udvalg af premium hamsterfuldfoder, så din hamster får alt det, den behøver for et sundt og langt liv. Når du skifter hamsterfoder, bør du lave et gradvist skifte for at undgå diverse mave- og tarmproblemer. Husk: Hamsterfoder bør opbevares på et tørt og mørkt sted for at bevare vigtige næringsstoffer.

Nærende marsvinefoder rigt på vitaminer
Hos Petworld finder du altid et bredt udvalg af sundt og nærende marsvinefoder, hvadenten du søger en marsvinefoderblanding eller marsvinepiller. Hvis du er den heldige ejer af et kræsent marsvin, kan vi anbefale marsvinepiller. Her er marsvinefoderet presset til kompakte foderpiller, som hver indeholder de vitaminer og mineraler, som dit marsvin behøver. På den måde undgår du selektiv foderindtagelse. Vi har også et udvalg af kornfrit marsvinefuldfoder specielt sammensat af kvalitetsingredienser, som er med til at fremme fordøjelsen og forebygge fedme hos marsvin.

Stort udvalg af nærende chinchillafoder
Hos Petworld finder du altid skarpe priser på nærende chinchillafoder, som indeholder alle de vitaminer og mineraler, som din chinchilla har brug for. Vi har et bredt udvalg af chinchillafoder fra markedets førende producenter. Chinchillafoderet er udviklet på baggrund af den nyeste videnskabelige forskning og underlagt en hård kvalitetskontrol. Når du køber chinchillafoder hos os, får du artsrigtigt fuldfoder, som er afstemt specielt efter chinchillaers ernæringsmæssige behov.

Komplet og nærende rottefoder
Hos Petworld finder du et bredt udvalg af komplet og nærende rottefuldfoder, der indeholder alle de frugter, grøntsager og animalske proteiner, som din rotte behøver for et sundt og langt liv. Vi har rottefoder med anti-lugt kompleks og rottefoder i pilleform. Ved at vælge et rottefoder i pilleform undgår du selektiv spisning, idet alle livsnødvendige, værdifulde ingredienser er samlet i hver enkelt foderpille. Køb dit rottefoder hos Petworld.dk og få en glad rotte.

Gnaverfoder til smågnavere
Er du den heldige ejer af en mus, en degu eller et jordegern? Så se nærmere på vores store udvalg af smågnaverfoder i premium kvalitet her på siden. Vi har artsrigtigt gnaverfoder tilpasset smågnavernes ernæringsmæssige behov. Vælg det rigtige gnaverfoder fra starten af og giv din gnaver en sund fordøjelse, en god tandhygiejne, en blank pels og et perfekt helbred. Køb dit gnaverfoder hos Petworld og få det leveret direkte til din dør inden for 1-3 hverdage.

Sådan supplerer du dit daglige gnaverfoder
Du kan supplere dit gnaverfoder med eksempelvis urter. Urter er en sund og velsmagende måde at sikre dine gnavere de nødvendige vitaminer og mineraler på. Der findes efterhånden et stort udvalg af velsmagende urter, som ovenikøbet er fiberrige og indeholder mange gavnlige egenskaber, som din gnaver kan nyde godt af. Hos Petworld finder du derfor også et udvalg af spændende blandinger, som indeholder både urter, blomster og græs.
Nogle gnavere såsom mus, hamstere og rotter har desuden brug for et særligt højt proteinindhold i deres gnaverfoder. Det kan du eksempelvis sikre ved at give dem gnaverfoder, der også indeholder animaske proteiner. Alternativt kan du også supplere gnaverfoderet med diverse lækre insekter. Din gnaver bør også dagligt få en portion foderpiller, da den herved sikres alle de essentielle vitaminer og mineraler, som den behøver for at få dækket sit daglige vitaminbehov. Gnavere har brug for masser af grønt, især om vinteren, hvor du jo ikke kan fodre med friskt græs, planter og urter. Din gnavers daglige kost kan med fordel også suppleres med daglige grøntsager, da disse er med til at tilføre vitaminer og ekstra væske samt holde din gnavers mave i gang. Din gnaver skal også dagligt have en portion hø, da dette indeholder livsvigtige fibre, som din gnaver behøver for at dens mave arbejder korrekt. Samtidig er hø også med til at slibe og vedligeholde din gnavers tænder på en naturlig måde. Din gnavers tænder vokser hele livet og slibes de ikke, risikerer den, at kaninen får tandsygdomme og skævt bid. Det kan derfor også være en rigtig god idé altid at sørge for, at din gnaver har usprøjtede frugt-, pile- eller bøgegrene i gnaverburet, som de kan slibe deres tænder på. Hvis du skifter gnaverfoder eller begynder at give din gnaver nye grøntsager, er det vigtigt, at du gradvist vænner din gnaver hertil, da det ellers kan give din gnaver fordøjelsesproblemer. Det er en god idé at fodre din gnaver to gange dagligt og sørge for, at der altid er rigeligt grønt tilgængeligt.

Køb dit gnaverfoder online hos Petworld
Når du køber dit gnaverfoder online hos os, leverer vi det direkte til din dør inden for 1-3 hverdage. Så bliver det da ikke nemmere. Forventer du ikke at være hjemme på leveringstidspunktet, kan du være forsikret om din pakke vil blive leveret i din nærmeste postbuik.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda
Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.