DKK 22,95

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

Vitakraft Menu Vita Herbs Gnaverfoder er et fuldfoder til din dværghamster, som er over 6 uger gammelt.

I det øjeblik, dette foder til dværghamster fra Vitakraft rammer din dværghamsters madskål, spækkes skålen med et udvalg af former og farver samt dejlige dufte. Din dværghamsters appetit vækkes af et væld af lækre smagsoplevelser med Vitakraft Menu Vita Herbs Gnaverfoder.

Sammensætningen i Vitakraft Menu Vita Herbs Gnaverfoder til en dværghamster er skabt ud fra både dyrlæger og gnavereksperters viden om kost og ernæring specielt til en dværghamster. Der er tilsat alt fra tandnedslibende og hårde foderpiller til blomster og urter samt rejer. Det skaber en god og velafbalanceret kost, der holder din dværghamster mæt, sund og glad - hver dag.

I Vitakraft Menu Vita Herbs Gnaverfoder til en dværghamster, finder du den patenterede opskrift på en omhyggeligt udvalgt sammensætning af nærende urter, såsom timian og pebermynte samt hibiskus- og kamilleblomster. Disse bidrager direkte til din dværghamsters velbefindende.

Vigtige fordele:

  • Foderpillerne sliber de konstant voksende tænder
  • Proteiner dækker det høje energiniveau
  • Råfibre sørger for en sund mave- og tarmfunktion
  • Uden kunstige farvestoffer og aromastoffer
  • Ikke tilsat sukker eller konserveringsmidler

 

Din dværghamster er glad for tørkost, men supplér gerne med blødt hø eller bundstrøelse, friske grøntsager og f.eks. urter fra haven. Sørg også altid for at have rent og frisk vand til din dværghamster.

Vitakraft er et tysk firma, der har over 180 års erfaring i at producere foder til kæledyr af højeste kvalitet. Du er derfor sikker på at få det bedste til din hamster, når du køber et produkt fra Vitakraft.

Specifikationer
Varenummer 4008239185570
Bruttovægt 400 g
CATEGORY 4.2.3 hams
Mærke vitakraft
Dyregruppe gnaver
Alder voksen
Race/Art hamster
Ingredienser

Korn (havre 13,2%, majs 8%, hvede 4,6%), vegetabilske biprodukter, frø, grøntsager (ærter 4%), nødder (jordnødder 3%), blød- og krebsdyr (rejer 2%), mineraler, perbermynteblade 0,9%, timian 0,6%, kamilleblomster 0,3%, hibiskusblomster 0,2%.

Tilsætningsstoffer:
Pr. kg.: Vitamin A 6.173 IE, vitamin D3 637 IE. 

Uden farvestoffer, aromastoffer og konserveringsmidler.
Ikke tilsat sukker.

Sporstoffer:
Pr. kg.: Selen 0,036 mg, jod 0,01 mg, zink 4,80 mg, mangan 3,36 mg, jern 10,80 mg.


Indholdsanalyse:
Råfibre: 14%.

Fodringsvejledning:
En dværghamster over 6 uger skal serveres 10 g foder pr. døgn. Supplér med hø og sørg altid for at din dværghamster har adgang til friskt vand.

Posen har en smart genluksfunktion, så foderet holder sig tørt og friskt. Opbevares mørkt, tørt og køligt.Video